Šodien pie Miķeļbākas pa dienu butes nav, zāle ir. Ja no rīta nenāks miegs, provēs vēl ko noķert.
24.augusts 2019, 21:06 | links
diametrs [24.08.19]: Izlūko, varbūt naktī uz mola var uzkāpt. Varbūt vaļā, varbūt cietPagājušo nedēļ Kandavnieki dievojās,ka viss notiek no mola, varot sēdēt.
Pīļosta. Straume nav, zāles nav, zivju arī pagaidām. Turies tūristu ka biezs, un laiciņš vairāk kā patīkams.
J-anchuks, 24.augusts 2019, 19:10
Spalvains draugs kurš bez ierunām izpilda komandu fas! :)
urmaas, 24.augusts 2019, 13:19
Pravietis [21m]: Tikko no raga.4gab normālas butes skaitās.Zāles daudz un straume arī.Ir zaudējumi:viens turētājs un sistēma ar lielu auklas kumosu.Turētāju sadzērusies kompānija ielidināja jūrā.Pats neredzēju,riktēju uzpariktes,atpūtnieki sacēla brēku.Otru paspēju saglābt.Šie blisina acis savā pasaulē,neko nerunā,jūtas kā labu darbu padarījuši.Ne asakas!ps:ūdens auksts,bute arī.
leonids, 24.augusts 2019, 00:46
Te ir tā ragā būšana - nekad nezini, kādi cilvēki garām staigā
diametrs, 24.augusts 2019, 08:56
Ja esi diplomāts un domājot, ka parādot apliecību visas problēmas atrisināsi...., tad kā vecim jābūt plānam A un B, kā rīkosies, ja tiek apdraudēta Tava kailā dzīvība un es (Tu) , esam viens pret "baru". Starp bērnišķīgu huligānismu un sapīpējušos nepilngadīgo sadismu ir pussolis. Tāda ir skarbā prakse. Man pēdējos gadus plāns A vienmēr 90 % gadījumu ir gatavs realizācijai, par cik, aptuveni tik reizes copē esmu viens (pārsvarā pa naktīm).........Un kāds Tev ir šis plāns A?
edzuss2, 24.augusts 2019, 12:57
Pravietis [24.08.19]: Tikko no raga.4gab normālas butes skaitās.Zāles daudz un straume arī.Ir zaudējumi:viens turētājs un sistēma ar lielu auklas kumosu.Turētāju sadzērusies kompānija ielidināja jūrā.Pats neredzēju,riktēju uzpariktes,atpūtnieki sacēla brēku.Otru paspēju saglābt.Šie blisina acis savā pasaulē,neko nerunā,jūtas kā labu darbu padarījuši.Ne asakas!ps:ūdens auksts,bute arī.Un kāds Tev ir šis plāns A?
Ja esi diplomāts un domājot, ka parādot apliecību visas problēmas atrisināsi...., tad kā vecim jābūt plānam A un B, kā rīkosies, ja tiek apdraudēta Tava kailā dzīvība un es (Tu) , esam viens pret "baru". Starp bērnišķīgu huligānismu un sapīpējušos nepilngadīgo sadismu ir pussolis. Tāda ir skarbā prakse. Man pēdējos gadus plāns A vienmēr 90 % gadījumu ir gatavs realizācijai, par cik, aptuveni tik reizes copē esmu viens (pārsvarā pa naktīm).........
Tikko no raga.4gab normālas butes skaitās.Zāles daudz un straume arī.Ir zaudējumi:viens turētājs un sistēma ar lielu auklas kumosu.Turētāju sadzērusies kompānija ielidināja jūrā.Pats neredzēju,riktēju uzpariktes,atpūtnieki sacēla brēku.Otru paspēju saglābt.Šie blisina acis savā pasaulē,neko nerunā,jūtas kā labu darbu padarījuši.Ne asakas!ps:ūdens auksts,bute arī.
Tikko no raga.4gab normālas butes skaitās.Zāles daudz un straume arī.Ir zaudējumi:viens turētājs un sistēma ar lielu auklas kumosu.Turētāju sadzērusies kompānija ielidināja jūrā.Pats neredzēju,riktēju uzpariktes,atpūtnieki sacēla brēku.Otru paspēju saglābt.Šie blisina acis savā pasaulē,neko nerunā,jūtas kā labu darbu padarījuši.Ne asakas!ps:ūdens auksts,bute arī.
Plānoju rīt doties izmēğināt kā ķeras. Nekad vēl tik agri neesmu braucis. Kāda situācija pašlaik jūrā?
blume3rs, 21.augusts 2019, 18:27
blume3rs [21.08.19]: Plānoju rīt doties izmēğināt kā ķeras. Nekad vēl tik agri neesmu braucis. Kāda situācija pašlaik jūrā?Plānoju rīt doties izmēğināt kā ķeras. Nekad vēl tik agri neesmu braucis. Kāda situācija pašlaik jūrā?