Līdakas

Sveiki, gribēju pajautāt, kur var normāli paspiningot un pamedīt zaļās mednieces?:) (ezers, upe) , Carnikavas, Ādažu rajonā, var arī Limbažu rajonā:) Pld jau iepriekš, ja kads atbildēs.:)
12.septembris 2015, 11:26 | links

O, kāds arī pateica par asaru atrādīšanu!! Kā asarim apakšžoklis iztur...?
10.jūnijs 2015, 12:09 | links

Man lielākas ir 7kg un vairakas nedaudz virs 5kg. Visas cēlu aiz žaunas. Tas gan no parastas laivas. Ja augsti borti, tad gan vajag uztveramo, jo muguru var labi sačakaret.
10.jūnijs 2015, 00:43 | links

Tas gan nav par līdaku, bet tomēr, ja jau par "satvērienu" tad manī īpašu nepatiku rada droši vien no ASV aizgūtais asaru sagrābšanas un exponēšanas veids aiz apakšlūpas, kas bieži redzams arī tv un žurnālos. Man tas izskatās kaut kā kroplīgi un atgādina tādu kā necieņas izrādīšanu pret savu lomu, trofeju vai sauc kā gribi...

zobrats, 9.jūnijs 2015, 22:31

Jā, šim arī es piekrītu! Vienmēr esmu brīnījies, vai tad tiešām tā nabaga zivtiņa nelauž mugurkaulu fotosesijas laikā šādi staipot?
9.jūnijs 2015, 22:36 | links

Tas gan nav par līdaku, bet tomēr, ja jau par "satvērienu" tad manī īpašu nepatiku rada droši vien no ASV aizgūtais asaru sagrābšanas un exponēšanas veids aiz apakšlūpas, kas bieži redzams arī tv un žurnālos. Man tas izskatās kaut kā kroplīgi un atgādina tādu kā necieņas izrādīšanu pret savu lomu, trofeju vai sauc kā gribi...
9.jūnijs 2015, 22:31 | links

Jā, zivi ņemt aiz acīm.. tas man vienmēr ir izskatījies pēc kautkāda dziļa pdomijas laika mežoņu paņēmiena..
mūsdienās ir uztveramie tīkliņi, un tomēr zivi var vnk paņemt aiz "skausta"...
Comoon, aiz acīm.. sūds par ētiku.. bet tā zivs kautko taču jūt.. nez, es tā nekad nedaru.

fish_a_man, 9.jūnijs 2015, 08:21

Acīmredzot vēl neesi nevienu trofejas cienīgu līdaku izvilcis.:)
Es uztveramo tīkliņu jau vairākus gadus neizmantoju-dodu iespēju zivij norauties. Uz copi nebraucu pēc gaļas. :)
9.jūnijs 2015, 11:01 | links

Jā, zivi ņemt aiz acīm.. tas man vienmēr ir izskatījies pēc kautkāda dziļa pdomijas laika mežoņu paņēmiena..
Comoon, aiz acīm.. sūds par ētiku.. bet tā zivs kautko taču jūt.. nez, es tā nekad nedaru.

fish_a_man, 9.jūnijs 2015, 08:21

Es uz espandera ar vienu roku spiežu 80kg, tāpēc atlaižamās zivis reti kad vispār ņemu rokās - arī aiz sprandas paņemot un itkā pat baisi nespiežot, zivij par sajāt peldpūsli, aknas, pārlauzt mugurkaulu - atlaižamā zive itkā kusli aizpeld, ir svēta pārliecība ka visu esi darījis forši, bet viņa ņem un nosprāgst... Bet ja līdaku taisos apēst, jā, ņemu aiz galvaskausa, kas no malas varbūt izskatās itkā es ņemtu aiz acīm. Pareizi paņemot pirksti acij ne tuvu nav, protams, ofisa baltrocīši varbūt iedzen pirkstu līdz pussmadzenēm zivij jo savādāk nespēj pacelt...
9.jūnijs 2015, 09:52 | links

9.jūnijs 2015, 08:21 | links

gadās arī tā: https://www.youtube.com/watch?v=omXFuqQj5_k
8.jūnijs 2015, 21:39 | links

Šeit ir īsa pamacība kā normāli makšķernieki paņem zivi.. http://www.nomad.lv/?p=7902
Video 8:00 minute..
27.maijs 2015, 20:14 | links

Būtu tikai normāli, ja ja normāls copmanis vadītos pēc kaut kādām ētikas normām.
Sevi cienošs makšķernieks nekad neņems zivi aiz acim. Par parējiem spriežiet paši..
27.maijs 2015, 16:03 | link

Piekrītu!
27.maijs 2015, 18:24 | links

aakkis, 2.maijs 2015, 15:59

AR ŠITO TEKSTU PRĪMĀ GABALS!!!!
27.maijs 2015, 18:14 | links

Hotentotam un līdzīgajiem. Grūti noticēt, ka pieaugušiem cilvēkiem pēc nesaskaitāmiem komentāriem ļoti ilgā laika posmā nedalec, ka kolēģi jums vienkārši LŪDZ nelikt bildes, kur zivi tur aiz acīm. GADIEM nespēt sadzirdēt vienkāršu LŪGUMU - tur jau kļūst pagrūti pierādīt, ka jums eksistē jebkāds respekts pret kolēģiem. Cienīt - tas nozīmē, ja palūgsi nosūtīt sev bildes ar izdurtām zivju acīm - dont worry - mēs kaut ko izdomāsim un jums nosūtīsim. Vairumā.
27.maijs 2015, 18:10 | links

Būtu tikai normāli, ja ja normāls copmanis vadītos pēc kaut kādām ētikas normām.
Sevi cienošs makšķernieks nekad neņems zivi aiz acim. Par parējiem spriežiet paši..

Normāls makškernieks nekad nemācīs citus dzīvot, ja negrib, lai viņam pašam norāda pareizo taciņu uz mazmājiņu :)
27.maijs 2015, 17:44 | links

Tu vari droši par sevi spriest pats, neviens Tev netraucē ;)
27.maijs 2015, 16:44 | links

Un kas būtu šīs ētikas normas? Tev tas nav normāli, kādam ir. Kāpēc tad Tevis teiktais būtu jāuztver par absolūto patiesību?

"Sevi cienošs makšķernieks nekad neņems zivi aiz acim" - nevajag bārstīties ar tukšām frāzēm par citiem, kurus nenieka nepazīsti. Man absolūti nav nekādu iebildumu pret līdakas ņemšanu aiz acīm (protams, tas neattiecas uz atlaižamiem eksemplāriem), vien tā nedaru, jo man tas neliekas stipri ērti, taču droši vien citiem ir ērtāk taisni tā. Tātad mēs visi esam sevi necienoši? Par to ļauj nu spriest mums pašiem.
27.maijs 2015, 16:27 | links

27.maijs 2015, 16:03 | links

Kā PAREIZI? Tas kā jāsaprot? Kā viens Jurčiks teica, tā būs pareizi? Kas tad cienīgais kungs tāds ir, ka var pateikt, ka tā ir nelabi turēt un tā atkal ir labi...
Ja pretīgi skatīties, tad jau vienmēr ir daiļdārznieku, suņu mēteļu šuvēju un origami meistaru forumi. Ne tur līdaku, ne acu, viss skaisti un acīm tīkami...

"Jā kāds ir invalīds un roku spēks kā sievietēm, tad es atvainojos.. tad varbūt nevajag to zivi mocīt un censties noturēt" - es atvainojos, bet man jau gan liekas, ka līdakas svars nemainās no tā, vai tā tiek turēta aiz acīm, žaunām vai aiz garākā zoba...
27.maijs 2015, 13:57 | links

Kad beidzot copeslietas sāks kādu izglītojošu kursu kā pareizi līdaku turēt.. kā izcelt no ūdens un kā turēt fotosesijās.. Sāvādāk pretīgi skatīties uz tām bildēm kur itkā "makšķernieki" tur līdakas aiz acīm.
Jā kāds ir invalīds un roku spēks kā sievietēm, tad es atvainojos.. tad varbūt nevajag to zivi mocīt un censties noturēt. Fotogrāfējiet uz zems vai kā savādāk. Neapkaunojiet sevi.
27.maijs 2015, 12:36 | links

šodien pabūts Varkaļu kanālā no Pinķu puses. Copēju līdakas uz dzīvo. 7 copes un 2 krastā. Lielākā 67.cm, mazākā 55.cm.
22.maijs 2015, 22:01 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager