Makšķerēšana jūrā

tikko no jūras; Kolkā jūra atkāpusies un krasts pie skatutorņa nosēts ar beigtām butēm-copes nav,tālāk no9-15 Irbē,cope normāla.varēja būt lielāks izmērs,man 41 gb-6kg,otram tikpat daudz,trešajam biku mazāk.
6.novembris 2017, 18:53 | links

Sveiki!Vai ir iespēja svaigu reņģi iegādāties rīt no rīta Ventspilī?

leitis1976, 6.novembris 2017, 17:24

ROJĀ, uzreiz aiz autoostas, pār tiltiņu kreisa pusē...
6.novembris 2017, 18:18 | links

leitis1976, 6.novembris 2017, 17:24

gan jau,ka būs.
6.novembris 2017, 18:10 | links

Sveicināti copmaņi! Rīt taisos braukt uz butēm! Kāds, lūdzu var ieteikt zivju bodi, kur var nopirkt svaigu reņģi? Braucu no latgales, tāpēc Kurzemes pusē atrodošās bodītes nepārzinu :) Varbūt kaut kur Talsos?

Maritis, 6.novembris 2017, 17:15

piebrauc pie centraaltirgus pa celjam
6.novembris 2017, 17:25 | links

6.novembris 2017, 17:24 | links

Sveicināti copmaņi! Rīt taisos braukt uz butēm! Kāds, lūdzu var ieteikt zivju bodi, kur var nopirkt svaigu reņģi? Braucu no latgales, tāpēc Kurzemes pusē atrodošās bodītes nepārzinu :) Varbūt kaut kur Talsos?
6.novembris 2017, 17:15 | links

spriezhot peec klusuma, shodien pie juuras neviena nav
6.novembris 2017, 17:12 | links

Kur vares apskatit Jurkalnes sacensibu rezultatus?Padies

bumerangs83, 5.novembris 2017, 20:50

Copeslietas ir. Pie sacensībām pievienots zem nolikuma.
6.novembris 2017, 12:59 | links

Sestdien Lūžņā no rīta ņēma labi, izmērs labs lapiņu nebija, distance vidēja. Pa dienu pieklusa, ar tumsu atkal sāka ņemt izmērs ļoti labs. Distance vidēja, pie krasta arī ņēma bet mazas.
6.novembris 2017, 12:50 | links

Vakar no18 līdz 21 noķēru15gab,paņēmu 11gab feina izmēra butes.
6.novembris 2017, 12:12 | links

Tikko no jūras, šoreiz pasīka bute, bet daudz. Pārsvarā visas noķertas 15 m no krasta , makšķeri liekot slīpi, tālums vispār nestrādāja, tie kas brida, rezultāts 10 pret 1.
6.novembris 2017, 00:59 | links

seedoo [05.11.17]: edzuss2 [19:04]: Super sajūtas!!Apsveikumi no manim. Ne asakas!
Liels paldies!!
5.novembris 2017, 22:00 | links

skiltavnieks [05.11.17]: man ari patika sacensibas jurkalne taka tiesnesis es izbaudiju sacensibas un pozetivo atieksmi makskernieku starpa
Tikai kāpēc uz svēršanas bija jāiet pie šmigā esošā jauna tiesneša,kurš pat nepārbaudīja zivis,utt.knapi pierakstīja rezultātus...jo nebija īsti skaidrā.Tas sākot no 50.sektora.Bet galvenie tiesneši super,pienāca aprunājās,utt.Deva padomus!
5.novembris 2017, 21:19 | links

man ari patika sacensibas jurkalne taka tiesnesis es izbaudiju sacensibas un pozetivo atieksmi makskernieku starpa
5.novembris 2017, 21:10 | links

Kur vares apskatit Jurkalnes sacensibu rezultatus?Padies
5.novembris 2017, 20:50 | links

truksis [05.11.17]: Kisloto:

Bijam 23. sektora, man gan bija lidzi usainie, bet ari ar tiem pec 3 minutem bija javelk makskeres ara, jo bija pilnas ar zali. Vispar pargajam uz 1 makskeri katrs, lai nesapinkeretos sava starpa.
Un kaiminu sektors ari mums smuki sektora peldinaja savas sistemas, bet kam negadas.
Katra zina no sim sacensibam daudz ko ieguvu, samacijos un noteikti izmeginasu ikdiena copejot.
Pasakums man patika, lomi ka jau sacensibas, man nekadi :D
Bet ne jau par to jaker krenkis, jaskatas veja prognozes un jabrauc uz vietam, kuras zinamas un kuras var pats izveleties, kur copet un tad jaker savi lomi.
Katra zina paldies organizatoriem.
Ne asakas visiem.
Galiigi nekada krenka :) tik zel ka nesana vairak parunat ar citiem dalibniekiem. Gan jau vel paspes.
5.novembris 2017, 20:07 | links

Kisloto:

Bijam 23. sektora, man gan bija lidzi usainie, bet ari ar tiem pec 3 minutem bija javelk makskeres ara, jo bija pilnas ar zali. Vispar pargajam uz 1 makskeri katrs, lai nesapinkeretos sava starpa.
Un kaiminu sektors ari mums smuki sektora peldinaja savas sistemas, bet kam negadas.
Katra zina no sim sacensibam daudz ko ieguvu, samacijos un noteikti izmeginasu ikdiena copejot.
Pasakums man patika, lomi ka jau sacensibas, man nekadi :D
Bet ne jau par to jaker krenkis, jaskatas veja prognozes un jabrauc uz vietam, kuras zinamas un kuras var pats izveleties, kur copet un tad jaker savi lomi.
Katra zina paldies organizatoriem.
Ne asakas visiem.
5.novembris 2017, 19:58 | links

Kisloto [05.11.17]: Tomy [18:29]: Kisloto [57m]: truksis [0:28]: Truksi, kā rezultāti?

Kisloto, 4.novembris 2017, 13:59

Jurkalne sacensibas pirma vieta 6.5, otra 6.1kg. Bija ari tuksie sektori, tresa laikam 5.9kg.
Cik dzirdeju, bija ari divas mera mencas.
Zale un straume pasakaina, varetu pilnu masinu ar zali sabazt :DJā, kolegiem bija menca blakus. Mums liidz usainie nebija, a kooa Pat divas piramidas netureja. Kkur ap 14tiek braucam uz Kolku. Kura sektora bijat?Mēs bijam 44. Sektora 2.5kg savilkam. Un mums ar nebija usainie bet atradam buti kur pietika ar 5. piramiduMes bijam 45 :) un bija jau gan jums usainie, kuri gaja pa straumei musu sektora, kad sistema man bija izvilkta. Vai tomer kludos?
Ja es domajam to pasu reizi tad tas bija no 43. sektora :D
5.novembris 2017, 19:39 | links

Tiekamies citreiz pie juras! Ari bez saciem varam vairaki savakties pacopet.
5.novembris 2017, 19:26 | links

Tomy [05.11.17]: Kisloto [57m]: truksis [0:28]: Truksi, kā rezultāti?

Kisloto, 4.novembris 2017, 13:59

Jurkalne sacensibas pirma vieta 6.5, otra 6.1kg. Bija ari tuksie sektori, tresa laikam 5.9kg.
Cik dzirdeju, bija ari divas mera mencas.
Zale un straume pasakaina, varetu pilnu masinu ar zali sabazt :DJā, kolegiem bija menca blakus. Mums liidz usainie nebija, a kooa Pat divas piramidas netureja. Kkur ap 14tiek braucam uz Kolku. Kura sektora bijat?Mēs bijam 44. Sektora 2.5kg savilkam. Un mums ar nebija usainie bet atradam buti kur pietika ar 5. piramidu
Mes bijam 45 :) un bija jau gan jums usainie, kuri gaja pa straumei musu sektora, kad sistema man bija izvilkta. Vai tomer kludos?
5.novembris 2017, 19:24 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager