A kāpēc vispār jānomā?? Nopērc vobleri internetā un 14 dienu laikā vari to atgriezt, ja nepatīk :)
3.maijs 2019, 14:51 | links
Turpat vajag pakalpojumu "voblera apdrošināšana" :)
daddy_j, 3.maijs 2019, 13:03
JermaX [03.05.19]: Rondo [11:12]: kurjers6 [9:23]: No vienas puses 2 eur dienā ir sīkums, bet no otras puses tas ir 10+% no preces vērtības. Bet nomās parasti ir krietni mazāk. Piemēram es nomāju fotoobjektīvu, kura jauna vērtība ir vismaz 600, pa 20 eur dienā. Tātad samaksājot vien 1/30 no preces vērtības. Bet visumā jau neslikta doma, paķert uz cop notestēt kādu sen kārotu, dārgu mānekli, par kura iegādi un efektivitāti vēl šaubies.Nja, nolietojuma daļa netiek ņemta vērā! :))) lohatrons!
Karlis_K, 2.maijs 2019, 23:55
Ja nedzīvo pie bodes tad piemet vēl pāris eirikus klāt par degvielu autiņam.Tev tam māneklim jāaizbrauc pakaļ un pēc copes jāaizved atpakaļ.un kopā tie vairs nebūs 2 eiriki.Tieši tā. :) un kā notiek ja ,, lietotu norauju,, - vai jāmaksā kā pa jaunu? :)Piedod ... Bet , nemāki lasīt ? Skaidri un gaiši rakstīts "Drošības nauda - voblera cena" ... Tātad , ja norauj , padirs , nozog , saplīst utt... Tad Tu esi nopircis sev jaunu vobleri :)
dzelziss [03.05.19]: Šādu vobleru nomu vajag organizēt laivu nomas vietās...Un tad taps jauna sadaļa "nomas punktu nodrāztie mānekļi"! :D
Rondo [03.05.19]: kurjers6 [9:23]: No vienas puses 2 eur dienā ir sīkums, bet no otras puses tas ir 10+% no preces vērtības. Bet nomās parasti ir krietni mazāk. Piemēram es nomāju fotoobjektīvu, kura jauna vērtība ir vismaz 600, pa 20 eur dienā. Tātad samaksājot vien 1/30 no preces vērtības. Bet visumā jau neslikta doma, paķert uz cop notestēt kādu sen kārotu, dārgu mānekli, par kura iegādi un efektivitāti vēl šaubies.Piedod ... Bet , nemāki lasīt ? Skaidri un gaiši rakstīts "Drošības nauda - voblera cena" ... Tātad , ja norauj , padirs , nozog , saplīst utt... Tad Tu esi nopircis sev jaunu vobleri :)
Ja nedzīvo pie bodes tad piemet vēl pāris eirikus klāt par degvielu autiņam.Tev tam māneklim jāaizbrauc pakaļ un pēc copes jāaizved atpakaļ.un kopā tie vairs nebūs 2 eiriki.Tieši tā. :) un kā notiek ja ,, lietotu norauju,, - vai jāmaksā kā pa jaunu? :)
kurjers6 [03.05.19]: No vienas puses 2 eur dienā ir sīkums, bet no otras puses tas ir 10+% no preces vērtības. Bet nomās parasti ir krietni mazāk. Piemēram es nomāju fotoobjektīvu, kura jauna vērtība ir vismaz 600, pa 20 eur dienā. Tātad samaksājot vien 1/30 no preces vērtības. Bet visumā jau neslikta doma, paķert uz cop notestēt kādu sen kārotu, dārgu mānekli, par kura iegādi un efektivitāti vēl šaubies.Tieši tā. :) un kā notiek ja ,, lietotu norauju,, - vai jāmaksā kā pa jaunu? :)
Ja nedzīvo pie bodes tad piemet vēl pāris eirikus klāt par degvielu autiņam.Tev tam māneklim jāaizbrauc pakaļ un pēc copes jāaizved atpakaļ.un kopā tie vairs nebūs 2 eiriki.
Par to vobleru īri !
Kas būs ar lietotajiem, tiks nocenoti ?
Jon-Hill, 3.maijs 2019, 07:41
No vienas puses 2 eur dienā ir sīkums, bet no otras puses tas ir 10+% no preces vērtības. Bet nomās parasti ir krietni mazāk. Piemēram es nomāju fotoobjektīvu, kura jauna vērtība ir vismaz 600, pa 20 eur dienā. Tātad samaksājot vien 1/30 no preces vērtības. Bet visumā jau neslikta doma, paķert uz cop notestēt kādu sen kārotu, dārgu mānekli, par kura iegādi un efektivitāti vēl šaubies.
JIG.LV [02.05.19]: A ko, malači "Fishland"! Vismaz nesēž uz pakaļas un negaida ka uz galvas kaut kas nokritīs, domā un piedāvā ko jaunu. Nezinu vai konkrētā ideja nostrādās, bet , jebkurā gadījumā, man kolēģu aktīvā pieeja konceptuāli simpatizē.Nesaku, ka slikta pieeja.