Makšķerēšana jūrā

Parssti un arī veiksmīgi esmu butēs gājis Miķeļtorņa rajonā. Šodien nobijos no vēja, jo tā prognoze neko labu nesola- stiprs un patalēli krasram
17.novembris 2017, 19:19 | links

Iepriekš biju lasījis, ka mazjūrā bute ir labi ķērusies pat 30 km no raga. Arī Domātājs pavisam nesen ir labi šeit copējis. Esmu pie Ūšu brīvdienu mājas. Ēsma brētliņas un garnele
17.novembris 2017, 19:14 | links

Aizpagājušajā gadā vēl pirms Ziemassvētkiem pusspaiņa, pagājušajā gadā Mazirbē pie Valērija arī slikti negāja, vienīgi krēslā cope norima

diametrs, 17.novembris 2017, 18:44

Ziemassvetku copem nav ne vainas, kad pie galda veders piestumts ta, ka vajag izkusteties, tad regulari braucam nakti uz copiti un butes ir, un nav mazak ka citas dienas.
Butes jabrauc, kamer var pats izturet aukstumu, un ka saka, Leonids, iespraust turetaju zeme.

Ne asakas.
Rit uz Pavilostu, makskeres gan izskatas, ka varesu masina atstat, 13 m/s un pie 2.6m 8s straumes butu janem lidzi kiegelis :D
17.novembris 2017, 19:07 | links

domaaju ka vinjas cauru gadu dabuujamas, tik biezums un koncentraacija mainaas, es parasiti ziemaa un pavasarii paarvaacos vairaak uz leju, Piiljosta un Liepaaja, kad ziemeljos jau dieetiskaas, tur veel biezaas trapaas, bet pie J-kalnes maijaa no krasta veejenes spinigojot no krasta (brienambiksees no 1-2 seeklja) biezhi zem kaajaam juut ka kaadai uzkaapj, copeet vinjas gan neesu proveejis
17.novembris 2017, 19:01 | links

Boste,
Vai tev nešķiet , ka tu esi pa tālu iekšā līcī....
17.novembris 2017, 18:51 | links

Aizpagājušajā gadā vēl pirms Ziemassvētkiem pusspaiņa, pagājušajā gadā Mazirbē pie Valērija arī slikti negāja, vienīgi krēslā cope norima

diametrs, 17.novembris 2017, 18:44

ar esmu ievērojis tād lietu , kad sniegs jau piekrastē tad tumšā laikā nekā prātīga , bet var būt tik man tā,citād nekād problēmu viens bonus augstā laikā tomēr ir ............... vairāk vietas kur makšķeres samest :)
17.novembris 2017, 18:47 | links

17.novembris 2017, 18:44 | links

Esmu mazjūrā pāris km no Kolkas raga. Pagaidām pa divām stundām nevienas butes
17.novembris 2017, 18:29 | links

Razdačas nebūs,kautko jau noķersim.Pravieti,nesaki vis,ka lomi samazinas par 50%.Es arī tā kādreiz domāju.Painteresējos pie zvejniekiem,šie atbildēja,ka bute nav mazāk kā siltā laikā,tikai nagi un rumpis salst.Vakar bija 2 interesantas situācijas,ceru,ka vismaz viena atkārtosies rezultatīvi.
17.novembris 2017, 17:55 | links

Pravietis [17.11.17]: Leonīd,

Kā runā nostāsti un mana dzīves pieredze, tad decembrī lomu daudzums samazinās par 50 % vismaz. Un vēl štruntīgās copes dienas, vēji, spiedieni un lieti, kas būtiski ietekmē copes reižu daudzumu. Tākā es cenšos atēsties līdz novembra beigām.
Zinu kad vietejie lauvas mauc vel no sogas janvari utt. Pats 29 dec. Pie minus 7 esmu vilcis un diezgan cienigi.
17.novembris 2017, 17:18 | links

Nu tad jau jūras vietā varēsi pievērsties seriāliem, 'Panorāmai, Ratiņa aptaujai
17.novembris 2017, 16:58 | links

Leonīd,

Kā runā nostāsti un mana dzīves pieredze, tad decembrī lomu daudzums samazinās par 50 % vismaz. Un vēl štruntīgās copes dienas, vēji, spiedieni un lieti, kas būtiski ietekmē copes reižu daudzumu. Tākā es cenšos atēsties līdz novembra beigām.
17.novembris 2017, 14:23 | links

Diametr,

Spiediens lēnām kritīsies, šodien no 763 līdz 745 pirmdienai. Tas nebūtu traģiski. Pirmdien austrumu bada vējš.....
17.novembris 2017, 14:18 | links

Izskatās labi, bet būs arī zems atmosfēras spiediens
17.novembris 2017, 13:15 | links

Kāds uz Lūžņu rīt parīt laiź? Jā skatījos prognozi.

mar4ello25, 17.novembris 2017, 11:32

Ir doma 7dien braukt uz Kolkas pusi, domāju ka šī arī varētu būt pēdējā reize šogad.
Vējs arī rāms, cerams ka būs razdāča
17.novembris 2017, 12:55 | links

Pravieti,necel paniku!Butes uz nārsta vietām dodas pavasarī.Copēt jūrā var kamēr turētājus spēj dabūt sasalušajā gruntī.Grūtāk paliek ja riņķi un aukla apledo.Vakar paņēmu 20gab normāla izmēra butes.Sīkās bija atlaižamas,jo tagad lietoju lielus āķus.Šovakar būs iespējams copēt līča pusē
17.novembris 2017, 12:04 | links

Kāds uz Lūžņu rīt parīt laiź? Jā skatījos prognozi.
17.novembris 2017, 11:32 | links

Nav Tu sālīti 5 vai 6€ samaksāju, tas par vairāk nekā 12h. Man liekas ir pieņemami. Protams katram individuāli.
17.novembris 2017, 11:31 | links

izkramējās maksas stāvvietā un aizdzen mašīnu uz bezmaksas stavvietu, ja jau tik nabags,.....)
17.novembris 2017, 10:57 | links

Garais30 [17.11.17]: Kā copmaņi tiek klāt no paša raga uz līča pusi.iet ar kājām no maksas stāvvietas vai iet ar kājām .no skatu torņa gar krastu līdz ragam??
Es mauru no maksas stāvietas. Es gan nezinu vai tur tagad ir vēl jāmaksā. Pēdējo reizi biju oktobrī. Tad vēl bija.
17.novembris 2017, 10:27 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager