Carpfishing - jeb modernā karpu makšķerēšana

Šī tēma ir pārcelta. Iet uz jauno vietu »
Nezinu pa koka boilām,bet ir nopērkamas korķa materiāla bumbiņas,kas atgādina boilas.Katrā gadījumā atkorķējot vīna pudeli,korķis ir piesūcies ar vīna smaržu.Pēc manām domām,ar tām var pacelt boilas virs grunts tā pat kā ar pop ups,var veselu un pa pusei griestu bumbiņu lietot.
3.augusts 2009, 13:55 | links

Runājot par tām koka boilām vismaz manas domas ir tādas, ka, ja tās koka boilas notureetu dipaa ļoti ilgu laiku tas koks uzsūktos ar to smaržu un ļoti ilgi uzturētu to smaržu!varētu veselu sezonu ar vienu boilu nomaukt :D
3.augusts 2009, 11:02 | links

par taam koka boilaam man likaas loti interesanti,un arii efektiivi
3.augusts 2009, 10:12 | links

TĀS PRIEKŠ KOKA KARPĀM. :)
2.augusts 2009, 21:05 | links

Jaunajas copes lietas ir koka boilas.
2.augusts 2009, 21:01 | links

kā jūs strādājat ar boilām ūdenskrātuvē,kurā mīt vēži?
viens variants ar pop-up,bet nav pieejams tādas boilu garšas,varbūt kādam ir kāds ieteikums?
2.augusts 2009, 13:45 | links

Cik tālu no āķa jus liekat boilu?
1.augusts 2009, 12:23 | links

aakka sistema nostradaja vienu 1.5 kg nezveru izvilku :) vairak gan nekkeras :( protams palaidu vallaa jo izskatijas naarstojossa :)
30.jūlijs 2009, 19:34 | links

Es jau tāpat vien! vai vari tā klipa 1 daļu ielikt, kur to resnvēderi velk ārā!
30.jūlijs 2009, 19:12 | links

Kāds man labums?Es vienkārši ielieku un tur ir citas partijas ar.Tie kas nevēlas-var neskatīties,vienkārši-lai pelēkā rakstīšana paliek savādāka.
30.jūlijs 2009, 15:54 | links

aakkkis,
video nedaudz bija interesants. Jautājums ir sekojošs - vai tev par šo reklāmas rullīti ir kāds labums, jo par copi te ir DIKTI maz?
30.jūlijs 2009, 10:19 | links

vairāki video par karpu makšķerēšanu
30.jūlijs 2009, 07:20 | links

Tāpat kā uz sapaliem un ālantiem,pludiņu ar svinu atvelk no āķa ~1.5-2.0m attālumā.Uz āķa uzliek maizes garoziņu,iemet,mazie rubina un karpa neiztur -paņem.Ne visos ūdeņos tas strādā.
30.jūlijs 2009, 07:04 | links

siikak varetu luudzu ssis tehnikas paskaidrot???
30.jūlijs 2009, 00:03 | links

ar garoziņu vai peldošu paiku.
29.jūlijs 2009, 23:39 | links

te jau viens jautajums passa saakuma bija par to kaa lai taas karpas sakker ja vinnas peldas pa augssu neviens taa ari neatbildeja :( es kkeru arpludinnmaksskeri b,bet iisti neko sakkert nevaru jao kaa iemetu pat diezgan klusi uzreiz karpa aizmuuk vai arii tikai izbaazz galvu pludinnu apskata un aiziet veel ar asti pa pludu iesit.Kaa lai kker vinnas ja jau vinnam bail?
29.jūlijs 2009, 23:33 | links

nedaudz vēsākā laikā,pavasara periodā,ideāli copēja uz trigga ice,bet tika arī barots iepriekš,bet kas interesanti,tajā pašā vietā'uz KG1 copes bija tikpat daudz kā uz trigga ice ar kurām tika barots.manas domas-ilgtermiņā tomēr zivīgās boilas labāk strā'dā,bet nevar to teikt par visām ūdenstilpnēm,laikam jau katrā vietā savs funktieris vajadzīgs
28.jūlijs 2009, 23:12 | links

un kas labākais iebarošanai, kāds dziļums karpai patīk?
28.jūlijs 2009, 23:07 | links

jā starpcitu ko nerunājam a to briest cope..
28.jūlijs 2009, 23:06 | links

es dodu top viens trigga,bet normāli jāsabaro,ja baro kādas piecas dienas,tas nav izstāstams,kāda cope ir pēc tam,pirmās dienas pēc barošanas pat stundas laikā 5-6 copes,bet dziļums tajā vietā ir 1.5-2,0m
28.jūlijs 2009, 23:05 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma ir pārcelta. Atbildēt var jaunajā vietā!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager