uz dziivo kjershu kad buushu vecs viirs un nevareeshu vairs paskriet tiem jaunajiem pakalj:D
4.jūnijs 2013, 12:53 | links
Lāci Valter tev absolūta taisnība - tieši tādās vietiņās arī es copēju līdakas. Tikai ne spiningoju - metu uz dzīvo. Dzīvo uz 80% toč paņem -pat tad ja cope ir sūdīga.Tā dzīvā tik ilgi rinķo viņai gar degunu kamēr viņa neiztur un uzbrūk . Izmantoju tikai brūnās karūsiņas - tās žiperīgākas un iztur vismaz 5-8 iemetienus. ir bijis pat tā ka pa ezeru noairēju tikai pārsimt metru gar lēpenēm un norma jau salasīta,bet pa vidu vai velcējot nikā :))Tāpēc esmu dzīvā piekritējs.Vēl baigi patīk tas pats copes moments kad pluds tā pa skaisto aiziet dzelmē:))
Bralitis, 4.jūnijs 2013, 12:23
Tā jau arī ir, lielajā ezerā es nezinu kur braukt, bet mazajos jau apmēram zinu kur tā zivs vairāk uzturās....
Nu laikam jau būs vēl kādu dienu jāaizbrauc uz ķīšezeru :D
Es vnk esmu iesācis mānīt līdakas ārā no zālēm un man tas liekās interesantāk, nekā mētāt ezera vidū un gaidīt kad kāda pieķersies...
nu tās ir tikai manas domas, bet būs vien jāiemācās ķert arī lielā ezerā :)
janixxxxx, 4.jūnijs 2013, 10:08
šodien biju ķīšezerā, noķēru tikai vienu mazu līdaciņu
un pārliecinājos par to ka man lieli ezeri nepatīk
janixxxxx, 31.maijs 2013, 14:51
Vienīgi ar Sidrabezeru un Sekšu ezeru nezinu kā ir - tās, laikam, skaitās Rīgas ūdens ņemamās vietas, stratēģiskās. Piebraukt nevarēs, bet pieiet kājām, šķiet, ka var.-d.
drl-, 30.maijs 2013, 15:37
šodien biju ķīšezerā, noķēru tikai vienu mazu līdaciņu
un pārliecinājos par to ka man lieli ezeri nepatīk
janixxxxx, 31.maijs 2013, 14:51