Spoles remonts

Bumsi,Tu taisi misiņa zobratus?
7.jūlijs 2011, 11:33 | links

Sarunāsim tā -Izstaigā visus maisterus un ja visi saka -ņea Tad nāc pie manis.Man noteikti būs dārgāk ,jo visu taisu pats no materiāliem kurus uzskatu par ilgāk izturīgiem Neviena firma pat Mercedess nav ieintresēti viņu ražojumu ilgmūžibai Tāda nu ir tā patiesība ir :DD Zobretu pārus taisu no labiem materiāliem un nekad nelikšu tos spolēs kuru cena ir 5 ls /faktiski par to dārdzību ir nosacīti/Cilvēkam par Shimana atdzīvināšanu paprasīja 20 ls es sariktēju par 5 ls Jo vaina nebija mirstama Vienkārši paprasīja no pareiza deguna pareizu cenu :DDDDDDD
7.jūlijs 2011, 11:18 | links

Abu Garcia rezerves daļas un serviss ir Biķernieku ielā 1. Bums droši, ka izvīlēt arī var.
7.jūlijs 2011, 10:29 | links

ABim Krakšķis varētu būt no zobratu pāra tad būs maķenīt jāpagaida /jābūvē jauni / Catanai nav problēmu -izārdīt un salikt :DDD
7.jūlijs 2011, 10:19 | links

Ieved Bruņinieku 43 Līdz brīvdienām sariktēšu/ja abim nav lielāku problēmu/
7.jūlijs 2011, 10:17 | links

Tuk, tuk. Vai kāds var pateikt kur bez lielām izrunāšanām vai atrunām ņemtu pretīm Abu Garcia spoli remontā? Nostrādājusi ir ilgi un labi, tikai tā sāk palikt skaļa un reizēm pie lielākas slodzes krakšķēt. Pie reizes vajadzētu Catanai tīrīšanu veikt, beidzot izdevās noslīcināat :).
7.jūlijs 2011, 09:43 | links

tas pac vien ir
27.jūnijs 2011, 19:53 | links

šeit ''bums'' pajautā,varbūt līdzēs
27.jūnijs 2011, 06:42 | links

corrado mums viena bēda. Tikai spole man savādāka. Nezinu kā citām spolēm šī detaļa izskatās, bet manējā ir šāda http://www.bildites.lv/images/5nymycylye1omlu3pnk.jpg

Rītdien nesīšu pašu spoli uz servisu, jo iepriekšējais lietotājs zobratu nobeidzis bija. Jautājums - Ja nu gadījumā nevar palīdzēt servisā ar šo detaļu (bildē) pie kura man vajadzētu vērsties ar palīgā saucienu?
27.jūnijs 2011, 01:32 | links

Vai kaut kur var dabūt salmo diamond 4320rd spoles detaļas?Nokrita uz gala un salūza kasetes bīdītājs.Salmo detaļu nav un laikam nebūs.
25.jūnijs 2011, 12:58 | links

Paņem ar smalko smilšpapīru un pieslīpē.Pēc tam uzpulē uz filča ripiņas.
24.jūnijs 2011, 23:35 | links

Nav jau baigie iespiedumi kasetē, minimāli, bet ar aci ir redzams un ar pirkstu var just ka ir nelīdzena maliņa.
24.jūnijs 2011, 23:13 | links

Alumīnija kasete, ir grafīta rezerves, bet jau nav tas priekš pītās auklas.
24.jūnijs 2011, 23:06 | links

Kāda spolei kasete?alumīnija vai grafīta?
24.jūnijs 2011, 22:40 | links

krupīts-kost vajag mazāk...
24.jūnijs 2011, 22:36 | links

Sveiki :)
Šodien neveiksmīgi nokritu pie upes, spiningam vienam riņķītim ieliktnis ārā (to servisā samainīšu), un pati spoles tika apskādēta. Korpuss paskrāpēts un kasetei augšējā daļā(gar kuru metienā iet nost aukla), ir neliels iespiedums (bojās auklu). Ar ko labāk izpulēt iespiedumu kasetē(vai arī ar nest uz servisu), vai arī mainīt kaseti?
24.jūnijs 2011, 22:28 | links

Daugavgrīvas ielā arī ir. Gultnis maksā 2 Ls. Laikam ar visu nomaiņu.
10.maijs 2011, 21:51 | links

Precīzu adresi nepateikšu, bet es savas spoles lociņa problēmas laboju Teikā..uz Brīvības ielas, nedaudz bija jāpaietās Juglas virzienā un tur pat jau kaut kur bija. Nu nezinu...man likās, ka normāls kantoris..cipari ar nebija baisie.
10.maijs 2011, 21:43 | links

Salmo servisaa, daaaa!!!!
10.maijs 2011, 20:51 | links

Kur Rīgā var dabūt gultni priekš salmo spoles lociņa rullīša?
10.maijs 2011, 20:38 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager