Līdakas

...liegums attiecas uz visam Latvijas udenstilpnem,iznemot tas vietas kas ,licensetas makskeresanas vietas....NESAPRATU,ja es makskereju licenzeta ezera/mana gadijuma ,Viesites/ tad es drikstu turpinat kert lidakas ari marta? moz aprili durt ari drikstes....
1.marts 2012, 14:14 | links

eMKa, kas tur ko prasīt... Šaubos vai LETA viņi tur diži lasītu tos likumus! uzmet parakstu i pizdū :D
1.marts 2012, 13:46 | links

Jā pareizi , ķert drīkst , paturēt nedrīkst .
Vienalga stulbi , es vienā mierā no krasta ar pludiņmakšķeri vai ūdu no ledus , uz dzīvo ķeru līdakas un laižu vaļā , un tas ir likumīgi , priekš kam to līdaku mocīt saudzēšanas laikā ?
1.marts 2012, 13:46 | links

Jāprasa mirtinam- kā šitāds bullshits izgājis caur LETAs apcirkņiem :D
Gint palasi LIKUMU! :DDDD
1.marts 2012, 13:40 | links

gintsgg Nu bet no krasta Tu jau drīksti viņas ķert! :D
1.marts 2012, 13:36 | links

Latvijas iekšējos ūdeņos sācies līdaku nārsta laiks, tādēļ līdz 30.aprīlim aizliegta jebkura veida līdaku makšķerēšana no laivām un citiem peldošiem līdzekliem .
Kārtējo reizi likums uzrakstīts čerez ž-pu , vari tulkot kā gribi . Izejot no šeit teiktā , sanāk ka no ledus un no krasta vari ķert uz nebēdu .
1.marts 2012, 13:30 | links

Sācies līdaku un meža vimbu lieguma laiks

Publicēta: 12:10 01.03.2012.

Rīga, 1.marts, LETA. Latvijas iekšējos ūdeņos sācies līdaku nārsta laiks, tādēļ līdz 30.aprīlim aizliegta jebkura veida līdaku makšķerēšana no laivām un citiem peldošiem transportlīdzekļiem.

Lieguma laiks sācies arī salatēm jeb meža vimbām, kuras lomā aizliegts paturēt līdz 15.maijam, aģentūru LETA informēja Valsts vides dienesta Jūras un iekšējo ūdeņu pārvaldes Rīgas sektora vecākais inspektors Gints Zemitāns.

Lieguma laikā lomā nedrīkst paturēt nekāda izmēra un svara līdakas un meža vimbas. Soda nauda par vienas līdakas paturēšanu lomā lieguma laikā kā zivju resursiem nodarītie zaudējumi ir 100 lati, savukārt meža vimbām par vienu lomā paturēto zivi lieguma laikā soda nauda ir noteikta 125 lati.

Zemitāns uzsvēra, ka vides inspektori šajā laikā pastiprināti tam pievērsīs uzmanību. "Mums ir jāļauj arī līdakām nārstot, jo nav jau mums tikai lašu upes. Mums līdakas arī ir svarīgas, un tās ir jāsargā," akcentēja Zemitāns.

Liegums attiecas uz visām Latvijas ūdenstilpēm, izņemot tās vietas, kas ir licencētās makšķerēšanas vietas.

Aila Ādamsone LETA
1.marts 2012, 12:51 | links

aiztaisat savas mutes,noteikumu lasiitaaji!!!! juus visu muuzhu pie kjeedes esat bijushi,ko var zhvansteet!!!!!!

PALDIES AAKKIS!
28.februāris 2012, 18:02 | links

viena tante teica otra ne tā dzirdēja trešā ne tā saprata !!! izlasi noteikumus!
28.februāris 2012, 17:58 | links

No ceturdienas 01.03.!
28.februāris 2012, 17:58 | links

Noteikumus nemāk atvērt?!?!?! no 1 marta!!!
28.februāris 2012, 17:57 | links

Kad tad isti sogad sakas tas lidaku liegums no 1.marta vai 16.marta?? viens saka taa otrs taa,kaa ir patiesiibaa!??!
28.februāris 2012, 17:55 | links

Tāds zem ūdens skatiņš...
26.februāris 2012, 12:02 | links

viss lab'ak likt netālu no tā aliņģa kur mazo dabūji!
23.janvāris 2012, 14:53 | links

sveiki tauta.
kura alingi pec pieredzes ir labak likt karodzinu? taja pasa, kur izvilka esmu, vai tomer kaut kur blakus atri izurbt jaunu, vai ari kur citur? piemeram, kaut kur tuvak krastam uz kadas kantes?
paldies par atbildi jau ieprieks
23.janvāris 2012, 14:18 | links

Nu ja liek rotanu pa ēsmas zivtiņu, ja tai ūdens tilpnē rotani nedzīvo, tad vēlam izmantot tā lai nepaspruktu un neiedzīvotos, jo tie ir baigā ūdens nezāle.
21.janvāris 2012, 16:55 | links

endijs327
tu tochnaaa :D :D
njuu rit pameginashu :D ka rezultats
21.janvāris 2012, 14:06 | links

ēd, ēd lidakas rotanus, viena no labākajām ēsmām...
21.janvāris 2012, 13:54 | links

RockDead2010
Tak uzliec ratanu ta jau redzēsi ēdīs vai nē...:D:D:D
Es jau domāju ka tādu brismoni neviens neēdīs...
21.janvāris 2012, 13:45 | links

Es gribetu zinaaat..
Udas..lidaka eed rotanu :D :D
21.janvāris 2012, 11:42 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager