Makšķerēšana jūrā

Neticās, ka butes Liepāju pametušas.
29.oktobris 2008, 10:37 | links

piekrītu Breks... ja man lasis butes ķerot pieķertos, nedomāju, ka laistu atpakaļ...
29.oktobris 2008, 10:18 | links

Aigaram .Tā ir vinnēta lotorejas biļete , un katrs ar to rīkojas pēc saviem ieskatiem .
29.oktobris 2008, 10:16 | links

colombo - problēma tur ir citur vai būs tur kāds akmenis uz kura nešļāks virsū vilnis ! Pie tam šeit forumā sen neviens vairs nemin makšķerēšanas vietas Liepājā, ceru, ka saproti kāpēc ?
29.oktobris 2008, 10:14 | links

Butes uz spiningu ņem. Vajag garenus, pasmagus šūpiņus, jāvelk pa grunti. Apmēram pāris gadus atpakaļ redzēju netā bildes ar Ventspils pusē spiningotām butēm un vizuļiem. Laikam bija iekš foto.inbox.lv.
29.oktobris 2008, 10:10 | links

Aigars
Ja man uz makšķeres, trāpās tā laime, noķert lasi, tad tam nu nebūs vairs peldēt šais medību laukos. Uzskatu, ka tā ir makšķernieka laime butes ķerot lasi dabūt. Lai piedod man tie, kas to neatbalsta. Ne asakas!
29.oktobris 2008, 09:58 | links

jābrauc provēt... sen nav būts uz nevienu moli...
29.oktobris 2008, 09:24 | links

Pēc dienvidrietuma vēja varbūt butes piepūstas pie Liepājas dienvidu mola.Nav neviens bijis?
29.oktobris 2008, 09:09 | links

eesmu , kļūda vārdā , pareizi ir - neesmu !
29.oktobris 2008, 07:11 | links

Pats eesmu ķēris tādā veidā, bet zinu ka ir indivīdi kuri ir tā ķēruši....
29.oktobris 2008, 07:05 | links

Holbergs man grib iestastit ka butis var panjemt un njem ari uz vizuljiem un rotinjiem! vai ta kadam ir gadijies un vai ta vispar var but?
28.oktobris 2008, 23:55 | links

a nez ko ta es izdariju? un nobucoju ari
es esmu CILVEKS un es tadu skaistu zivi nespeju nogalinat
es pat visu partejo dienu uztraucos vai izdzivos jo es vinju kadas 3 minutes tureju krasta!:(
28.oktobris 2008, 20:05 | links

aigariš JUUk jādabū dzirdēt par to lasēnu tad viš tevi apēdīs bez sāls.Atpestī dies.Labak raksti, ka tu viņu nobučoji un palaidi jūriņās
28.oktobris 2008, 20:03 | links

tiko no copes jura bijam kkur piecas stundas. bija pamatigs paisums viljnji 2-3m augsti 140svinu ar kajinjam skalo ara! :(
bet cope ciesama 1 bute apmeram 10cm pat mazak vel 4as bija lielas (visas 4as kopa bija nepilni 2kg) bet pats labakais dabuju savu pirmo lasi muza! poanjema uz garneles cinja bija laba garums apmeram 50cm!!:)
28.oktobris 2008, 19:22 | links

Vakar biju uz Z-mola. Pa 3,5h neviena plakanā uz trijiem. Vējšs drausmīgs un no kājām gāza nost. Viļni arī pāri molam visu laiku gāja.
Priekš pirmās reizes esmu ļoti neapmierināts, bet cerības nezūd un atkal braukšu mēģināt kaut kad :)
27.oktobris 2008, 14:45 | links

Čaijo !!! Vakar pabiju Z- fortos,rezultātā 22 plekstes pa 6 stundam. Ēsma garnele. Izmērs un biezums nujau labs!! Ne asaku!!!
26.oktobris 2008, 11:36 | links

štrunts par jūru, bet bilde uz goda , HA HA HA
25.oktobris 2008, 00:26 | links

Hei, jūras vilki, kas notiek Liepājas pusē (bez brāļiem leišiem), ir a kāda plakanā???
25.oktobris 2008, 00:16 | links

Tas nav gluži spinis , bet reņgu sistēma ar tvisteru ... tas process notiek savādāk nekā vienkārši spiningojot ....
Es vispār neesmu īsti drošs ka no Ziemeļa moļa , tagad butes nāk ,bet mēgināt var ....
Ne asakas!
24.oktobris 2008, 14:39 | links

Īsti pat nezinu uz kuru moli laidīsim. Uz kuru labāk?
Redzēju albūmā tavā Roli, ka ar spini biji mētājis un mencas dabūjis. Vairāk nav vērts vai kā?
Katrā ziņā paldies par Info :) Vismaz tagad kaut ko zināšu :) Jāiet iegādāties būs viss nepieciešamais :)
24.oktobris 2008, 13:58 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager