Līdakas

Kā ar to tur, ir?

Konkretizē jautājumu ipio...

Uz peļķēm ledus NOKUSIS!
18.marts 2012, 12:39 | links

ka ir ar ledu, nokusis i?
18.marts 2012, 12:35 | links

lidakas-lidakas vaitad pavasari citu zivju nav ? VIMBAS_LIŅI_ASARI -----------! taspats sapalis pec ziemas paliek traks ! man personigi garšo lidaku ikri un aknas , bet kad es iedomajos -guļot virsu sexsi beibi -ka man kads teme dupsi žeberkli -brrrr- tapec liekam nost visu kas ar lidakam saistits ! berniem ari kautkas jaatstaj ! man pat meitas ir kritušas pret makšķerem un kad nemacas liek -kloķi-vecajam !
17.marts 2012, 23:00 | links

ArtursK...
baigi konkrēts jautājums...D.D.D.
17.marts 2012, 21:28 | links

ezeri atkusushi kads zin?
17.marts 2012, 20:42 | links

es jau rīt 6:30 būšu uz ledus. kad atcerēšos uzgriezīšu! atskaitīšos :D
5.marts 2012, 22:39 | links

Līdakas varēs ķert ar 1 maiju , jā gribi asarus ķert uz ūdam , tās ir jāpārtaisa , jā gribi piezvani , izstāstīšu kā es to daru .
5.marts 2012, 22:20 | links

paldies Gint! labāk parliecināties! bet kā ir ar tiem datumiem šogad vai man atsūtītajā nolikumā ir kļūda?
5.marts 2012, 22:10 | links

Pareizi saprati .
5.marts 2012, 22:07 | links

kā tad īsti ir? ūdu likt drīkst? nu piemēram uz lieliem asariem, bet ja pieķeras līdaka tad saudzīgi jāatbrīvo.... es pareizi saprotu?tāpat kā pie vaļēja ūdens nav aizliegts spiningot, bet ja līdaka ,tad jāatbrīvo....

šogad nekas nav mainijies? liegums līdz aprīļa pēdējai dienai?
paldies par atbildi
5.marts 2012, 22:00 | links

No Ķīšezera izceļ 80 ūdas un atbrīvo noķertās līdakas

http://www.delfi.lv/news/national/riga/no-kisezera-izcel-80-udas-un-atbrivo-nokertas-lidakas.d?id=42178694
2.marts 2012, 20:33 | links

Es gan nelikšu miera viņas..,kā ledus no upēm būs prom,tā iešu kādu patramdīt un protams pēc cīniņa atlaidīšu..! :)
2.marts 2012, 16:00 | links

lieciet mieru lidakām tāpat kā viņas liek mierā jūs!!!
2.marts 2012, 14:41 | links

nu par dīķiem jau jaa,bet par kaimina vannu nau skaidrs..! :D
2.marts 2012, 14:26 | links

nu par personigajiem dīķiem ,tas muļķim skaidrs,ka tur var darīt ko sirds kāro..! :D
2.marts 2012, 13:59 | links

neredzu šobrīd jēgu īpaši te ņemties. Lai līdakas nārsto (pat, ja reālais nārsts sākas marta beigās Kurzemē, bet citur aprīļa sākumā). Tā ir suga, kurai ir ļoti liels presings praktiski 10 mēnešus gadā. Ziemā nedaudz mazāk, ja neskaita ūdens tilpnes nostāk no apdzīvotām vietām vai biežāk apmeklētās, tad ūdenieki mauc uz pilnu klapi vēl joprojām. Par privātiem dīķiem - tie ir privāti - grib audzē karūsas, foreles u.t.t., grib uzgrilēt - ķer...
2.marts 2012, 13:15 | links

Par cik licenzētās vietās nemakšķerēju un privātie ūdeņi man nav , bet pats es esmu skops un atdot savu naudu Nazim netaisos aiz jau pieminētā skopuma , līdz 1 maijam mani līdakas neinteresē .
2.marts 2012, 12:57 | links

un neviens inspektors nedrikst spert kaju tavaa ipashumaa bez tavas piekrishanas
2.marts 2012, 12:44 | links

kuzijs- ja cilveks audzee lidakas savaa dikii,vinsh kers vinas kad gribees,pat no laivas un vinam pilniigi pie kaajas noteikumi
2.marts 2012, 12:41 | links

OskarB, nav vis tā, ka nedrīkst paturēt nekur. Paturēt nedrīkst PUBLISKAJĀS ŪDENSTILPĒS. Savā privātajā dīķī tu drīksti ķert gan jebkurā laikā, gan jebkura izmēra līdakas.
2.marts 2012, 12:36 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager