Līdakas

viņiem ir arī tas "game" termins prieks medībām ,tur gan nekas netiek un palaists atpakaļ ;)
15.jūlijs 2010, 18:33 | links

Kolosāls lietotāja "aakkis" pievienotais video. Jāsaka līdzīgu video netrūkst, bet metode noķer un atlaid ir super. Ja tas notiktu LV vai RUS zemē nu tad tiem vīriņiem katram ķeselē būtu vismaz pa 5 mammām un nākamajā gadā tai vietā to mammu būtu jau par tik arī mazāk.
Mācamies, mācamies un vēlreiz mācamies.
Ne velti ASV ir tāds termins "GAME FISH" tātad spēles zivs - uzķērās, pacīkstējies, izvilki, atlaidi un aidā tā visu dienu vai pāris stundas.

P.s. boks u.c. cīņu spotra veidi arī ir skaisti savā ziņā, un tas taču nenozīmē ka sāncensis jāsasit līdz nāvei.

Ne asakas un patīkamu spēli uz ūdens ;)
15.jūlijs 2010, 18:17 | links

nu nevar paņemt,nevar....
7.jūlijs 2010, 12:48 | links

Labs video........
18.jūnijs 2010, 08:36 | links

18.jūnijs 2010, 00:16 | links

vai kadam no jums nav vizulis ''Jūra'' viņš ir seno laiku un vai nevelaties pardot es nopirktu un ieliekat kads vins izskatas es zinu ka dzeltena krasa
12.jūnijs 2010, 21:24 | links

tu sievai stāti līdakām šodien necope ,zobi kustās un es b i j u makšķerēt!:):):)
9.jūnijs 2010, 13:11 | links

es jau nu to raudu un ruduļu vietā tur tuvumā nebūtu rādijies!!!!! :DDDD
9.jūnijs 2010, 12:40 | links

Nu papriecējiet acis līdaku fangotāji
9.jūnijs 2010, 12:09 | links

Principā ķert var kā katram patīk,bet man dzīvajam ir jāiet tajā dziļumā,kuru esmu izvēlējies.Jo makšķerēju tā teikt aktīvi:iemetiens,pastaigā dzīvais tajā pleķī,pavelku uz sevi un tā uz priekšu.Pamainu dziļumu un viss atkārtojas,nav copes,nākošā vieta....
Tos žākļus es nereklamēju,gribēju likt pie maliķiem viņus,bet sanāca ka te.Ja liek divus un pieskata-nav lieguma!
3.jūnijs 2010, 10:36 | links

ā vēl 3žuburi pielieku :), bet svinu gan nē
3.jūnijs 2010, 10:21 | links

es gan tā - paspiningoju, nekā nav, vizuli nost, šampja korķi pie auklas klāt ar izoleni aptinu, dzīvo galā un aiziet, un ir normāli tā vilkts :)
3.jūnijs 2010, 10:20 | links

Es uz dzīvo daru tā- ņemu šampanieša pudeles korķi, ar nazīti pielaboju formu,izurbju caurumu, caurumā spalvas pludu iekšā, korķī metāla cilpiņu un metāla cilpiņu spalvas pluda apakšā, slīdošais pluds gatavs. tad ņemu 10 gr slīdošo olīvīti un uzveru virs pavadiņas, sistēma uz dzīvo gatava, ā vēl stoperīti uzveru uz auklas slīdošajam pludam virs pluda. Uz āķa esmu licis 100 gramīgas raudas, nevelk pludu zem ūdens, vienīgi seklās vietās uz mazu laiciņu varbūt, bet tas netraucē. jo līdakas copi var redzēt tāpat. tā smuki zivtiņa staigā un valkā pludu pa smuko. Lēta, ātra, paštaisīta sistēma uz dzīvo. Tā es ķeru. varbūt kas noder ;)
3.jūnijs 2010, 10:17 | links

aakkis - tu nu gan baigais... popularizē Latvijā ne visai atļautus rīkus :DDD
3.jūnijs 2010, 10:01 | links

Par celtspēju pludam uz dzīvo zivtiņu,katriem apstākļiem tie var atšķirties.Pirmkārt jānodrošina,lai dzīvā zivtiņa nevelk pludu zem ūdens un svins jāliek tāds-lai apmakšķerētu vajadzīgo dziļumu.Vieglāks svins-ilgāk dzīvais ir žirgts.
Sērija no žāklīšiem
3.jūnijs 2010, 09:40 | links

Man radās jautājums? Kāds ir optimālais celtspējas svars pludam makšķerējot uz dzīvo? Ir doma pamēģināt - bet īstas skaidrības nav! Ēsmas svars + svina atsvars + ...? 12, 30, 40 gr?
1.jūnijs 2010, 21:22 | links

Vai nevareetu pateikt uz kaa labaak ķert uz vizuļa vai kādas gumijas zivtiņas???
Tas ir pirms līvāniem tuvāk daugavpilij.
1.jūnijs 2010, 18:28 | links

Būtu jauki, ja kāds varētu pastāstīt kā uztaisīt līdakas galvas izbāzeni?
31.maijs 2010, 18:18 | links

ok, nepamaniju ka tur var uzspiest
31.maijs 2010, 10:40 | links

uzspied tekstā uz video par līdakām!
31.maijs 2010, 10:15 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager