Pie viena. Vai var siltajiem zābakiem mainīt termozeķi. Šodien uz aukstā krasta pasala pēdas. Nepatīkami ...
26.novembris 2019, 22:15 | links
:)), tev bija iespēja šo nerakstīt!
Terauds, 26.novembris 2019, 20:53
Pravieti.
Pats tu sevi par klaunu šeit esi pataisījis, neviens cits. Tāpēc arī pievelc sev pastiprinātu uzmanību. Nelielies, nebarsties ar stulbiem apgalvojumiem, un būs jau labi.
Terauds, 26.novembris 2019, 20:06
irganviens [26.11.19]: Tas, ka cope71 ir lohs, to laikam ir pamanījuši visi. Bet veči, pagale nedeg viena. Beidziet kurināt, citādāk smird dikti.Vit tiko tok reāli sak smirdēt! :)
Pravietis [27m]: Lai man piedod Kutis, bet Seedoo pamatoti aizrādīja vakar vakarā Kutim par to , ka viņš par daudz runā par knifiem un copē iegūtam atziņām. Kamēr tādas "infekcijas71" spietos agresīvā formā pa no nodaļām, tikmēr neviens sevi cienošs dalībnieks ar savām copes gudrībām publiski nedalīsies. Esmu pārliecināts, ka katram pieredzējušam jūras "breksim", piem. ir zināmas pazīmes kā viņš nosaka jūrā iespējamo bedrīšu atrašanās vietas. Man tādas fundamentālas pazīmes ir zināmās divas. Es uz jūru braucu pat ar binokli bardačokā, kas ir labs palīgs dabas kartes lasīšanā. Iespējams, kā kāds zin vairāk, neuzskatu sevi par austrumu gudro, bet muti par atsevišķām lietām pievēršu tā kā to lika manīt pamatoti Seedoo. Mani gadi, mana bagātība. Lai runā, ja spējīgs kaut ko sakarīgu par copi jūrā pastāstīt rupeklis - "infekcija71". Uz priekšu, karogs viņam rokās..... Neesmu tik liels un naivs labvēlis.Pravieti! Ar kādam tiesībām tu visu laiku rupji apsaukā mani! Tā ir tava aizsardzības pozīcija?
Es tikai pamatoti un ar faktiem norādiju uz taviem meliem saistībā ar nozvejas daudzumu. Tik pat pamatoti norādīju uz tavu necieņu pret MN. Tik pat pamatoti norādīju uz to, ka tu attīsti videi neveselīgas tēmas! Un par to visu tu apvainojies un apsaukā mani? Un par to visu esmu vainigs es, ka tu tā slimīgi reaģē uz argumentētu kritiku, piediršot visu sadaļu, bet mainīties nevēlies, jo esi mazohists un tev patīk ka ap tevi viss šitais notiek, ja? :) Tu gadījumā nesi aizkavējies savā attīstībā? Lai gan tavs vecums nebūs attaisnojums, ja neatzīsti savas kļūdas un slimīgi reaģē uz tām! Es tevi par pi...pi nesaucu. Pacenties arī tu nebrūķēt muti!
cope71, 26.novembris 2019, 19:04
Pravietis [26.11.19]: Lai man piedod Kutis, bet Seedoo pamatoti aizrādīja vakar vakarā Kutim par to , ka viņš par daudz runā par knifiem un copē iegūtam atziņām. Kamēr tādas "infekcijas71" spietos agresīvā formā pa no nodaļām, tikmēr neviens sevi cienošs dalībnieks ar savām copes gudrībām publiski nedalīsies. Esmu pārliecināts, ka katram pieredzējušam jūras "breksim", piem. ir zināmas pazīmes kā viņš nosaka jūrā iespējamo bedrīšu atrašanās vietas. Man tādas fundamentālas pazīmes ir zināmās divas. Es uz jūru braucu pat ar binokli bardačokā, kas ir labs palīgs dabas kartes lasīšanā. Iespējams, kā kāds zin vairāk, neuzskatu sevi par austrumu gudro, bet muti par atsevišķām lietām pievēršu tā kā to lika manīt pamatoti Seedoo. Mani gadi, mana bagātība. Lai runā, ja spējīgs kaut ko sakarīgu par copi jūrā pastāstīt rupeklis - "infekcija71". Uz priekšu, karogs viņam rokās..... Neesmu tik liels un naivs labvēlis.Pravieti! Ar kādam tiesībām tu visu laiku rupji apsaukā mani! Tā ir tava aizsardzības pozīcija?
ozagris [26.11.19]: Uldis1987 [21m]: Užava -butes te nav!!!!Svētdien vēl bija ok kādas 30gb pa 4h, 11-15.Tagad 15- vel esmu 5 gb ņemamas,dažas atlaistas mazās
Uldis1987 [26.11.19]: Užava -butes te nav!!!!Svētdien vēl bija ok kādas 30gb pa 4h, 11-15.
Vīri, neattīstiet šo WD 40 tēmu. Pats sociālismā 1 -2 x izprovēju. Redzamu rezultātu nebija. Tagad vadāju līdzi "Krabīšu" atraktoru, bet sezona bija laba, ka nebija nepieciešāms to izmantot. Priekšroku dodu dabiskajiem. Jautājums bija ar smaidinu, vai kāds gadījumā nav lietojis WD 40. Darīšana te ir ar vardarbīgo un nelietīgo pacienta uzvedības modeli. Informācija tiek sagrozīta, jautājumi uzdoti provokatīvi izaicinoši, tāpat kā šoreiz apgalvojuma formā, ka esmu WD 40 lietotājs un vēl ar ciniskām piezīmēm. Un tā tas notiek no maija mēneša. Tiem, kas ieskatās politikā un ekonomikā, redz aicinājumus uz "strelku" ar Irsēju kārtot attiecības, kā arī regulāru rupju attieksmi pret mūsu nodaļas apmeklētajiem un tt., vienlaicīgi savās fantāzijās uzdodoties gan par inspektoru, gan par zaļo. Netieši zīmējot, ka viņam pār citiem ir vara. Kamēr būs soc. tīkli, tikmēr būs šī problēma. Iedomājaties, ka rītdien manā vietā varat atrasties Jūs, tādēļ izlemjiet kā pareizi rīkoties. Kādu brīdi viņš bija no manis novērsies, piešķirot man pa to laiku "piecas dzīvības", un pievērsies Irsējam, tādā veidā apmierinot savas "vajadzības". :),:). Bet par to jāspriež speciālistiem cik jaudīgs viņš ir.
Pravietis, 26.novembris 2019, 12:17