[quote=587480]Pravietis [18.sep]: Ja sānu vējš atnes zaļo šļuru, vajag izņemt kātus un kādu brīdi paēst cepumus, kamēr biomasu aiznes pie kaimiņa. :). Daudzi ir kātus pazaudējuši ķerot "divus zaķus". Nevajag tikai aizrauties ar cepumiem un vajag sekot, kad galus atkal var mērcēt ūdenī. Bēdīgāk, kad jūra sāk atkāpties, tad tas uz kādu brīdi atnes neražu. Ja, piem., Jūrkalnē ir zāle, tad gan es neko negaidu....nezaudēju laiku un laižos prom. Es principiāli izvairos no Austrumnieka, zinu, ka man oponēs.Tomēr esi gatavs Jūrkalnē ko ravēt?
juliuss,
Šodien pētot visu manā rīcībā esošo informāciju un Meteo prognozes esmu izdarījis secinājumu, ka nāksies pašam organizēt ravētaju brigādi un padoties izaicinājumam "jūras salātu savākšanā". Ceru atrast starp salātiem arī gaļu. Diemžēl, tāda šogad situācija, dzīve piespiež. Uz šo brīdi kā perspektīvo copes joslu saskatu Užava - Jūrkalne un Akmeņraga bāka. Varbūt kaut kas līdz vakaram pagrozās. :).
Juliuss,
juliuss,
Šodien pētot visu manā rīcībā esošo informāciju un Meteo prognozes esmu izdarījis secinājumu, ka nāksies pašam organizēt ravētaju brigādi un padoties izaicinājumam "jūras salātu savākšanā". Ceru atrast starp salātiem arī gaļu. Diemžēl, tāda šogad situācija, dzīve piespiež. Uz šo brīdi kā perspektīvo copes joslu saskatu Užava - Jūrkalne un Akmeņraga bāka. Varbūt kaut kas līdz vakaram pagrozās. :).
Juliuss,
6.oktobris 2019, 14:01 | links