edzuss2, cik savilki?
3.novembris 2019, 01:48 | links
skerby [02.11.19]: Izskatās, ka te ir tikai viens kas prot un saprot ko dara. Pārējie esam dārzeņi. Nemākam iemest un viss. Beigta balleDa labi - beidz - uzreiz Tev dārzeņi visi!
Tieši tā, kur ir ,tur jāķer. Pagājušo nedēļu ar kolēģi bijām pēcpusdienā un tumsā līdz 23.30 ,no kopā noķertajam apmēram 40 butēm tikai VIENA bij pirmajā jomā. Kolēģis bez brienamā dabūja tikai tik cik es bridu samest viņa kātus. Pie tam viens mans un divi viņa kāti visu laiku nostāvēja tai ,,zivīgajā,, tuvumā. Vienkārši tās ,,nebalansētās,, sistēmas pie pretīga sān- un pretvēja nu nelidoja tos 100+ metrus kas bija vajadzīgi
arnox61, 2.novembris 2019, 20:33
skerby [02.11.19]: urmaas [12m]: Man NEKAD nav skaudīgs ja kādam veicās labāk! Cope ir atpūta. Bradāšana ir mazohisms! :)Ja pašam bail brist, nebrien, bet nevajag apgalvot, ka citi ir tērēti. Ir reizes un vietas kur aizbraucot būsi spiests noskatīties ka tie kas brien velk un neko tam nepadarīsi. Ja visu laiku sēž uz mola un trenkā, tad arī nekāda diža izpratne par to, kādēļ veideri ir vajadzīgi arī neparādīsies.Agrāk man zobus rādīja par vaidersiem! Vienkārśi briději ir aktīvāki i vsjo...
skerby [02.11.19]: urmaas [10m]: Man NEKAD nav skaudīgs ja kādam veicās labāk! Cope ir atpūta. Bradāšana ir mazohisms! :)Ja pašam bail brist, nebrien, bet nevajag apgalvot, ka citi ir tērēti. Ir reizes un vietas kur aizbraucot būsi spiests noskatīties ka tie kas brien velk un neko tam nepadarīsi. Ja visu laiku sēž uz mola un trenkā, tad arī nekāda diža izpratne par to, kādēļ veideri ir vajadzīgi arī neparādīsies.Un tagad jaunēklis nocitē to vietu kur es esmu teicis ka bridēji ir tērēti!
urmaas [02.11.19]: Man NEKAD nav skaudīgs ja kādam veicās labāk! Cope ir atpūta. Bradāšana ir mazohisms! :)Ja pašam bail brist, nebrien, bet nevajag apgalvot, ka citi ir tērēti. Ir reizes un vietas kur aizbraucot būsi spiests noskatīties ka tie kas brien velk un neko tam nepadarīsi. Ja visu laiku sēž uz mola un trenkā, tad arī nekāda diža izpratne par to, kādēļ veideri ir vajadzīgi arī neparādīsies.
Pravietis [02.11.19]: urmaas [18:54]: Es laiciņu atpakaļ pavēroju kā daži bridēji met. Iebrien, iemet metrus 30 un slāj atpakaļ krastā. Kautkā nav saprotams to bridējus funktieris. Jo no krasta metot var iemest kur šāmie "iekarina". Protams ir arī tādi kuri plivina ka maz neliekās. Bet tas jau ir cits kontingents.ja100 punkti. Ar labiem kātiem un pareizi nobalansētam sistēmām var sasniegt to pašu rezultātu. Bet katram sava uts tuvākā :).Funktieris elementārs. Nav jau problēmu iemest no čībām, bet reņģe aiziet pa gaisu. Tādēļ arī brienam un metam prātīgi. Ja ņem pie kājām, neviens jau zivij uz galvas nekāps
seedoo [02.11.19]: Pravietis [37m]: urmaas [41m]: Es laiciņu atpakaļ pavēroju kā daži bridēji met. Iebrien, iemet metrus 30 un slāj atpakaļ krastā. Kautkā nav saprotams to bridējus funktieris. Jo no krasta metot var iemest kur šāmie "iekarina". Protams ir arī tādi kuri plivina ka maz neliekās. Bet tas jau ir cits kontingents.ja100 punkti. Ar labiem kātiem un pareizi nobalansētam sistēmām var sasniegt to pašu rezultātu. Bet katram sava uts tuvākā :).Kad beidzot Jūs sapratīsiet, kad brizśana un śtekeri ir citiem měrķiem. Ja zāles nav nevajag měrkaķoties! Tāpat pār otro nepārvilksi. Bute pa tumsu ir pie kâjām!Vakar bija b l tuvāk, nekā pie kājām!