nju nagus un spoles mazliet var sanākt pasaldēt, bet nekas liels nesolās.
28.decembris 2019, 19:34 | links
Pravietis [28.12.19]: Pravietis [14:43]: Varbūt kāds pēdējās dienas rosās (-ijās)......Busu tur pec 3 st, driz izbrauksu no RigasOk paldies, esam cela uz ziemupi, jabut labai copei, vejsh ar pareiza virziena push
andrisandris, 28.decembris 2019, 17:15
Nakts būs mierīga, varēsi labi pastrādāt. Man pirms četrām dienām labie eksemplāri nāca nakts otrajā pusē, kad sāku strādāt. Lai veicās.
Pravietis [14:43]: Varbūt kāds pēdējās dienas rosās (-ijās)......Busu tur pec 3 st, driz izbrauksu no Rigas
andrisandris, 28.decembris 2019, 17:15
Pravietis [28.12.19]: Varbūt kāds pēdējās dienas rosās (-ijās)......Busu tur pec 3 st, driz izbrauksu no Rigas
irseejs [27.12.19]: mimka [0:35]: Man kā jaunam, zaļam gurķim, kurš nevar nosēdēt mājās un vēlas izmēģināt ko jaunu, Ir doma pirmo reizi aizbraukt uz jūru butēs, varbūt kāds varētu padalīties ar informāciju, kur labāk braukt, ko labāk likt uz āķa u.t.t.. būtu ļotk jauki, ja kāds padalītos ar pieredzi no a-z kā arī interesē, vai ar pīto auklu ir ko darīt jūrā, jo pilnīgi visām makšķerēm virsū ir pītā aukla.Var ar pīto auklu. Man arī pītā.Irseej,
Var braukt uz Lūžņu, tā ir populāra verņaka vieta.
Novelc aplikāciju "Windy" telefonam. Baigi labā štelle, kur var redzēt vējus.
mimka [27.12.19]: Man kā jaunam, zaļam gurķim, kurš nevar nosēdēt mājās un vēlas izmēģināt ko jaunu, Ir doma pirmo reizi aizbraukt uz jūru butēs, varbūt kāds varētu padalīties ar informāciju, kur labāk braukt, ko labāk likt uz āķa u.t.t.. būtu ļotk jauki, ja kāds padalītos ar pieredzi no a-z kā arī interesē, vai ar pīto auklu ir ko darīt jūrā, jo pilnīgi visām makšķerēm virsū ir pītā aukla.Kas par atsaucību Ziemassvētku laikā....
mimka [27.12.19]: Man kā jaunam, zaļam gurķim, kurš nevar nosēdēt mājās un vēlas izmēģināt ko jaunu, Ir doma pirmo reizi aizbraukt uz jūru butēs, varbūt kāds varētu padalīties ar informāciju, kur labāk braukt, ko labāk likt uz āķa u.t.t.. būtu ļotk jauki, ja kāds padalītos ar pieredzi no a-z kā arī interesē, vai ar pīto auklu ir ko darīt jūrā, jo pilnīgi visām makšķerēm virsū ir pītā aukla.Var ar pīto auklu. Man arī pītā.
Man kā jaunam, zaļam gurķim, kurš nevar nosēdēt mājās un vēlas izmēģināt ko jaunu, Ir doma pirmo reizi aizbraukt uz jūru butēs, varbūt kāds varētu padalīties ar informāciju, kur labāk braukt, ko labāk likt uz āķa u.t.t.. būtu ļotk jauki, ja kāds padalītos ar pieredzi no a-z kā arī interesē, vai ar pīto auklu ir ko darīt jūrā, jo pilnīgi visām makšķerēm virsū ir pītā aukla.
mimka, 27.decembris 2019, 00:35