Taisnais [09.09.22]: "Man turp, atpakaļ sanāk 186-280 km. Benzīns 68 - 75 eur. Tagad nāksies braukt uz divām dienām, ekonomikai jābūt ekonomiskai."Uz 4ām dienām vēl ekonomiskāk. Benzīnā jāiziet 20€.
9.septembris 2022, 13:04 | links
Taisnais [09.09.22]: "Man turp, atpakaļ sanāk 186-280 km. Benzīns 68 - 75 eur. Tagad nāksies braukt uz divām dienām, ekonomikai jābūt ekonomiskai."Uz 4ām dienām vēl ekonomiskāk. Benzīnā jāiziet 20€.
Man turp, atpakaļ sanāk 186-280 km. Benzīns 68 - 75 eur. Tagad nāksies braukt uz divām dienām, ekonomikai jābūt ekonomiskai. Copes panākumu priekšnoteikums - uzticamu paziņu info un meteo karšu lasītspēja. Neaizvietojama ir Jāņa sētas navigācija. Atmaksājusies ar uzviju, un ar apvidnieku visa dislokācijas krasta josla zem paša kājām. Kas gan var būt foršāks par butes copi. Galvenais tagad infalācijas apstākļos svarīgi būs izbrīvēt pareizās dienas. Kļūdas tālbraucējiem maksās dārgi, toties vainot neveiksmēs varēsi tikai pats sevi. Labs mātes dabas eksāmenu laiks, lai parbaudītu savu pieredzi :).
Taisnais, 9.septembris 2022, 11:52
Man turp, atpakaļ sanāk 186-280 km. Benzīns 68 - 75 eur. Tagad nāksies braukt uz divām dienām, ekonomikai jābūt ekonomiskai. Copes panākumu priekšnoteikums - uzticamu paziņu info un meteo karšu lasītspēja. Neaizvietojama ir Jāņa sētas navigācija. Atmaksājusies ar uzviju, un ar apvidnieku visa dislokācijas krasta josla zem paša kājām. Kas gan var būt foršāks par butes copi. Galvenais tagad infalācijas apstākļos svarīgi būs izbrīvēt pareizās dienas. Kļūdas tālbraucējiem maksās dārgi, toties vainot neveiksmēs varēsi tikai pats sevi. Labs mātes dabas eksāmenu laiks, lai parbaudītu savu pieredzi :).
straume21 [09.09.22]: Kāds Sīkraga vai Mazirbē ir bijis kādi panākumi jābrauc 300km pa tukšo negribētosVisādi. Ir bijis gan Sīkragā spainis gan nekas kamēr blakus ciematos vīriem nekā vai arī spainis.... Grūti prognozēt
Domaataajs [08.09.22]: Jūrkalnē stāvkrasts, var pie Buras mēģināt, bet tur maksu var paprasīt, privātīpašums, Sīkragā nav augsta kāpa. Ventspilī pie šautuves varēja tikpat kā pie jūras piestāt pirms kādiem gadiem, kā tur tagad nezinu.Ventspilī šautuvē var piebraukt pie pašas jūras klāt pa nedēļas vidi biju tur makšķerēt
Ziemupes pludmale. Pāvilosta no krasta tik jābrauc Sakas upei pāri, pludmalē diez vai tik labi ķersies, kaut gan visādi var būt. Pie Pāvilostas jūrakmens var pieiet, pamēģināt.
Kolkasragā arī nemaz tik tālu nav jāiet.
Sveiki. Vai Talsos pie autoostas ir noperkamas svaigas renģes.?
Ulmis, 7.septembris 2022, 13:20