Makšķerēšana jūrā

A kur kāda slepenā vieta? :D Un, cik lasu, visi tik pa dienu/no rīta. Nez ir jēga pa nakti sēdēt? Tā kā jānobrauc pāri par 350 km un braucam varbūt vienīgo reizi šoruden, negribās galīg pa tukšo, kā tas bij pagājšgad... :)
27.oktobris 2010, 13:45 | links
 
Zacep , paldies !
27.oktobris 2010, 13:35 | links
 
būs labi,brauciet droši!!!
27.oktobris 2010, 13:30 | links
 
Zivniek, par to nešaubos!:)) Bet tikai un vienīgi slepenajā vietā.:))
27.oktobris 2010, 13:22 | links
 
atrāk par sestdienu cope nebūs :)))))
27.oktobris 2010, 13:18 | links
 
Skolas gados vasaras brīvlaikā strādāju zvēru fermā,no zvejas kuģiem vedām pat vēl dzīvas mencas ūdelēm tonnām.Tad varējām dabūt svaigas mencu aknas cik gribējās.Gatavoju šādi:aknas,pipari,laurulapas augu eļļu tā lai nosedz aknas un cepeškrāsnī sautēju kamēr gatavas.Tik jāskatās,lai nepārvārās,tad izjuks.Atdzesē un var gatavot salātus:aknas,vārīta ola,zaļie konservētie zirņi,smalki sagriezts marinēts gurķis,pēc vēlēšanās var piebērt smalkos melnos piparus,pievienot nedaudz majonēzes un labu apetīti,prīmā salātiņi.
27.oktobris 2010, 13:18 | links
 
Vējš labs, vilnis labs, jūras līmenis +11cm -labs, spiediens ar tā kā normāls, bet butes ķeras švaki. Laikam barības bāze nav krasta tuvumā.
27.oktobris 2010, 13:14 | links
 
Vakar chomam Mazirbee no 11-20 12 mazas butes,makshkhernieku daudz butes nav.Shodien vechi aizbrauca uz Kolku saakums labs no riita uzreiz chetras butes un taalaak klusums.
27.oktobris 2010, 13:07 | links
 
Paldies , pamēģināšu izsautēt lielās vēdzeles aknas .
27.oktobris 2010, 13:07 | links
 
Jā , zinu , mēs Dānijā saķērām 60 kg , kad izfilējām nekas daudz nepalika , bet dāņi aknas met ārā . Mēģināju iebilst , bet paliku nesaprasts .
27.oktobris 2010, 13:05 | links
 
gintsgg

saliec mencu aknas 0.5l burciņā, pa vidu nedaudz sāli , apaļos piparus un laurlapas, un pēc tam pašās beigas no to pašu, respektīvi brīva improvizācija! tad to burku liek katliņa, atkarībā no katliņa var palik dvieli apakšā, lai nesabojā to! tad pielej ūdeni katliņā līdz aknām, un liek vārīties 2-3 st, visu laiku uzpasē, lai ūdens visu laiku ir virs aknām! nu tas laikam viss!!!
27.oktobris 2010, 13:04 | links
 
gints, es nemāku jēlas gatavot, es tikai tās no bundžiņām ar vārītu olu sajaucu un noēdu...bet ar mencām tieši tā arī bija norgē - noķer ritīgo zivi, a iztīri, nogriez filejas un skat tikpat kā nekā ēdama nav... :))
27.oktobris 2010, 12:54 | links
 
to V.S.O.P.
Rīt negribi braukt-tad varētu pievienoties-makšķeres un drēbes nav līdz:)
27.oktobris 2010, 12:41 | links
 
Aknas katliņā, katliņu lielākā katlā ar ūdeni. Vārīt, kamēr gatavs. Kaut ko tādu no bērnības atceros.
27.oktobris 2010, 12:38 | links
 
gintsgg
Vāri ūdenī ar nedaudz sāls,tad ņem laukā un klāt vari likt visu,kas sirdij tīkams,ļoti smeķīgi.
27.oktobris 2010, 12:26 | links
 
eļļu nedaudz
27.oktobris 2010, 12:16 | links
 
sautē eļļā
27.oktobris 2010, 12:15 | links
 
Daddy , pamāci lūdzu kā tas aknas pareizi gatavot .
27.oktobris 2010, 12:14 | links
 


Ot njefig darīt ir dzimis plāns uz butēm aizskriet.
Izbraukt drīz, no Rīgas, un atgriezties naktī, kad piegriezīsies.
Gribētāji ir?
29415814
27.oktobris 2010, 12:12 | links
 
ja mencu aknas nemāk gatavot, tad no mencas vispār ēst nav ko - 1/3 galva un 1/3 iekšas... :)) /skauž bišķi/ :)
27.oktobris 2010, 11:06 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager