Carpfishing - jeb modernā karpu makšķerēšana

Šī tēma ir pārcelta. Iet uz jauno vietu »
Kopvērtējums pē vienas diennakts:
1. Anglija 33,875 kg
2. DAR 71,650kg
3. Grieķija 25,7kg
4. Bulgārija 8,500kg
5. Latvija 14,250kg

Individuāli:
1. DAR 63,750 (1. vieta savā ezeraa)
2. ENG 14,625 (1. v)
3. Bulg 8,500 (1. v)
4. Grieki 25,700 (2. v)
5. DAR 7,9 (2. v)
6. ENG 7,050 (2. v)
7. LV 14,250 (3. v) - Uģim ar Āriju (3 zivis)

P.S Blakus sektorā Uģim ar Āriju atrodas DAR komanda, kuri ir absolūtie līderi un individuālā vērtējumā ar 12 zivīm.
Taktika bij vienkārša DAR komandai, vakar bija saulains un visas zivis bija pusūdenī,izmantojot, ka visas zivis pusūdenī un pielietojot ZIG-RIG sistēmas, rezultāts ir tāds kā viņš ir!!!

P.S.S. Naktī Uģim ar Āriju sāka "strādā" makšķeres un izvilka divas zivis, vēl no rīta dabūja vēl vienu. DARkomandai bija naktī 2 "shodi" un divas zivis. Uz doto brīdi spēki ir izlīdzinājušies, turam īkšķus par savējiem, jo ticība mums ir mūsu "rullētās"boilās.... pie tam uz doto brīdi laiks ir apmācies un Dievidāfrikas saulainās dienas ir beigušās!!! Pie visa augšminētā Ārijam ar Uģi ir vēl viena zivs, kas neiet šajā statistikā un būs redzama vakara rezultātos!!!
8.oktobris 2010, 16:21 | links

Andi, man dažas frāzes no Robinsona sagrozīja uztveri :) Vot i sajaucu.
8.oktobris 2010, 13:31 | links

Zivnieks...Zelta vārdi!Es viņas piemēram jaktēju tādā vietā kur viņas ir labi ja 10gabalas.Ja nedēļu diendienā copējot redzu vienu copēti tad tas jau ir baigais gandarijums.Neviens viņas tur nemakšķerē un tā ir veca grantskarjera.Tīklus gan liek bieži.Vasarā biju Ūdensrozēs,izmaksāja un pierunāja.Ar saviem diviem pludiem izvilku 3karpiņas,kautgan pretējā krastā viens matadors uz mata un 4kātiem izvilka tāpat 3 karpiņas.Kur viņas ir daudz un netramdītas tur arī mana sieva velk.Ne asakas!
8.oktobris 2010, 13:09 | links

sienaazis
A kur tu izlasīji ka karpu wc notiek lv?
8.oktobris 2010, 12:22 | links

VSOP
un ir arī liela starpība, kur tās 10nieces ir izvilktas - dīķī, kur tās ir da....un vēl drusku, vai arī publiskā ūdenskrātuvē, kur ir nepieciešama milzīga meistarība, lai tādu cūķi atrastu, piespiestu ēst, un vēl galu galā izveilktu!!!!!
8.oktobris 2010, 11:45 | links

VSOP....Liels paldies par saprotošu izskaidrojumu,visu cieņu!Bet...reti kad man bijis karpai āķis zarnās,jā ir bijis,bet to var paturēt.Esu izvilcis 5 desmitnieces,2 vienpacmit un vienu 12nieci vai pat vairāk,jo svari paredzēti 10kg...7,8,9pat neskaitu,ļoti daudz.Trīsžuburi nekad neesu izmantojis.Varu arI pačukstēt ka kāts man nekad nav ierauts,jo turu lociņu vaļā,ko parastie copmaņi nedara vai nav iedomājušies.Protams gulēt pie ūdens nedrīkst.Esu kādas izvilcis uz grunteni,bet tā jau ir gulēšana ezermalā.Visu cieņu meistariem kas abguvuši mata sistēmu,arī atlaišana ir pareiza lieta,bet,bet kādu taču ģimenei arī jāaizved.Mani vecene no mājas izmestu ja es visulaiku braukātu pa tukšo vai parādītu tikai bildes.Viņa ar man puzdienās parādīs bildi,vai gultā kailfoto.Baigi gribētu ar kādu lielmeistaru pasēdēt pie ūdens.Red Bull taisijās braukt bet pazuda.Lai veicas meistariem un arī iesācējiem!!!Ne asakas!
8.oktobris 2010, 11:41 | links

Nu ko Jūs visi uzbrukāt tam večukam, cilvēks savos gados grib būt sociāli aktīvs un māk lietot datoru, balsot par bildēm, kā arī gramatiski pareizi rakstīt un lietot garumzīmes, komatus un utt...
Kas attiecas par signalizātoriem un viņu iespējām, tad lielākai daļai ir virspusīgi apmēram skaidrs, kas tas ir par verķi. Pieredze veidojas no gadiem un nevari būt viszinis visos jautājumos it īpaši tajos, kas saistīti ar jaunākiem tehn. sasniegumiem karpu copē. Tāpat cepuri nost visiem tiem vecmeistariem, kas ķer karpas ar pludiņmakšķeri, par ko man tik pat daudz saprašanas kā Orestam no "mata sistēmas ar riņķīti" izmantojot ar termotrubiņu...
Ne asakas!
8.oktobris 2010, 09:25 | links

I nemaz nezināju ka WC karpām notiek LV. Feini.
8.oktobris 2010, 08:57 | links

Nu redzi, Orest.

Pačukstēsu tev, ka signalizatora būtība ir ziņot par copi. Dargākiem signalizatoriem ir pat loģika ieprogrammēta pret viltus signāliem.Tjipa kad lēna straume(kas veidojas vēja ietekmē ezeros) nostiepj stingrāk auklu un lēni paceļ svingerus, vai arī otrādi, signalizators par šadām kustībām klusē.
Šī karpu copes veida būtība ir noķert daudz lielas zivis un, cik vien iespējams, nenodarīt tām pāri. Rīki un tehnoloģijas ir izkoptas, lai tu varētu 3-5 un vairāk dienas gaidīt LIELO, tas gan neizslēdz iespēju noķert 10 zivis rīta cēlienā(ir gadījies ne reizi vien). Pie tam - izvilkt viņu noķerot aiz lūpas(nevis zarnās iesprūdušu 3-žuburi + kartupeli).Ar pludiņu ķert ir skaisti, bet nez vai tu spēsi to pludiņu vērot vairāk kā vienu dienu no vietas. Kad novērsīsies - būs jau par vēlu, lai savu makšķeri vēl kādreiz atrastu. Kamdēl es tev visu to rakstu - mazliet nepatīk, ka tu runā par lietām, kuras nepārzini nemaz. Stipri šaubos, ka tu esi izvlicis daudz karpas virs 10...
8.oktobris 2010, 08:26 | links

Šī diena visām Latvijas trim komandām līdz plkst. 20.00 pa nullēm,
no katras Valsts pa 3 komandām, katra komanda makšķerē savā dīķī.
Favorīti no Dienvidāfrikas 8-9 zivis pēc neofic.datiem U.Nuķa & A.Ūdra dīķi vēl pa zivij Anglijai un Grieķijai,
Edvīna un Māra N. dīķī pa zivij Bosnijai un Anglijai,
Kasparam B. un Igoram J. sektorā jeb dīķī visiem pa nullēm!
Oficiāli rezultāti par pirmo diennakti būs 15.00 pēc Latvijas laika, bet neaizmirstam, ka vēl nakts priekšā!
7.oktobris 2010, 23:22 | links

Pīkstiens 90% gadījumā ir nerealizēta cope.

Par iemeslu pīkstienam var būt dažādākās lietas, pavada utt. Bet šajā gadījumā no vietas aprakstiem pēc treniņiem domāju ka tās ir zāles:
1) zāle ir uz auklas vai pavadas, kas neļauj realizēt pieciršanos.
2) Nokavē copi un karpa zāles ir tā samalusi ka vajag trosi un traktoru lai izvilktu, kas nav inventārā un nav atļauts pēc nolikuma!
7.oktobris 2010, 23:12 | links

VSOP...Atbildu godīgi,nezinu,bet domāju ka katrs mazākais pieskāriens taisīs pīīīī.Es ar pludu redzu ka tas sāk skriet atpakaļgaitā.Priekškam tad tādu signalizatoru vajaga,ja viņs nereaģē uz katru sīku pieskārienu.Tāka nekad nevar zināt,vai cope,vai ieskrēja auklā.Zinu no pieredzes,ja diķī daudz karpu,tad bieži viņas ieskrien auklā.
7.oktobris 2010, 21:20 | links

Paldies atradu, sestdien braukšu lūkoties, lai tik veči turās!
7.oktobris 2010, 20:52 | links

Viss i šajā lapā, izņmeot rezultātus ;)
http://www.linear-fisheries.co.uk/
7.oktobris 2010, 20:44 | links

Var kāds pačukstēt pasta kodu, kur notiek čempis karpu copē, varētu nobraukt pačolēt, kā mūsējiem iet. Kads var līdzēt?
7.oktobris 2010, 20:39 | links

Orest

Vai esi jebkad mēģinājis kaut vai 20 m attālumā no 70m iemestas makšķeres auklu aiztikt? Vai zini cik mm ļoti modernam un krutam aparātam ir minimālā jūtība? Atbildi godīgi.
7.oktobris 2010, 19:21 | links

vīri kas ar karpām notiek?kāds ir bijis pēdējā laikā?vajadzētu vēl aizskriet,kamēr ledus nav :), 6dien jūrā nebūs ko darīt, līdakām bezvējš arī netīk,bet karpai tā saulainā, rudenīgā dieniņa varētu sakustināt tai vēderiņu :D
7.oktobris 2010, 18:57 | links

Lai večiem veicas,kā saka,ne asakas!Bet pirmie pīkstieni ir bijuši.Bet vai tad modernā karpu copē šīs auklā neskrien.Man ļoti bieži ir skrējušas auklā,pat dažreiz pavilkt izdodas.Ja karpa nav pa ņemšanu bet tur grozās,tad viņa agri vai vēlu aizķer auklu,bet modernais aparāts rāda copi.Ne asakas!
7.oktobris 2010, 16:54 | links

Nu ko pasaules čempis ir sācies!
Pirmie pīkstieni jau ir bijuši, bet izvilktas zivis nav sekojošas , noskaņojums labs!

Par sektoriem Igoram ar Kasparu blakām ir Anģļi un Franči - Franči līdz šim ir vienu makšķeri tikai iemetuši sacensības jau rit vairāk kā 1h :)))

Mārim ar Edvīnu sektors ir tas kur Igors ar Kasparu trenējās - treniņā pretī bija Dienvidāfrikāņi un tagad arī - sektors nav slikts bet sarežģīts.

Ārijam ar Uģi ir sānu sektors - skaitās jau progresīvs, bet redzēsim!

Kaspars solijās mani ar Agri informēt par rezūltātiem - tad arī es vai Agris - dosim ziņas forumā!
7.oktobris 2010, 16:14 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma ir pārcelta. Atbildēt var jaunajā vietā!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager