leonids [19.11.19]: Cope,cik ilgi apžāvē?Vairāk par stundu vajadzētu.Ātrajā kūpiņā bez apžāvēšanas,tad guļus.Es pateiktu divas. Ir ar aplauzies...
19.novembris 2019, 18:50 | links
leonids [19.11.19]: Cope,cik ilgi apžāvē?Vairāk par stundu vajadzētu.Ātrajā kūpiņā bez apžāvēšanas,tad guļus.Es pateiktu divas. Ir ar aplauzies...
keners [19.11.19]: Bomāru alga...Tu viņas kūpini caurdurot, cik redzu!? Viņas Tev zemē nekrīt? Esmu vairākas reizes tā kūpinājis un vienmer kāda nokrīt, sevišķi lielākās. Beigās esmu šo atmetis un butes ar kūpinu liekot guļus uz plauktiem. Esmu mēģinājis viņas vējot, apžāvēt, ļoti zemā temperatūrā sākumā kūpināt, bet ne kā. Ar reņģi un bullīti kaut kā esmu ticis skaidrībā, bet ar buti ne kā.
Jozis2 [11:40]: Paskat vien!
Liepājā viens no mola tik aizrautīgi copējis, ka lecis pat pakaļ zivij.
Paldies Dievam un glābējiem, ka sveikā izdevies tikt atpakaļ uz sauszemes.
Vai nav kāds no jūsu korišiem?Izkāpjot no mašīnas pie mola un sākot pārģērbties, pie mums pieslīdēja lietuviešu bariņš, kur vīrs malkojot absolūtu priecīgi paziņoja, ka šodien dzimšanas diena, bet vakar otrā dz/d bijusi, jo sanācis “nirnutj” no paša gala. Tā ar glābējiem ticis krastā, bet 200e nācies samaksāt par peldi Lv.
Tāpēc tas nav Ziemeļu, bet leišu mols.
Roberts89, 19.novembris 2019, 17:56
Jozis2 [19.11.19]: Paskat vien!Izkāpjot no mašīnas pie mola un sākot pārģērbties, pie mums pieslīdēja lietuviešu bariņš, kur vīrs malkojot absolūtu priecīgi paziņoja, ka šodien dzimšanas diena, bet vakar otrā dz/d bijusi, jo sanācis “nirnutj” no paša gala. Tā ar glābējiem ticis krastā, bet 200e nācies samaksāt par peldi Lv.
Liepājā viens no mola tik aizrautīgi copējis, ka lecis pat pakaļ zivij.
Paldies Dievam un glābējiem, ka sveikā izdevies tikt atpakaļ uz sauszemes.
Vai nav kāds no jūsu korišiem?
mar4ello25 [19.11.19]: Sveicināti Vīri un Sievas! Vai kāds nav bijis Mazirbes pusē šajās dienās? 4n domāju aizbraukt, bet tur neesmu bijis nereizes. Vai stāvvietā ko Google maps rāda var atstāt auto? Ja nemaldos tad tā ir pie vecās pograņičņiku zastavas. Vai iesakat vairāk uz Vpils , Liepājas pusi virzīties? Paldies un Ne asakas! Jā laika ziņas skatījos, brāzmains, bet krasta vējšBiju 5dien Mazirbē, 3h un piecas mazas butes, laika apstākļi piemeroti, bet nu at buti švaki, nospļāvos un pārbraucu 90km, starp Liepāju un Ventspili ir daudz labāka cope!
otinjsh [19.11.19]: Un kā ar MN ievērošanu?Par bomāriem, Tu par kuriem?
urmaas, 19.novembris 2019, 11:27
Urmās tak beidz. Te "kungiem" tā ir norma, ne tikai pārkāpt, bet arī vel publiski lielīties ar to.
Bomāriem bomāru alga kā sacīt jāsaka...
o.
Un kā ar MN ievērošanu?
urmaas, 19.novembris 2019, 11:27
mar4ello25 [19.11.19]: Sveicināti Vīri un Sievas! Vai kāds nav bijis Mazirbes pusē šajās dienās? 4n domāju aizbraukt, bet tur neesmu bijis nereizes. Vai stāvvietā ko Google maps rāda var atstāt auto? Ja nemaldos tad tā ir pie vecās pograņičņiku zastavas. Vai iesakat vairāk uz Vpils , Liepājas pusi virzīties? Paldies un Ne asakas! Jā laika ziņas skatījos, brāzmains, bet krasta vējšIr OK. Tas stāvlaukums tur ir pieejams. Bute jem gan "zem kājām", gan tālākās distancēs.
Sveicināti Vīri un Sievas! Vai kāds nav bijis Mazirbes pusē šajās dienās? 4n domāju aizbraukt, bet tur neesmu bijis nereizes. Vai stāvvietā ko Google maps rāda var atstāt auto? Ja nemaldos tad tā ir pie vecās pograņičņiku zastavas. Vai iesakat vairāk uz Vpils , Liepājas pusi virzīties? Paldies un Ne asakas! Jā laika ziņas skatījos, brāzmains, bet krasta vējš
mar4ello25, 19.novembris 2019, 09:50
Brāzmains vējš no muguras nav jūtams ja aiz muguras stāvs krasts ar mežu.
Arī skatos ka no trešdienas uz ceturtdienu varētu, jo tālāk sola vēsāku.
Mīnusi pie jūras kautkā vairs nepatīk. :)
kutis, 19.novembris 2019, 10:58
Kener,Pravieti,Diametr-cope protams ir forša,bet vai tikai man pēc negulētas nakts ir tāda sajūta ka būtu izdzerts litrs kognāra un paģiras ir divas dienas.kā jūs tiekat ar to galā.un īpaši man tad ir jāstrādā,varu autiņam atstāt kādu skrūvi vaļā
elgreko, 19.novembris 2019, 07:37
Sveicināti Vīri un Sievas! Vai kāds nav bijis Mazirbes pusē šajās dienās? 4n domāju aizbraukt, bet tur neesmu bijis nereizes. Vai stāvvietā ko Google maps rāda var atstāt auto? Ja nemaldos tad tā ir pie vecās pograņičņiku zastavas. Vai iesakat vairāk uz Vpils , Liepājas pusi virzīties? Paldies un Ne asakas! Jā laika ziņas skatījos, brāzmains, bet krasta vējš
mar4ello25, 19.novembris 2019, 09:50
Man jau norma sen pārsniegta un klāt vēl divas dvīņu māsas... :).
Pravietis, 19.novembris 2019, 03:09