Pagājušonedēļ tīrīju salakas, tur gandrīz katrā 3šajā bija tādi tārpi. Patīkami nebija
1.novembris 2020, 09:39 | links
Kā sokas visiem tiem,kas sēž?
copeetaaja, 1.novembris 2020, 02:18
kas tas helovīns par ķēmu?
leonids, 31.oktobris 2020, 23:35
Domātāj,esi dzirdējis par pīklesti?nav pilnīgi jēla,sāļa gan pēc velna.šovakar paņēmu 21gab.kārnās neņēmu.rīt būs karsti kūpinātas butes.
leonids, 31.oktobris 2020, 23:34
Eu,nu čaļi!.. es te atbraucu relaksēties,baudīt jūru un kūpinātu buti ,un Jūs te šitā te.. ņemat visu sačakarējat ar tārpiem.. tfu tfu.. ta jau vispār niko nevar ēst,jo visur visādi parazīti.. bet nu normāli gatavojot un karstajā kūpinot,viss ir sagraužams! Un mums letiņiem,jau kunģis rūdīts un žults rūgta, parazīti bēg pa gabalu. :))
copeetaaja, 31.oktobris 2020, 22:25
Eu,nu čaļi!.. es te atbraucu relaksēties,baudīt jūru un kūpinātu buti ,un Jūs te šitā te.. ņemat visu sačakarējat ar tārpiem.. tfu tfu.. ta jau vispār niko nevar ēst,jo visur visādi parazīti.. bet nu normāli gatavojot un karstajā kūpinot,viss ir sagraužams! Un mums letiņiem,jau kunģis rūdīts un žults rūgta, parazīti bēg pa gabalu. :))
copeetaaja, 31.oktobris 2020, 22:25
Pravietis [33m]: leonids [13:42]: Ieskaties vājajām uz spurām un pie galvas ir dēles. Visās vietās jūrā ir līdzīgi.arājiem jau ka tik asaka.esmu izvēlīgs,man žagarus nevajag.Štrunts par dēli, man no Liepājas 2018.g. atveda ar Anisakida tārpu inficētas plekstes.Priekš kam šādu bildi jāliek? Tā noteikti nav plekste un izskatās gaužām pretīgi.
nelietotaajs, 31.oktobris 2020, 21:22