Vieplis....Es jau neko, kad biju capital pilsētā teicu ka no laukiem , no Liepājas :)) Visi nosmējās gardi :DDD Bet man capitals nepatika , labāk būtu laidis pie kurlandiem uz laukiem uz necilu ciematu ....
Vieplis- eh tu gerevņa :) Man vienkārši interesanti par sievisķu jūras copi un viss.....:) Kad ķer stintes tad to dara visa dzimuma gan jauns un vecs , bet jūrā un uz moliem nav bieži redzēts, tā teiktu ka to atbalstu vai kā savādāk :)
Vieplis - muļķis :))
Copētāja- nu ir jau redzētas jūras copmanes, bet nav bieži, tā tākā vīru lieta vairāk , vējš, lietus, nu nav daudz to sieviešu ... es jau neko nesaku, bet cienu to :)
:)) nesaprotu, kas tur tik paarsteidzošs.. bet laikam, jau tiešām nav daudz sieviešu, kurām patiktu ņemties ar visādām šmulībām, kas saistītas ar makšķerēšanu..
Nu jā, Liepājnieki ir lepni , tā esmu dzirdējis :)) Noruna ir noruna, vārdu ir jātur (pašu savējo).....Nu ja visi striķi trūkst un citu iespēju nav , varbūt varu arī iečukstēt ! Tikai tamdēļ , ka esi ļoti kaislīga jūras copmane, tas mani tā kā pārsteidz ..:)
Liepājā ir vesela molu sistēma un kanāli, kas ļauj gan kugiem gan makšķerniekiem justies ērti līdz 18m/s... :) , bet ...... vietu noruna attiecās tikai uz Liepājniekiem :)