Juri nestrīdies ar šiem muļķiem. Ir reizes kad nav vērts tērēt klaviatūru ;)
13.aprīlis 2018, 20:27 | links
pelecis [13.04.18]: vīri, vai kāds nezin, kurai rukšu silei ir Jurciks pietuvināts, ka tik nepārstāv ētikas kodeksu ?!Ko tu gribi zināt? Jautā pa tiešo! To ka esmu trofejzivju ķer un atlaid piekritejs jau vismaz 10 gadus zina daudzi. To ka Atbalstu Atlaid mammu akciju ari zina daudzi. Nu ko tad vel..
Jurcik [13.04.18]: Un atbildi godīgi pats Sev , cik ir tādu kā Tu , un cik ir tādu kas šito bardaku izmanto ! Atrunajoties , mēs jau ķeram un atlaižam , vai līdakas NEBAROJAS !Ā, bet tu mums tas latentais gaļinieks un c&r kartākais fans kurš kropļo līdakas ar vobleriem un tad laiž vaļā. :) Tev līdz praidam arī viens solis tik palicis.
plesigais, 13.aprīlis 2018, 15:34
Tāda sajūta, ka tie kas brakareja sapņu zemes laikā PSRS, tie ari brakere tagad. Tie kas bļava tad, bļauja ari tagad. Tā ir tāda cilvēku kategorija.
Bardaku pamanās attiecīgais kontingents ari izmantot, bet nejauciet šo visu ar ķer un atlaid piekritējiem, kam ar to nav nekāds sakars!
Demon [13.04.18]: svens76 [15m]: Demon [39m]: svens76 [45m]: Es arī nākamnedēļ braucu uz privātu ezeru līdakās. Ezers sekls, līdaka iznārstojusi.Par pārkāpēju sevi neuzskatuPrivāts ir privāts, jau gadus 25us tā ir norma! Bet ko tu gribēji ar to teikt?Labi šef:)
Es lidoju ar privāto lidmašīnu un drāžu stjuartes kā gribu - vai tam ir kāds sakars ar aviosabiedrībām?Gribēju ar to pateikt, ja forumā ielikšu foto ar līdaku lieguma laikā, lai neuzrodas @$%sēji .:) Pievieno komentārā par privāto ezeru un ja kāds ko tad d..... tad tā ir diagnoze. Bet normālie sapratīs.
svens76 [13.04.18]: Demon [39m]: svens76 [45m]: Es arī nākamnedēļ braucu uz privātu ezeru līdakās. Ezers sekls, līdaka iznārstojusi.Par pārkāpēju sevi neuzskatuPrivāts ir privāts, jau gadus 25us tā ir norma! Bet ko tu gribēji ar to teikt?:) Pievieno komentārā par privāto ezeru un ja kāds ko tad d..... tad tā ir diagnoze. Bet normālie sapratīs.
Es lidoju ar privāto lidmašīnu un drāžu stjuartes kā gribu - vai tam ir kāds sakars ar aviosabiedrībām?Gribēju ar to pateikt, ja forumā ielikšu foto ar līdaku lieguma laikā, lai neuzrodas @$%sēji .
Demon [13.04.18]: svens76 [45m]: Es arī nākamnedēļ braucu uz privātu ezeru līdakās. Ezers sekls, līdaka iznārstojusi.Par pārkāpēju sevi neuzskatuPrivāts ir privāts, jau gadus 25us tā ir norma! Bet ko tu gribēji ar to teikt?Gribēju ar to pateikt, ja forumā ielikšu foto ar līdaku lieguma laikā, lai neuzrodas @$%sēji .
Es lidoju ar privāto lidmašīnu un drāžu stjuartes kā gribu - vai tam ir kāds sakars ar aviosabiedrībām?
Demon [13.04.18]: svens76 [42m]: Es arī nākamnedēļ braucu uz privātu ezeru līdakās. Ezers sekls, līdaka iznārstojusi.Par pārkāpēju sevi neuzskatuPrivāts ir privāts, jau gadus 25us tā ir norma! Bet ko tu gribēji ar to teikt?Stjuartes drāžu bet ar privātu lidmašīnu nelidoju
Es lidoju ar privāto lidmašīnu un drāžu stjuartes kā gribu - vai tam ir kāds sakars ar aviosabiedrībām?
Un atbildi godīgi pats Sev , cik ir tādu kā Tu , un cik ir tādu kas šito bardaku izmanto ! Atrunajoties , mēs jau ķeram un atlaižam , vai līdakas NEBAROJAS !
Tāda sajūta, ka tie kas brakareja sapņu zemes laikā PSRS, tie ari brakere tagad. Tie kas bļava tad, bļauja ari tagad. Tā ir tāda cilvēku kategorija.
Bardaku pamanās attiecīgais kontingents ari izmantot, bet nejauciet šo visu ar ķer un atlaid piekritējiem, kam ar to nav nekāds sakars!
Jurcik, 13.aprīlis 2018, 17:49
Un atbildi godīgi pats Sev , cik ir tādu kā Tu , un cik ir tādu kas šito bardaku izmanto ! Atrunajoties , mēs jau ķeram un atlaižam , vai līdakas NEBAROJAS !
Es arī rīt braukšu uz līdakām. Nevaru vien sagaidīt!
Tā kā esmu C&R atbalstītājs, tad lūdzu neuztraukties - neviena līdaka netiks paturēta lomā, bet gan tiks saudzīgi atlaistas.
juvelieris, 13.aprīlis 2018, 15:31
svens76 [13.04.18]: Es arī nākamnedēļ braucu uz privātu ezeru līdakās. Ezers sekls, līdaka iznārstojusi.Par pārkāpēju sevi neuzskatuPrivāts ir privāts, jau gadus 25us tā ir norma! Bet ko tu gribēji ar to teikt?
Nezinu nevienu copētāšu, kurš lieguma laikā ķertu līdakas, izmantotu attiecīga kalibra vizbuļus ,draugu, paziņu, d-kolēgu vidū tādu nav. Strīpainīti jā, šams nupat kā sāksies uz maza mikro vizbulīša.
skutans, 13.aprīlis 2018, 15:39
Es arī rīt braukšu uz līdakām. Nevaru vien sagaidīt!
Tā kā esmu C&R atbalstītājs, tad lūdzu neuztraukties - neviena līdaka netiks paturēta lomā, bet gan tiks saudzīgi atlaistas.
juvelieris, 13.aprīlis 2018, 15:31