Sestdien biju butēs no 9:00 līdz 17:30 - 78 gab., bet izmērs zem vidējā, ierijušas pamatā līdz ānusam, ēsma tikai garnele, distance līdz 30 m. Bet ņēma visu dienu....
Sestdien (16.10) ap Jūrkalni butes ķērās, bet nelielas. No trijiem līdz desmitiem vakarā norma pilna, plus viena menca. vairāk copes un nedaudz lielākas zivis bija tālajā distancē.
Urmaas viņi ir lecīgi un slinki - ne velti norauj galotnes :))Viņiem ir Bārta,Venta,Jūra-ir iemesls uzlikt mīksto Vidzemei. Kur nu vēl lai atbrauktu līdz Siguldai uz lotām vai vienkārši pie čomiem :))))
Avtt
būs vien jātaisa kāds lotu rauts.tad Tev ar būs tāda iespēja!!!bet jūs kurzemnieki esat kūtri uz tādiem pasākumiem!jo pat lai jūs savstarpēji iepazītos,nezkāpēc mumsīm ir jābrauc pie jumsīm!!!
:DDD
Vinnij tu ar domā kā pasakā : kod cepumā,baudi dabu,VELC DUPLETUS !!! - patiesība: Skaties uz manāmi iereibušiem mūļiem , nagi salst,viļņi slapina kājas,auksts vējš,blakus kāds velk , pats tik sapņo par dupletu un nēsājiesmainot ēsmas :)))))
Urmas tā jaf viņs ir! Visu vasaru mūsējie teica ka brauks, tagad velcē atspērušies! Es jau saprotu,tikai nu baigi man tā jūras cope patīk! Sēdi krēslā, grauz cepumus, baudi dabu un dupletus! :))
Vinnijs
varbūt kāds tā ari dara.bet mūsējie parasti brauc standartkompanī!gribētāju ir vairāk kā autiņā vietas.tāpēc reizēm pat divi autiņi kursē!!!
:)))
:)) Njaaaa !!! Prieks izlasiit kad kaads arii ko sakjeeris !!! Biju 6dien kompaanijaa ar Normaalu juuras viirinju Arciku un ::))) rezultaaats taads kaaa vinjsh te uzrakstija !!! Es paliku janjos bet neesu skrobiigs jo laiks cepuminji un vispaar atpuuta bij OK !!! Shonedeelj laikam veel peedeejo reizi Peipussss un tad atkal Juura tikai shoreiz Liepaajas puseee. Taaakaa visiem ne asakas un ja saaak kjerties tad suutiet kordinaates un momentaali ZVANIET!!! ::)))