Līdakas

Paldies par ieteikumiem, humanizators iepirkts un jau 2 līdači nosisti.

Es tā prātoju - vai vienā un tajā pašā samērā nelielas upes posmā ir cerības ilgāku laiku (nu pāris mēnešus) turpināt atrast pa kādai mēra līdakai? Vai viņām ir katrai stabila teritorija, vai tomēr viņas klīst kur acis rāda?
30.septembris 2015, 11:51 | links

Labvakar copmani, gribetu paintereseties kadas ir minimalas prasibas un apstakli mazam udenstilpem(nelielie ezerishi, diki utt) lai tur dzivotu un vairotos lidakas, pats lidaku medibas uzsaku pavisam neliela aizaugusa ezera(bez ietekoso upju un gravju) netalu no juglas ezera, agrak tur bija daudz zivis bet kadu laiku atpakalj daudz zivis nomira jo visa udenstilpe aizaugusi ar visadam zalem(lielakais dzilums kadi 1 - 1.5, parsvara 50cm lidz) un neparnesa bargo 2010g ziemu, tados apstaklos vispar domaju ka tur var pilikt tikai "nemirstigas" karusas un rotani. Kad pateica ka tur ker lidakas domaju ka tas ir pasakas kamer patj nepamaniju virus ar lomiem laiva, velak nokeru tur kadas 12 lidakas(lielaka ap 4.5kg) Tapec gribetos zinat kur tie musu vietejie krokodili var izdzivot un augt veseli ? :)
29.septembris 2015, 23:42 | links

var vienkārši pārlaust sprandu

jopt, 17.septembris 2015, 10:40

Kilogramīgām moš ij var, bet lielākām būs pagrūti. Labāk ar koka vāli pa skaustu - knakts un gatavs. Pietiek ar vienu īsu, bet asu šāvienu.

Antuuns, 17.septembris 2015, 11:13

Līdz 3kg var mierīgi virs 3 sagadā grūtibas :D
19.septembris 2015, 13:18 | links

Tas pats underwater ireland...

https://www.youtube.com/watch?v=g9eITRSFi2c

10 prieka minūtes
17.septembris 2015, 14:21 | links

Vālīte un lieta darīta. Nevajag nemaz tērēties un kko pirkt, var jau kko piemeklēt. Kaut kādi koka sprunguļi jau mētājās. Man izlīdz salūzuša aira nozāģēts augšējais posms. Pietiktu kaut ar posmu no koka slotas kāta vtml.

arvis_an, 17.septembris 2015, 11:26

Ja grib smuku, krāsotu un lakotu /esmu estēts, ibio :D/, tad var pirkt, tie 10 eur uz kopējās inventāra vērtības nav sāpīgi, bet tā, protams, var izmantot jebko līdzīgu, kas atrodams šķūnītī. :)
17.septembris 2015, 14:14 | links

Vālīte un lieta darīta. Nevajag nemaz tērēties un kko pirkt, var jau kko piemeklēt. Kaut kādi koka sprunguļi jau mētājās. Man izlīdz salūzuša aira nozāģēts augšējais posms. Pietiktu kaut ar posmu no koka slotas kāta vtml.
17.septembris 2015, 11:26 | links

Kilogramīgām moš ij var, bet lielākām būs pagrūti. Labāk ar koka vāli pa skaustu - knakts un gatavs. Pietiek ar vienu īsu, bet asu šāvienu.
17.septembris 2015, 11:13 | links

Man ir aizdomās, kā tur varētu vajadzēt vairāk spēka, nekā man ir :D
17.septembris 2015, 10:45 | links

17.septembris 2015, 10:40 | links

*jāpameklē
17.septembris 2015, 10:31 | links

Ar "humanizatoru", tb ar virpotu koka vāli, kas izskata ziņā atgādina miniatūru beisbola nūju ( +/- 30 cm). Tiem, kam samaitāta iztēle, šī vāle varētu atgādināt arī kaut ko intīmpreču veikala sortimenta. :D
Antuuns, 16.septembris 2015, 20:32

Būs jāapmeklē.

Samaitāta iztēle diemžēl vai par laimi ir - nācās apdomāt, nez kādu ģīmi rādītu kāds garāmejošs inspektors vai citi makšķernieki, ja kāds šim nolūkam izmantotu sarkanu +/- 30 cm priekšmetu no intīmpreču veikala sortimenta :D
17.septembris 2015, 10:31 | links

Ir speciāli zivju bamslīši (vairākās ES valstīs obligāts aksesuārs makšķerniekiem), ar tādu vienu asu sitienu pa galvu un viss, nazis galvā tik labi nestrādā. Turklāt, papildus pēc zivs nogalēšanas var izgriest cauri līdaku žaunu vākiem, lai gaļa nav asiņaina.

iconcept.lv, 16.septembris 2015, 20:28

+1 :)
16.septembris 2015, 20:33 | links

Kā ēšanai plānotās līdakas pēc iespējas ātrāk piebeigt? Nu negribas man savas vakariņas lieki mocīt...

seeris, 16.septembris 2015, 19:13

Ar "humanizatoru", tb ar virpotu koka vāli, kas izskata ziņā atgādina miniatūru beisbola nūju ( +/- 30 cm). Tiem, kam samaitāta iztēle, šī vāle varētu atgādināt arī kaut ko intīmpreču veikala sortimenta. :D Uzšauj ar resno galu līdakai pa skaustu un mierā būs momentā.
Esmu redzējis tādu instrumentu Salmo veikalā, Daugavgrīvas ielā (sarkanā krāsā, maksāja zem 10 eur), bet gan jau vēl kaut kur citur ir atrodami.
16.septembris 2015, 20:32 | links

Ir speciāli zivju bamslīši (vairākās ES valstīs obligāts aksesuārs makšķerniekiem), ar tādu vienu asu sitienu pa galvu un viss, nazis galvā tik labi nestrādā. Turklāt, papildus pēc zivs nogalēšanas var izgriest cauri līdaku žaunu vākiem, lai gaļa nav asiņaina.
16.septembris 2015, 20:28 | links

Nazis, iedurts galvas pamatnē.
pusdienlaiks, 16.septembris 2015, 19:47

Paldiesiņš!
16.septembris 2015, 20:05 | links

Kā ēšanai plānotās līdakas pēc iespējas ātrāk piebeigt? Nu negribas man savas vakariņas lieki mocīt...

seeris, 16.septembris 2015, 19:13

Nazis, iedurts galvas pamatnē.
16.septembris 2015, 19:47 | links

16.septembris 2015, 19:13 | links

Šeit ir ļoti interesanti videos, kā līdakas un citas zivis reaģe uz visadām ēsmām:

https://www.youtube.com/channel/UCJNERaK8_Hm_HMfydKR0BXQ

Piemēram (Рыбалка щука атакует силиконовую форель):

https://www.youtube.com/watch?v=-x6h-yhvkVA
14.septembris 2015, 17:10 | links

andzu yooooooooooooutube skaties un mācies cik uziet, kur problēmas video vairāk kā vajag
13.septembris 2015, 19:13 | links

Sveiki, gribēju pajautāt vai kāds nevar pateikt, kur meklēt kādus materiālus vai kādu info, lai iemācītos mūsdienu spiningošanas tehnikas džigošanu, tviču utt.. ? Paldies!
13.septembris 2015, 19:09 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager