Parssti un arī veiksmīgi esmu butēs gājis Miķeļtorņa rajonā. Šodien nobijos no vēja, jo tā prognoze neko labu nesola- stiprs un patalēli krasram
17.novembris 2017, 19:19 | links
Aizpagājušajā gadā vēl pirms Ziemassvētkiem pusspaiņa, pagājušajā gadā Mazirbē pie Valērija arī slikti negāja, vienīgi krēslā cope norima
diametrs, 17.novembris 2017, 18:44
Aizpagājušajā gadā vēl pirms Ziemassvētkiem pusspaiņa, pagājušajā gadā Mazirbē pie Valērija arī slikti negāja, vienīgi krēslā cope norima
diametrs, 17.novembris 2017, 18:44
Pravietis [17.11.17]: Leonīd,Zinu kad vietejie lauvas mauc vel no sogas janvari utt. Pats 29 dec. Pie minus 7 esmu vilcis un diezgan cienigi.
Kā runā nostāsti un mana dzīves pieredze, tad decembrī lomu daudzums samazinās par 50 % vismaz. Un vēl štruntīgās copes dienas, vēji, spiedieni un lieti, kas būtiski ietekmē copes reižu daudzumu. Tākā es cenšos atēsties līdz novembra beigām.
Kāds uz Lūžņu rīt parīt laiź? Jā skatījos prognozi.
mar4ello25, 17.novembris 2017, 11:32
Garais30 [17.11.17]: Kā copmaņi tiek klāt no paša raga uz līča pusi.iet ar kājām no maksas stāvvietas vai iet ar kājām .no skatu torņa gar krastu līdz ragam??Es mauru no maksas stāvietas. Es gan nezinu vai tur tagad ir vēl jāmaksā. Pēdējo reizi biju oktobrī. Tad vēl bija.