Sveiki, vai kāds ir mēģinājis butes ķert Salacgrīvas, Ainažu un uz augšu Igaunijas piekrastē??
29.augusts 2022, 21:11 | links
mar4ello25 [27.08.22]: Foto ar " normu" būtu ielicis.Dīvaini cilvēki. Es iedodu informāciju, ka labi ķeras un var braukt, bet tas ir nepietiekoši. Ūdens temperatūra jūrā Ventspilī 14 grādu, tas informācijai.
mar4ello25 [27.08.22]: Foto ar " normu" būtu ielicis.Nekad nav gadījies pāris stundās pie tādas ūdens temperatūras salasīt normu. Meteo jūras lapa radīja ūdenim ap 24 grādiem un vairāk. Ir kam veicās :).
xctaps [15.08.22]: xctaps [12.aug]: Ir kādam info kas ar buti pa dienu notiek kolkas/vaides galā ?Pašam neliekas dīvains kautājums ? Vasarā saulainā dienā butes būs neaizsniedzamā attālumā. Varbūt no laivas ar tīklu …Kolkā šajā laikā naktī labāk ķeras līča pusē.
user1962, 12.augusts 2022, 20:42
Kas tur dīvains ? Pats esmu augusta beigās Kolkas pusē +25grādos pa dienu savilcis 8kg. Nakti nekas tieši neķērās. Zinu, ka zemāk veči jau velk, arī pa dienu.
xctaps [15.08.22]: xctaps [12.aug]: Ir kādam info kas ar buti pa dienu notiek kolkas/vaides galā ?Pašam neliekas dīvains kautājums ? Vasarā saulainā dienā butes būs neaizsniedzamā attālumā. Varbūt no laivas ar tīklu …Bet tagad praktiski skaidrs laiks un spilgta saule.
Kas tur dīvains ? Pats esmu augusta beigās Kolkas pusē +25grādos pa dienu savilcis 8kg. Nakti nekas tieši neķērās. Zinu, ka zemāk veči jau velk, arī pa dienu.
xctaps [12.aug]: Ir kādam info kas ar buti pa dienu notiek kolkas/vaides galā ?Pašam neliekas dīvains kautājums ? Vasarā saulainā dienā butes būs neaizsniedzamā attālumā. Varbūt no laivas ar tīklu …
user1962 [12.08.22]: Pašam neliekas dīvains kautājums ?Kautājums kā kautājums! Kas tu īpašs?!
xctaps [12.08.22]: Ir kādam info kas ar buti pa dienu notiek kolkas/vaides galā ?Pašam neliekas dīvains kautājums ? Vasarā saulainā dienā butes būs neaizsniedzamā attālumā. Varbūt no laivas ar tīklu …