nu ja nav vērts, tad nepiesienies katram manam komentāram ne tu zini, ko es pazīstu un komentējot tik ākstos, ne tu zini kur es nopietni kko saku, tā ka nepiesienies! saprati? :))))
Ja nebuutu taa juura tik tuvu un uz copi brauktu vismaz uz sutku, tad jaa, nav nekas pret cepumiem, bet taa kaa taalu nav jaabrauc, tad labaak cepumaa iekozhu maajaas.:D
A, to var sanaakt taa,ka cepumaa iekosts, cope nav un maajaas netiek. :DD
Aigar neņem tik ļoti pie sirds,visiem nekad nebūs labi,ko raksti,kā raksti.Suņi rej,karavāna iet tālāk.Kā man vienreiz teica Kristīne,internets ir globālā miskaste,katrs, kam tik ienāk prātā, var uz kādu uzd..st,un nemāģini nemaz aizstāvēties,nod...īs vēl vairāk.
gaišajā diennakts laikā ok, var lūrēt i uz spicīti i kātu i peizāžu kopumā...ja forši ņem, tad viss kāts nodreb, ja švaki, tad tik aukla atslābst...
a tumsā - nu nezinu, varbūt jums tur baigās kaķacis, es esmu mēģinājis tur siet viskauko, skatīties, bet godīgi sakot, ka nav, ta nav...iemet, nogaida 20min un dupļetiem velk ārā... :)
man te palasot viena cilvēka murgus rodas secinājums - urmāas par kko ir stipri aizskarts un mēģina mani nolikt kā vien prot. malacis! tā turpini
ne asakas! ;)
es piekrītu Jolei, man vismaz tā pat kā viņai, patiik uz spiciiiti lureet.. :)) bet par cepuminju runaajot, nu normas robezhaas var arii to paskrubinaat..
Ā, un vēl par to spīguļu un citu pribambasu izmantošanu. Man labāk patīk vērot spici nekā kost cepumā, tapēc ar vajag, lai tā spīdētu. :)) Bet nu, kā jau ar visu, cik copmaņu, tik viedokļu un katram savas metodes un t.t. :)
Mans princips - 2 kaati un tresais stav rezervee ja nu kaukas pa gais aiziet. tad kamer sien un klovs iet tad nau laiks jazaudee.
Otrs nu var jau ar 4 katiem ar dragaat bet nu tiec ar visiem gala. Un tapat 5 kg un viss tipa. tapat jau nem vairaak :) Latvies gauneriib. bet ja ir normaal cop tad es ar saku ka ar 2 kaat un pabaud dabu ;)