Carpfishing - jeb modernā karpu makšķerēšana

Šī tēma ir pārcelta. Iet uz jauno vietu »
Carpz....Atbildu visai studijai! Tā nedrīks darīt jo var ievazāt visādas slimības.Tomēr tik traki jau nav.Es vienā Gaujas attekā ielaidu šaubīgas 100karpiņas,un tagad tādas ap 5kg tur dzīvo.Protams ar likumu tas ir aizliegts,bet vai mēs visi tos tā punktuāli ievērojam.No tava kraja dažiem esmu pamācijis kā to lietu pareizi dara.Ar pludu protams,jo no matiem tikpat kā neko nesaprotu.Kārlītim vienā rītā iemāciju pašus pamatus,tagad karpas viņu mīl.Man prieks par tik saprātīgu puiku,lai tā turpina un pārējais nāks ar gadiem.Puikam bija uzņēmība atbraukt,lai viņam visas karpas iet garām! Pludiņš un mats ir kā diena pret nakti. Pietie.,Ne asakas!
9.oktobris 2010, 15:41 | links

ko Jūs strīdaties, ķert karpas ar pludiņu vai uz boilām tās ir divas dažādas lietas...katrā veidā ir sava gudrība un starpcitu Orest manā galā tādi gudrinieki (nebija domāts sliktā nozīmē) kā Tu ir diezgan padaudz kas pieprot karpas ķert gan uz pludu, gan karināšanu...tā kā daudz gudrības jau zināmas, tikai neesmu nekad provējis ķert lielās uz pludu...
9.oktobris 2010, 12:12 | links

Copinieks,
Ja nepamanīji, es tikai par zināšanām runāju nevis par naudu un aprīkojumu. :) Te varētu veidoties diskusija ja vien kādam ir argumenti [jebkādi].
9.oktobris 2010, 10:55 | links

Ko kasies Carpz? Orests makšķerē ar savām metodēm, un noķer pietiekami labus lomus ar parastiem rīkiem! Nevienmēr viss ir atkarīgs no naudas! Paskaties, kā Orests Kārli apmācīja! Tu diez vai ko tādu spētu!
Par to zivju pirkšanu runājot, tad, manuprāt, tās zivis tomēr izdzīvotu ezerā vai dīķī. Pašam ir paziņa, kas rūpējas par vienu privātu ezeriņu. Pirms pāris gadiem (3 vai 4) džeks salaida ezerā desmit 5kg lielas karpas. Tagad šīs karpas ir iespējams noķert tajā pašā ezeriņā, tikai nu jau daudz lielākas! Džeks pats pirms pāris mēnešiem izvilka vienu 11,5 kg lielu karpu!
Ne asakas!
9.oktobris 2010, 10:48 | links

Orest,
Dažus postus atpakaļ tu saki, ka 7 gadus esi strādājis zivju audzētavā un tādēļ [?] ļoti labi pārzini karpu dzīvi un uzvedību. Tagad noskaidrosim ko tieši tur esi darījis. :)
Ja vien neesi tukšs lielībnieks, Tev pilnīgi noteikti vajadzētu zināt atbildi uz paša uzdoto jautājumu: "...kāpēc tie kas var tūkstošus izdot par rīkiem nevar tās nabadzītes no Maximas paķert līdz uz copi un amnestēt?" Tātad, atbildi studijā, lūdzu!
9.oktobris 2010, 10:27 | links

Labrīt vīri!Šodien ne asakas!
9.oktobris 2010, 06:42 | links

OREST ...
ir tak viss O.K. ,...
un neņem pierē katru smurguli ,kuram līdz Taviem gadiem kā [...........] ,nu pats saprati...
...ne asakas TEV ...
9.oktobris 2010, 00:27 | links

usurs...Tā jau nav ka visas stiepu mājās,bet pārīti jau der nokūpināt.Esmu jau nodēvēts par gaļinieku,bet ko lai dara ka zālīti neēdu.VienIgais ko nesaprotu,kāpēc tie kas var tūkstošus izdot par rīkiem nevar tās nabadzītes no Maximas paķert līdz uz copi un amnestēt.Desmitnieks vairāk vai mazāk.Bišķi pa mazu man pensija,citādi es katrā algā kādas ielaistu tur kur es copēju.Ne asakas!
9.oktobris 2010, 00:16 | links

OREST...
...tieši tā arī ir jādara...
...kautgan ;kruto karPISTU; acīs esi bezmaz vai kriminālnoziedznieks...
..pateicoties leģendārajaim sauklim -;karpa nav ēdiens,-karpa ir draugs; ,...
...un ja vēl iesmilkstēsies ,ka sazānu pacēli...-karies...;D.D.D.D.D....
8.oktobris 2010, 23:50 | links

usurs...paretam jau kādu nokūpinu!
8.oktobris 2010, 23:39 | links

OREST...
...cepuri nost Tavā priekšā...
...nepavelcies uz karPISTU provokācijām[ne visu ,tikai īpaši advancēto]...
...lai Tev vienmēr galdā būtu karpa...
8.oktobris 2010, 23:15 | links

visu cieņu visiem karpiniekiem, bet ja Jūs vēlaties jaunākas ziņas no World Carp Championship 2010, tad reģistrējieties un
saņemsiet jaun.ziņas!
http://www.lvcarp.lv/news.php
8.oktobris 2010, 22:31 | links

V.S.O.P...Tā iespējams ka nav ka neviens nezina to ko es,bet neviens to nav pieminējis.Es domāju ka esu par karpu instinktiem izzinājis ļoti daudz,jo 7gadus nostrādāju zivjudīķos.Gan baroju,gan nārstināju,gan transportēju no dīka uz dīki.Tur arī pievērsos karpu copei.No kilogramīgam uz augšu.Es nevienu netaisos aizvainot,vienkārši gribu teikt ka tā lieta ir Loti specifiska un delikāta.Kārtīgi sabarot un gaidīt,,,tā nav kārtīga karpu cope.Jā,mačos nav izvēles,kuru vietu izvelc,tur sēdi,bet pie brīviem ūdeņiem tas neder.Es ar pirmos10.15 gadus sēdēju kur smukāka vieta,kamēr pieleca.Šeit forumā ir daudz aukstas klases speci.Ja kādu aizvainoju,piedodiet man vecam muļķim!Starpcitu, viens modernais karpu specs no šī foruma mani brīdināja lai diskusijās neielaižos,apspļaudīs no visām pusēm.Tomēr es ticu ka kārtīgs copmanis ir arī kārtīgs cilvēks.Ne asakas 
8.oktobris 2010, 21:04 | links

orest, ar noslēpumu atklāšanu gan esi piesardzīgs. Un karpam nepievērs uzmanību, es, protams, necenšos nevienu aizvainot un varbūt būtībā arī viņš ir labs cilvēks, bet te forumā no viņa neko sakarīgu neēsmu dzirdējis.
Karpa, ne komunisms, bet gan pieredze.
8.oktobris 2010, 20:22 | links

Dlja osobo odarjennih, Orest.

Visu cieņu tev, bet nespried par lietām, kuras nezini. Citādi - tu ,protams, esi LV carp guru grande totale, jo to ko zini tu neviens pat zināt nevar.

Diksusiju beidzu.
8.oktobris 2010, 19:58 | links

V.S.O.P.....Es jau teicu ka no modernās karpu copes maz ko saprotu.Lasot jūsu komentārus un arī vārdabrāļa eksperta atbildes jūtu ka jūs nezinat to ko zinu es,runājot par karpu barošanos un uzturēšanās instinktiem.Tikai diviem čomiem to esu izskaidrojis un viņi uzreiz sāk vilkt lielās karpas.Pardon,vēl bija trešais,bet paņēma to līdz uz paradīzes dīķiem.Veči kas mani Rubenē pazina neļaus samelot.Mana jawele tur bija katram zināma.Tagad tur jāmaksā un es nebraucu,ir vēl vietas kur var bez maksas copēt lielās.Nākošvasar metīšu karpas pie malas,jo nevaru braucamo uzturēt,maks nevelk.Tad varbūt forumā arī izklāstīšu savas zināšanas,pagaidām vēl ne.Lai veicas speciem!
8.oktobris 2010, 18:35 | links

Karpa...Varu tevi sarūgtināt,pat komjaunietis nebiju.
8.oktobris 2010, 17:59 | links

Orest,

Visu cieņu tav, kamēr tu nespried pa lietām, kuras nezini.

Zivniek

Ja kas, tad šogad lielākā publiskā ezerā noķertā karpa man ir 14niece. Pārsvarā man patīk makšķerēt klusos, nomaļos ezeros. ķert "djikajas". Tamdēļ arī popularizēju vaļā laišanu.

Nesen pie viena tāda ezera pamanījām iezemieti, gadi 60+, kurš ķēra ar 5-6 kātiem, ņevenes, gandrīz "ausmas", šogad esot 4 karpas izvilcis. Bet tas cienījama vecuma cilvēks lietoja diezgan daudz no advacētām karpu lietām. Un jā... papildus pavadiņai ar boilu zem svina viņš lika otru pavadiņu, ar samoduru, ibio... Tagad zinu ar ko viņš brauc, ar baltu 5 žiguli. Nākamreiz svojim hodom viņs no tā ezera prom netiks.

Šo sezonu uzskatu par noslēgtu, somas, kāti garāžā, augstākajos plauktos sakrāmēti. Ne asakas tiem kuri spēj šajā aukstumā vēl kādu smukuli izsēdēt!
8.oktobris 2010, 17:24 | links

karpa
Nu gan Tu palaidi bezsakara tekstu :D
8.oktobris 2010, 17:13 | links

orest tu savā laikā esi bijis komunists, tas tev lien ārā pa visām šuvēm
8.oktobris 2010, 16:57 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma ir pārcelta. Atbildēt var jaunajā vietā!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager