Eboata meistaru sauc Māris!
13.augusts 2017, 15:18 | links
usis [14.06.17]: copmans22 [1:31]: noFX [Vakar]: Ir kāds ieteikums kur salabot Larus Wild Carp II 6000, nefiksējās Bait Runners. Biju SALMO servisā, tur salabot nevarēja. Ir vel kādi ieteikumi kur gtiesties? Vēlams tuvāk Vidzemes centram.Tur nekad neko nevar salabot !!Doma ir uz apkopi divas spoles aizvest. Bet salmo veikalā tā riebīgā atieksme pret klientu, ka īsti negribās tur neko atstāt. Tas vismaz kādreiz bija. Nez kā tagat?Daugavgrīvas ielas veikalam nav ne vainas. Tā pat kā citiem salmo veikaliem. Bet pagraba zona tā saucamajam Sīmanim pret klientiem attieksme kā pret noziedzniekiem.
bonis99, 14.jūnijs 2017, 06:51
SALMO veikalos nu gan nav riebīga s attieksmes, cik esmu bijis vienmēr esam sapratušies ;)
copmans22 [1:31]: noFX [Vakar]: Ir kāds ieteikums kur salabot Larus Wild Carp II 6000, nefiksējās Bait Runners. Biju SALMO servisā, tur salabot nevarēja. Ir vel kādi ieteikumi kur gtiesties? Vēlams tuvāk Vidzemes centram.Tur nekad neko nevar salabot !!Doma ir uz apkopi divas spoles aizvest. Bet salmo veikalā tā riebīgā atieksme pret klientu, ka īsti negribās tur neko atstāt. Tas vismaz kādreiz bija. Nez kā tagat?
bonis99, 14.jūnijs 2017, 06:51
Ir kāds ieteikums kur salabot Larus Wild Carp II 6000, nefiksējās Bait Runners. Biju SALMO servisā, tur salabot nevarēja. Ir vel kādi ieteikumi kur gtiesties? Vēlams tuvāk Vidzemes centram.
noFX, 13.jūnijs 2017, 23:57
copmans22 [14.06.17]: noFX [Vakar]: Ir kāds ieteikums kur salabot Larus Wild Carp II 6000, nefiksējās Bait Runners. Biju SALMO servisā, tur salabot nevarēja. Ir vel kādi ieteikumi kur gtiesties? Vēlams tuvāk Vidzemes centram.Tur nekad neko nevar salabot !!Doma ir uz apkopi divas spoles aizvest. Bet salmo veikalā tā riebīgā atieksme pret klientu, ka īsti negribās tur neko atstāt. Tas vismaz kādreiz bija. Nez kā tagat?
noFX [13.06.17]: Ir kāds ieteikums kur salabot Larus Wild Carp II 6000, nefiksējās Bait Runners. Biju SALMO servisā, tur salabot nevarēja. Ir vel kādi ieteikumi kur gtiesties? Vēlams tuvāk Vidzemes centram.Tur nekad neko nevar salabot !!
Sen rokās nebija trāpījis jaunības sapnis :) Ar vienu gultni strādā teicami pat šodien
bums, 29.marts 2017, 11:17
Es mainu ar piemaksu tikai jaunas spoles Tātad dodu spoli /jaunu/pa vairuma cenu noskaitam nost ko var realizēt no tavas un uz priekšu Copē uz nebēdu .....
bums, 29.marts 2017, 15:12
Too martinsgrinb
Jebkuram meisteram var trāpītes misēklis Iesaku nest atpakļ to spoli uz to vietu kur Tev viņu laboja Es arī neesmu bez grēka -bet ja spole nav labojama tad klientam piedāvāju to samainīt pret jaunu /ar piemaksu/Un viņa veco laižu reinkarnācijā.Runa neiet par Salmo spolēm Viņiem savs kantoris .Tāpēc Salmo spoles nesiet uz Salmo
bums, 29.marts 2017, 11:25
Nez ko varētu darīt ar spoli,kura kā traktoriņš rūc,kā kkas beržās griezoši rūc,kad griež.Pie meistara vedu,bet nesapratu,varbūt viņš mani nedaudz piešmaucis vai nē.Saprotu,kka visticamāk gultnis kāds beigts!!Nez kur vēl varētu šo spoli uz profilaksi aizvest.Ko lai dara,sezona jau tuvojas,bet ir tā,kā ir??Spole Atemi Spinflex 30 fd.Varbūt kaut kā var atrisināt šo problēmu,bet sezona jau lieliem soļiem nāk:((:((Ko darīt?
martinsgrinb, 26.marts 2017, 23:45
Nez ko varētu darīt ar spoli,kura kā traktoriņš rūc,kā kkas beržās griezoši rūc,kad griež.Pie meistara vedu,bet nesapratu,varbūt viņš mani nedaudz piešmaucis vai nē.Saprotu,kka visticamāk gultnis kāds beigts!!Nez kur vēl varētu šo spoli uz profilaksi aizvest.Ko lai dara,sezona jau tuvojas,bet ir tā,kā ir??Spole Atemi Spinflex 30 fd.Varbūt kaut kā var atrisināt šo problēmu,bet sezona jau lieliem soļiem nāk:((:((Ko darīt?
iebaaz vati ausiis, lai cirkst
martinsgrinb, 26.marts 2017, 23:45
Ko darīt veči???:(
martinsgrinb, 28.marts 2017, 22:17