Makšķerēšana jūrā

Copmanjus maniiju no Luuzhnjaam uz Mikljelja pusi.
10.septembris 2010, 00:21 | links

Biju Lūžņā no 15:30 līdz 22:30. Nu tuvumā neviena nebija.
:DD
10.septembris 2010, 00:13 | links

Kaut kas vicinaajaas, bet kas, tik taalu nevareeju saskatiit. :D
10.septembris 2010, 00:08 | links

Jole, tu no Lūžņas bik uz Ovīšu pusi copēji? Divus večus tur manīju vicināmies.
:)
10.septembris 2010, 00:07 | links

Luuzhnjaas cope ok, no plkst.18:00-22:00 30 gb.
Uudeni tieshaam kaads izstreebis, liidz seeklim aizejot uudens tik taa, knapi liidz seezhamvietai.
10.septembris 2010, 00:04 | links

Viepli , neizķer visas , man arī kādu atstāj .
10.septembris 2010, 00:01 | links

Nu tā, spannis pills. Ņēma līdz tumsai, ēsmā garnele un brēča, distance tuvā. Kaukādi sīki mošķi visu laiku tīrīja āķus. Laiks prīmā, ūdens gan pastrauji krītās.
:)
9.septembris 2010, 23:57 | links

Zacep , kur Tu tik tievs kļuvis ? Kādas domas pa galvu grozās ? Drīz jau piecpacmitais .
9.septembris 2010, 23:56 | links

Kamēr šitāds laiks,jābrauc pa dienu.
9.septembris 2010, 23:49 | links

Vienmēr gatavs palīdzēt.Nu gan bik sanāca kā tai mīklā:kāda atšķirība starp cīsiņu un pionieri,cīsiņš jauzvāra,bet pionieris vienmēr gatavs.
9.septembris 2010, 23:30 | links

Zaceps, ņemšu vērā;)
Nu pēc Briketa komenta man šķiet, ka šonedēļ laikam labāk nebraukt:)))
Parasti, kā jau rakstīju iepriekš, netālu no Jūrkalnes braucam copēt, bračka tur vietu zin. Jaunu uz pašu galvu meklēt baigo laiku aizņem, labāk jau uz pārbaudītm vietām doties. Tad tik jāsāk ievākt un apkopot informāciju:)
9.septembris 2010, 23:25 | links

Tikko no Užavas :(
No 20:00-22:00 NEVIENA cope!!! Nervi neturēja,braucām prom...
Pa dienu vēl kaut kas esot ņēmis. Jūra patiešām krietni atkāpusies.
9.septembris 2010, 23:19 | links

9.septembris 2010, 23:16 | links

Līguci,ja gadījumā ir interese par copi Ventspils pusē,varu parādīt labas vietas netālu no pilsētas,kur labi var piebraukt.Ja kas,raksti personīgi.
9.septembris 2010, 23:14 | links

Nu te jau vēl meitenes ir, varbūt kāda ir brīva un labprāt sastādītu Tev kompāniju:) Bet es nebūt neaģitēju lai šīs diskusijas pārvērstos iepazīšanās sludinājumos! Dies' pas', priekš tam ir citi portāli.
9.septembris 2010, 23:01 | links

Liigucis, Tu tak esi vella skuķis, kāpēc man tādas nav gadījušās pa ceļam?! :))) Bet susuri lai pamst, nav ko tos modināt un raut uz copi :D
9.septembris 2010, 22:54 | links

Zini, es savējo šitā ar sēņošanu mēģināju "iebarot", nekas nesanāca, vairs uz mežu ar mani ni un ni :D
Par makšķerēšanu teica, ka lai necerot:D Bet varbūt tomēr jāpamēģina... Lai gan šaubos, viņš neziedos miegu kaut kādas copes dēļ.
Tas manā ģimenē (mans brālis ar saviem dēliem) mēs tie dullie:D
9.septembris 2010, 22:50 | links

Līguci,nopērc cienītajam makšķernieku karti,paņem līdz uz copi,kātus rokā lai copē.Būsiet kopā,nebūs nozogta brīvdiena,un,ja būs veiksme,butes arī savilksiet dubultā,nebūs arī nevienam jābubina.Mana mīļotā sieviete arī ņurdēja,kad braucu copēt,vienreiz paņēmu līdz,toreiz nepilnā stundā izvilkām 3 līdakas svarā no 2,5 līdz 4,2kg.ar to arī pietika,lai šai būtu āķis lūpā.Pagājušā gadā Puzē spiningošanas sacensībās ieguva balvu,kā vienīgā sieviete starp dalībniekiem.
9.septembris 2010, 22:27 | links

Skaidrs:D
Braucamais jau man ir, pati šoferis (un nesūdzos), kompānija arī ir, visi savējie (radu būšana), kuriem finanses tā ir kā ir. Man jau nav žēl viņus vizināt, nabagāka nepelieku. Tikai bieži braukāt būtu izšķērdīgi. Nu tas tā...
9.septembris 2010, 22:26 | links

Līguci, vajag kooperēties, lētāk būs.
Ar mums nē, vaļā netiksi....
:DDD
9.septembris 2010, 22:20 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager