Tas tai copei,ja to var tā nosaukt.
22.decembris 2019, 01:21 | links
Piedāvājām jēlo tīģereni.
lapsa5, 21.decembris 2019, 21:28
Sveiciens visiem!
Lūžņā šodien divatā no 11 līdz 18. Izmērs nekāds. Laidām mājiņās visas, kas neierija. Bet ierija ap 30. Lielākā daļa-pirmajā jomā. Tālumā tik pa kādai. Nu kaķim būs ko noēsties.
Ar cieņu!
lapsa5, 21.decembris 2019, 20:58
Beidzām. Zivis ir, bet ne daudz. Sīkie visu noēd. Ja kāda lielā paspēj, tad bija pat dupleti. Laiks joprojām ideāls, jūra mierīga. Super laba atpūta. Labas zivis 13 gb.
zivjumilis, 21.decembris 2019, 15:01
elgreko [21.12.19]: seedoo tev 100% taisnībaTu, mudak, uzbrauc ne pa tēmu, piebezdi te gaisu un tad kaut ko vēl dirs, ka es kašķīgs!
elgreko [21.12.19]: redz puisīt es kašķi nekad nemeklēju,to var redzēt pēc maniem komentiem,es tikai izsaku savu viedokli ,bet tu gan brauc visiem kas neatbilst taviem kritērijiem.vairāk nerunāšu,nav jēgas.piedodEs tev piedodu, opīt! Uzlāpies!
elgreko [21.12.19]: tu tak draugs aizmirsi sava teksta otro daļuVot nav tev miera, draugs! Gribas pakašķēties? Ok, naf problēmu, varam!
elgreko [21.12.19]: cilvēks vienkārši gribēja zināt vai tur ņem bute bet tu uzreiz no lielgabalaNu re. Tu tg cepies par ne ko! No kada lielgabala?! Es ļoti zolīdi apvaicājos Pravietim, vai viņš šodien taisās uz Jūrkalni! Bet tu jaucies pa vidu un mēģini sameklēt kašķi! Nomierinies, atslābsti un esi laimīgs! Ir tak Ziemassvētku laiks!
elgreko [21.12.19]: Cope 72 ko tu visu laiku kašķējies ir tak ziemassvētku laiks,atslābsti nomierinies,esi priecīgs.katrs savu darbību beigs kad gribēsGribi par to parunāt?