Par ķeršanu uz dzīvo - pilnīgi piekrītu. man arī uz dzīvo 0.35-0.4 stāv virsū - tur jau tā lieta, ka līdakas uzmanību piesaista ēsma nevis aukla.
Bet, ja nopietni Marek - sākumā droši liec spinim 0.3 mono auklu un nečakarē nervus sev un citiem, kad velkot ārā zaļo monstru, tievāku auklu savas nemākulības dēļ būsi pārrāvis un sāksi bļaut pilnā rīklē trīsstāvīgos mātes vārdus.
Ja tomēr domā par pīto auklu - tad nemaz nedomā skatīties uz auklām pa 3, 4 vai 5 Ls. Laba pītā aukla maksā padsmit Ls. Tādai vismaz pinums būs o.k. un arī pārklājums, lai tā nesāktu spuroties jau trešajā copes reizē. Krāsai nav nozīmes. Pats lietoju sarkanu 0.15 Power Pro. Arī ar Salmo Braid esmu apmierināts. Vēl vari mēģināt Fireline -
BET ne jau es tev kāds māte vai tēvs vai kaut kāds Guru, kas padevīgi jāklausa. Pareizais ceļš ir jāmeklē pašam eksperimentējot nevis virtuālajā vidē čatojot. Kur tad tu tās līdakas taisies ķert?? - upē, ezerā vai internetā. 80% no copes ir eksperimentēšana - ar dažādām ēsmām un vilkšanas tehnikām. Nav tādas ideālās auklas, diametra un mānekļa - katram visas šīs lietas jāmeklē pašam!!!
Nu kaut kā baigi ielocīju - NE ASAKAS!!!!
26.marts 2008, 09:52 |
links