Makšķerēšana jūrā

Svek Roli !
Kā ir ar dienvidu molu.
Vai parasti stipri noslogots.
29.marts 2009, 18:55 | links

No Z-moļa šodien plkst.14:30-17:30 viena ņemama bute, divas mazas plaukstiņas
29.marts 2009, 18:44 | links

Šodien pa dienu jūrā sešas butes, 3 tīri labas, visas ar ikriem un pieņiem , vislabāk ņēma uz stintes gabaliņiem, brētliņu vispār neņēma, raudu viena bute tik paņema ... Skeptiķiem ieliku bildi !
29.marts 2009, 16:46 | links

Sodien dažas butes visas ar ikriem un pieņiem pilnas.
Toties pie Ovišu bākas vīri baudīja tīklus. Tīkli bij likti no 100 - 350 m tālu jūrā. Tas tīkls kas bija likts paralēli krastam aptuveni 150m no krasta bija rezutatīvs. Iekšā butes un dažas mencas. Drīz varētu sākties arī laba cope.
27.marts 2009, 23:00 | links

Visas butes ar ikriem vai pieņiem .....
27.marts 2009, 19:35 | links

Šodien cope jūrā no mola no 14- 15, parādījies duļķis un vējš mainīgs, viena bute un uzreiz , tad stundu klusums...Pārgāju ostā -nu jau labs D vējš, toties 5 ņemamas butes līdz 18 :00 ... Sačakarējās salmo beach spolei mehānisms, vispār nepārdomāta spole jūrai ....
27.marts 2009, 18:56 | links

Nu ko lai saka .... Ja brauc uz Ovišiemm vai Miķeļtorni meiģina šai laikā gan taimiņu pacelt uz spini gan atgriežoties tur netālajā rindas upē var pasēdēt uz vimbām vai vienkārši izbaudīt pavasari. Butes var būt tā ka prieks un var nebūt gandrīz nemaz.
27.marts 2009, 00:15 | links

Variet rakstīt,neapvainošos !Bet labākas copes ir bijušas 7 kg uz kāta.Vot to es uzskatu pa labu copi.Nu ar trim kātiem es necopēju,nevar spēt.
26.marts 2009, 19:12 | links

Pareizi,tādu gabalu dzīties-ja nesanāk kūpinātava pilna,tad nav vērts.
26.marts 2009, 19:11 | links

Vakar Saraiķos laiciņš labs,vilnīši nelieli,nu vis kā nākas,izņemot butes ! Bij viela pārdomam,kur viņas nārsto,vai barojas pirms nārsta ?Paldies Rolim,šodien šeit atradu atbildes.Jā,pēdējo reiznormāli saķēru novembrī,pēc tam četras reizes tukšā,ja kas,tad 8 butes man skaitās arī nekā.Ja cilvēks dzīvo tuvu veikalam,viņš maizi aiziet nopirkt katru dienu,ja daudzākus km. ,tad iepērkas ilgākam laikam.To pašu varu teikt pa butēm,es nebraucu pēc 5 kg. 380km.
26.marts 2009, 19:05 | links

Par juuru... veel par aatru, bet domaaju ka driz maisam gals buus valjaa, jau kaadu meenesi saaku luukoties kas notiek piekrastee. Piem pagajusho nedeelju biju 2x Liepaja uz mola, tikai paaraaitis neveertas. Biju arii uz Saraikjiem, vispaar nekaa, paaris copes tikai. Sveetdien biju Paavilosta no mola, abloms, jo baigie viljni un straume ar zaaleem. Gaidam! Shovakar ar taads nemierigs praats... tik uz kurieni stuureet.
26.marts 2009, 18:12 | links

Nu, vot, sākās kaut kādi personīgi uzbraucieni :((( Ta kā maziņie :DD Es VIENMĒR domāju, ko rakstu! Vienmēr katrā lietā ir savi izņēmumi. Un varētu padomāt, ka parasti Rolis tik 4 butes noķer ;)
Protams, varētu būt patīkami, ja viņas beidzot sāk ķerties :) Bet, domāju, ka vēl jāpagaida :p
26.marts 2009, 16:41 | links

Labi , jau labi, no Rīgas torņa viss ir labāk redzams :))
Tad par copi, pats aizgāju līdz jūrai uz sīgām( viena no legendām saka ka pavasarī viņas tur ir) , viena cope gan bija uz tārpiem , bet pa tukšo, uz gabaliņa 5 butes, 1 pie mola norāvās , jāsaka ka pus kilo nebija nevienai , bet izņemot vienu, pārējās tīri normālas...Jāsaka ka nebiju īstā bušu vietā un laikā, bet būs laika tuvākās dienās aizstāgāšu tīri uz butēm ... :)) Copēju no 12-15 ....Jā, visas ar ikriem ...
26.marts 2009, 16:06 | links

fish
Līdz šim laikam nebiju manījis, ka Rolis liktu uhā, tāpec padomā ko raksti!
26.marts 2009, 14:09 | links

Roli, es dīvaini nerakstu. Butes ir pirmsnārstā/nārstā, jo ir jau noķertas tukšas. Pa tām 6 puskilo kaut kā lai paliek uz katra paša sirdsapziņas. Man čoms, kam es ticu katru nedēļu, dažu pat 2x brauc pārbaudīt un saka, ka bušu vēl nav, un arī pie jūras satiktajiem cilvjiem nav bijušas (izņemot 1...2, ko es minēju).
Pie tam anubiss prasīja tieši par bušu ķeršanu, par citām zivīm runa nebija. Un protams, nekā personīga :))
26.marts 2009, 14:06 | links

Jā,... daudzi veci makšķernieki uzskata, ka pirms nārsta bute vēl vienu reizi pienāk pie krasta, no paša pieredzes varu teikt ka pāris gadus tā ir bijis, bet ne vienmēr ...
26.marts 2009, 10:26 | links

Neuztver to personīgi, bet kaut kā dīvaini raksti , cik man zināms, tad pirmsnārsta bute ir pati augstvērtīgākā un piekrastē butes nenārsto vispār, kā arī tas process nemaz nav sācies.... Toties no zvejnieku lomiem Liepājas tirgus paviljonā letes lūzt ! Pie tam jūrā jau neķer butes vien - mencas, taimiņi, sīgas, laši utt... Aizvakar man viens paziņa ( pēc paša vārdiem) dabūja sešas normālas butes ( ap 500 gr) arī viens lašveidīgais pieteicās, tik sačoka nebija, nevarēja paņemt ...Tā kā , ja nav zāļu un liela viļņa, mēgināt jau noteikti var ...
Ne asakas visiem !
26.marts 2009, 10:25 | links

Butes vēl nav iznārtojušas, pilnas ar ikriem. Vienu...divas var noķert. Ļaujiet takš zivtiņām pabeigt vairošanos, badmiras. Pēc 2 nedēļām viss būs OK.
25.marts 2009, 23:39 | links

anubiss sestdien biju Mazirbē, galīgi nekā, tikai inspektori karti apskatīja, piebilstot, ka tagad butes nevajagot traucēt, pilnas ar ikriem, lai iznārsto. Ja tālu jābrauc, padomā.
25.marts 2009, 21:54 | links

Tikai tirdzniecības esmu mēģinājis kko izmānīt. Paldies, rītvakar jābrauc izlūkot.
25.marts 2009, 21:38 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager