Oltes un Kļaviņa raidijumā SWH tieši šndeļ kaut ko teica par varbūtību zivim migrēt uz Kaņieri vai arī piesārņjuma nokļūšanu Kaņierī.
25.jūlijs 2015, 12:17 | links
sveiki taisos braukt uz spiningoshanas sachiem uz kanjieri, un esmu noleemis piemaaniit liidakas uz poperiem, vai ir veerts un varbuut ir kaads vobleris kas tieshaam labi straadaa kanjierii??
copmans22, 29.jūnijs 2015, 22:58
Sveiks,
Kad tad tur ir tās sacensības?
Gkirsis, 1.jūlijs 2015, 11:41
Paldies shaiba.
Bijām svētdien un patika. Protams, sīkajam vēl daudz jāmācās.
Uzķērās 2 līdakas un ~10 asari. No sākuma bijām iebraukuši seklajos līčos. Vienīgais, bez putniem, ko varēja redzēt bija pliču (?) sekss. Vesels bars ar plaukstas izmēra zivīm ņēmas pa ūdens virsmu.
Visas zivis pieķērās laikā no 8:00 - 14:00, iebraucot ar laivu ezerā tieši pretī bāzei.
Vai tiešām ķer un atlaid Latvijā nav populāra lieta? Laivu nomātājs dikti brīnijās, ka atlaidām visas zivis.
KristapsD, 7.jūlijs 2015, 12:40
sveiki taisos braukt uz spiningoshanas sachiem uz kanjieri, un esmu noleemis piemaaniit liidakas uz poperiem, vai ir veerts un varbuut ir kaads vobleris kas tieshaam labi straadaa kanjierii??
Popers ir izteikts Engures vobleris.Kanjierii labs i kasadaka-ions in intra,110, kraasa-klasika, liidz, ja nekluudos 1m,bet vinus var labi izraustiit liidz 30cm.vienmeer zivis atnes arii straik- pro burbulji,kas iet liidz 30cm-tumshi zaljaas un spilgti zilaas kraasas!!!
reinis101, 30.jūnijs 2015, 08:58
Ņem Salmo jaunos, nezinu kā sauc, bet tiešām labi strādā!
apelsins, 30.jūnijs 2015, 01:33