Sveicināti kas notiek ar butēm Jūrkalnes pusē,vai ir kāds bijis,kā ar zālēm nenes baigi ārā, un kāda jūra nau baigi sabangota,ir doma rīt aizlaist.Iepriekš paldies.
To Breks
Tas jau būtu skaisti, ja varētu uz copi šaut, kad gribās, bet tā kā darba laiks ir no P līdz P 8.30 - 17.00, tad man nekas dižs nesanāk (asinis jau arī nevar nodot vairāk par reizi 2 mēnešos :D), tāpēc braucu kad tieku. Braukšu svētdien jebkurā gadījumā tikai tagad vēl domaju posms oviši - miķeļtornis vai arī jūrkalne - užava.
man atkal dilēma,braukt vai nebraukt uz ziemelīti šonakt,windguru rāda baigo pakaļu 18m/s zr vēju,es jau labāk sliecos uz miķeļtorni,tur vismaz vēju tādu nesola,bet korišus nevar pielauzt mainīt dislokācijas vietu .... )
Kā kungi domā, ja jūras krastā sola 8 m/s tad labāk, ka pūš sejā vai arī no sāna? Man bail ka tāds sānu vējš uztaisīs baigo zāļu daudzumu un straumi, bet ja pretī tad pašam nepatīkami. :(
Šorīt no 6-10tiem Mazirbē kaut ko saķert varēja, bija zāles ciešamā daudzumā un sānu straume, bet ne tik liela.Dziļums arī normāls beidzot ir jau pie krasta.Vaidē buti varēja ķert pie paša krasta, tālāk zāles un straume.Tik tuvu savā mūžā vēl nebiju makšķeri metis jūrā. :D
nu ta miķeltorni,,,no rita bija,ap pusdienas laiku nebija zales...talu nevareja mest, jo paru seklim bija zale,,,manas domas kad rit bus ok.jo ves iegriezas no meza...DR
Šodien biju lejpus Ventiņiem,jūra šūpojās nopetni bet cope bija tikai pa dienu,naktī pilnīgs klusums uz pieciem divas butes ap četriem bet cope sākās ap deviņiem no rīta normāla izmēra man norma ar kaudzīti,pārējiem kā nu kuram....ņēma garneli citam labāk nēģi bija arī uz reņģi ap divpatsmitiem pagriezās vējš no dienvidu puses un pastiprinājās straume un cope apsīka,trijos metām mieru rīt būs arī kāda bilde.....
Vakar Jaunciemā arī no rīta zāle,bet svinu ārā nenesa, taču arī butes necopēja.Pēcpusdienā zāle beidzās un uz vakaru arī butes parādījās.
Rezultātā ~no plkst.16 līdz 1 naktī divatā saķērām 38 butes svarā no 300-600g, kas pēc bezcerīgā sākuma likās pat ļoti labs loms. No ēsmām izteikta līdere bija raudas fileja,pēc tam brētliņa un garnele.