Makšķerēšana jūrā

Roļuk, tavas zināšanas ir tikai tavas.To neviens cits nezin, tāpēc met cepumtraukus krūmos.:)
2.novembris 2010, 14:04 | links

Starp citu es zinu ne vienu vien vietu , kur ir stāvlaukumi pie jūras un gružu konteineri un viss pa velti...
2.novembris 2010, 14:03 | links

Cik maksā šoseja, kuru pagājušo un šogad būvē no Lūžņas Kolkas virzienā.Kam tā domāta?
2.novembris 2010, 14:02 | links

Automeistar, par to iešanu ar kājām -ieej apeirona mājas lapā.
H-O-H, to jau es vēlos pateikt - vajag sakārtotu šo lietiņu un vajag informāciju, kas un kur atrodas un cik par to jāmaksā.:))
2.novembris 2010, 14:01 | links

Es par Jūrmalu maz interesējos....
2.novembris 2010, 13:59 | links

roluks7 Vai neatceries cik maksāja vienas tualetes nojaukšana Jūrmalā?
2.novembris 2010, 13:58 | links

Atceros ka lai atjaunotu Liepājas parka tualeti vajadzēja 50 000 ls... pašvaldība jau saliek ceļazīmes kur nedrīkst braukt, bet attapīgi puikas tās tajā pašā dienā nolauž...viena ceļa zīme izmaksā ne vienu vien simtnieku ....
2.novembris 2010, 13:53 | links

No tā vai cūkmens apstāsies oficālā stāvlaukumā vai īpaši slepenā vietā jūrmala tīrāka nekļūs!
Ja stāvlaukumā būs atkritumu konteineri, varbūt daļa no viņiem savas tukšās cepumu pakas aiznesīs līdz tiem.
Ja pašvaldībām tiešam interesētu sakārtot jūrmalu, neviss iekasēt sodus tad tās ierīkotu oficālas stāvietas arī īpaši slepenajās vietās.Daudz jau nevajaga - laukums kur novietotu automašinas, atkritumu konteineri (kurus dažreiz arī iztukšo), mājiņa ar sisniņu, informācijas stends kurā bez tā ko nedrīst darīt būtu arī telefona numurs, uz kuru nosūtot maksas īsziņu ar stāvlaukuma Nr.un automašīnas Nr.saņemtu atbildes īsziņu -Paldies ka izmantojat mūsu pakalpojumus! Jūs esat samaksājis par automašīnas Nr.XXX XX-XX novietošanu stāvlaukuma Nr.XX izmantošanu līdz plkst.XX:XX.
Vai tā ir utopija?
2.novembris 2010, 13:47 | links

Ir problēmas atrisinājums !!!Lai nebūtu problēmas ar piebraukšanu,protams kam tās ir,uz copi ir jāiet kājām !Bet nav teikts,ka to arī varēs !
2.novembris 2010, 13:42 | links

Labi, pateikšu savu domu un laikam pietiks cepties par šo tematu. Es ar to biju domājis tās vietas kur var sabarukt tas saucamais "kolhozs", ta visi. Bet diemžēl daudzi, arī es tai skaitā, grib kādreiz aizbraukt uz copi, kur VAR DROŠI PIEBRAUKT pie ūdens, kaut butēs, samos u.c. un mēģināt kaut ko noķert, jo nav jau jēgas iemest tur, kur nekād neviens nav noķēris.
Piemērs: Baltā kāpa - uz stintēm
Jūrkalne pie "Buras" - uz butēm.
2.novembris 2010, 13:35 | links

tam projektam ir diezgan daudz pretinieku ...un vēl joprojām viss ir uz jātājuma zīmes...
2.novembris 2010, 13:32 | links

Nav ne jausmas un vai tad viņus pie pašas jūras cels ?
2.novembris 2010, 12:58 | links

Roli, cik tur tālu ir ar to propelleru parku Šķēdes kāpās? Ja nemaldos, kādus 11 gabalus taisījās uzcelt. Un pie katra propellera būs pa stāvvietai.
Tā vismaz detālplānojums paredz.:)))
2.novembris 2010, 12:55 | links

Oficiālās vietas jau ir publiskotas. Protams, ne šajā lapā. Un ja tās zinātu visi, tad būtu mazāk to, kuri censtos kāpas izbraukāt. Bet pie mums jau vienkāršāk ir aizliegt (tā pa kluso) un tad sodīt ( tā pa skaļo).
2.novembris 2010, 12:41 | links

....ko tas lasītis dotu , tad cilvēks uzvedīsies kā cilvēkam pienākās ?
2.novembris 2010, 12:01 | links

Jā, tas lasītis jau nav nekāda nauda, pat braucot 40 km rādiusā, parasti kompānijā. Nu kas tas ir uz kompāniju: pāris pivuļu vai pāris kg brēču? Da nekas. Tas lasītis vienkārši ir bieži sastopamā jūrmalas bardaka sekas. Stāsts jau ir par to bardaku.
2.novembris 2010, 11:58 | links

ES par Latiņu. Nobraucot 200km uz vienu galu lai ar garantu tieku pacopēt. Latiņš uz kopējo izmaksu neskādētu.
2.novembris 2010, 11:52 | links

Arī piekrītu gan "Roluks7", gan "Daddy_j" - par jūras copju vietu publiskošanu.
Pietiek jau ar to darvas pilienu medus mucā (t.i., kaut vai viens cūkmens uz 100 kārtīgiem makšķerniekiem), lai tiktu izjustas iepriekš minētās sekas:
- aizliegumi, riepu problēmas, naudiņa par stāvvietu (kur tās līdz šim nebija), u.t.t.;
- bet galvenais - piedrazota jūrmala. Man patīk vasarā, siltā laikā ne tikai peldēties jūrā, bet arī copēt basām kājām, T-kreklā un apenēs. Nu nav nekāda prieka smiltīs ieraudzīt (labi, vēl ka ne uzkāpt) stiklu lauskas un citas draņķības, ugunskuru nodeguļus ieskaitot.

Parasti jau ir tā, ka kopā ar zinātājiem laika gaitā uz copi pievienojas kāds "jaunais". Ja zinātāji ievēro tīrību, arī "jaunajam" ar to nav problēmu (kaut vai esot tādā barā, kurš savus gružus savāc), un turpmāk, lielākoties, viņš būs kārtīgs. Bet.. ir redzētas kompānijas, kuras pirmo reizi kādā vietā iekuļas un rezultāts: "ne mana cūka, ne mana druva", "es te nevienu nepazīstu - mani neviens nepazīst - viss po.."
2.novembris 2010, 11:46 | links

Tāda situācija jau nav tikai pie jūras...sanāca vienreiz dabūt rājienu no mājas saimnieka pie savām vēdzeļu vietām, kur nometāti mēsli līdz nemaņai ! Kad jau ar šo sakām normāli runāt un paskaidroju ka pašam netālu ir lauku mājas, tad apskaidroja savu sāpi un uz ceļa zīmi neliekot tapēc ka daudzi vietējie brauc ...Atbrauc , pielej gīmi, gružus nometā, visu nakti aurē kā negudri, cērt kokus mežā, ko pats viņš nedrīkstot darīt ...Tā vietā lai ietu apstrādāt dārzu, jāstaigā gar upi mēslus vākt ....Tā nu ir tā kultūra .... Pat šeit esmu 10 reizes stāstījis ka ugunskurus nedrīkst jūrmalā kurināt, bet vienalga viena daļai tas ir pie kājas un ar putām uz lūpam strīdās ! Ko tad man salikt šeit vietas un tad katram ar pirkstu skraidāt un rādīt ko drīkst un ko nedrīkst un mīcīties pa mēsliem ? Gadus atpakaļ sieva visu šo redzot jau pateica ka uz jūru ar mani kopā vairs nebrauks...
2.novembris 2010, 11:42 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager