Šodiwn Ovišos jau labak neka citas reizes. Padsmit gabalas bija.
Oskarsakva, 1.septembris 2019, 02:52
A kur bij', pie bākas, vai aiz raga, vai citur?
1.septembris 2019, 09:24 | links
Šodiwn Ovišos jau labak neka citas reizes. Padsmit gabalas bija.
Oskarsakva, 1.septembris 2019, 02:52
skiperis [01.09.19]: viksviks. Es makšķerēju pie nogremdēta kuģa vraka ap 8 km no Pāvilostas. Starp citu, esmu dzimis un dzīvoju Zemgalē. Nestrīdēšos, bet man šķiet, ka gan doršai, gan stintei ir vācu izcelsme. Ne asakas!Tas ir 8 km iekšā jūrā? Vai kā?
edzuss2 [31.08.19]: elgreko [13:36]: Edzuss2- gadījumā ne pie pāļiem?Precīzas vietas diemžēl publiski neapspriežu. Lai nebūtu kolhozs un nepiecūkotu vietas.Edzuss2 tev PM
skiperis [31.08.19]: Ierakstīšu kādu teikumu pa ilgiem laikiem. Nebiju jūrā bijis kopš jūnija sākuma. Šodien solīja nelielu vēju un vilni, tādēļ devāmies doršu meklējumos. Atradām, katram norma nesanāca, bet 15gb pa diviem salasījām. Izmērs priekš pēdējiem gadiem normāls, lielākā 2,7kg, vēl kolēģim divas 1,5kg un pārējās zem kilo. Zemmēru un slimu nebija. Laiciņš - pasaka, ūdens +19,5 .Sveiki. Ja nav noslepums, cik talu jura jābrauc?
Pravietis [31.08.19]: Visus šos gadus CL mencu saucam par doršu, vārds, kas cēlies senatnē no Suitu novada (Alsunga, Gudenieki, Jūrkalne). Interesanti kāpēc tā tiek saukta vienīgi tikai minoritāšu leksikā. :).Nja, Kurzemniekus saukt par minoritātēm!!!!!! Tev laikam ,, galīgi krasti pazuduši,,.
Pravietis [11m]: Visus šos gadus CL mencu saucam par doršu, vārds, kas cēlies senatnē no Suitu novada (Alsunga, Gudenieki, Jūrkalne). Interesanti kāpēc tā tiek saukta vienīgi tikai minoritāšu leksikā. :).Tieši par šo domāju
Abavnieks, 31.augusts 2019, 20:41
Pravietis [31.08.19]: Visus šos gadus CL mencu saucam par doršu, vārds, kas cēlies senatnē no Suitu novada (Alsunga, Gudenieki, Jūrkalne). Interesanti kāpēc tā tiek saukta vienīgi tikai minoritāšu leksikā. :).Tieši par šo domāju
Šodien braukšu uz Ovišiem. Došu ziņu kā gāja!
Oskarsakva, 31.augusts 2019, 11:49
dziivniex [Vakar]: Ovīšos arī straume un zāle....Jūras viļņu augstumu, garumu un virzienu vislabāk parāda somi vai meteo lv. Windy neko no tā neatradu. Turklāt somiem katru ziemu ir perfekta jūras ledus karte.
Kirsis6666, 31.augusts 2019, 09:21