Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Sveiki! Citi jautā PM, par cik pieņem Peipī asarus, te atbilde.
Nav nekāds noslēpums, par 2 eiro kg, otrā dienā bija mazi, tad piekritām pa 1,5, bet iemainījām pret smukām zivīm. Zandarts maksā 5, līdakas, brekši pa 3, vēdzeles 2,5 Eiro, bija arī viena sīga, bet to vietējais paņēma. Pieņem visur, gan Omedu, Rannā, Kallastē. Dzirdēju, ka gada sākumā nav ņēmuši, bet tagad pieņem visus, laikam nav lielu asaru un bizness tad neiet vispār.

Brex, 22.februāris 2019, 12:38

Pats neesmu bijis, bet info daudz pienāk. Daudz mazu asaru, gadās kādam pāris lielāki, bet tas viss. To pašu daudz tuvāk var savilkt. Pagaidām uz Peipusu tik pēc auras var braukt:)
22.februāris 2019, 12:55 | links

Ahoi!
Kāds ledus stāvoklis? Rītā radzes vajag, vai tur vēl sniegs virsū?
22.februāris 2019, 12:46 | links

Sveiki! Citi jautā PM, par cik pieņem Peipī asarus, te atbilde.
Nav nekāds noslēpums, par 2 eiro kg, otrā dienā bija mazi, tad piekritām pa 1,5, bet iemainījām pret smukām zivīm. Zandarts maksā 5, līdakas, brekši pa 3, vēdzeles 2,5 Eiro, bija arī viena sīga, bet to vietējais paņēma. Pieņem visur, gan Omedu, Rannā, Kallastē. Dzirdēju, ka gada sākumā nav ņēmuši, bet tagad pieņem visus, laikam nav lielu asaru un bizness tad neiet vispār.
22.februāris 2019, 12:38 | links

Rokijs [21.02.19]: edvinss [20:25]: Sveiki,varbūt kads var pateikt vai Peipusā var likt karodziņ makšķeri ar dzīvo zivtiņu un ja var tad vienu vai divas var uz dzīvo izmantot.Paldies jau iepriekš.
Trīs makšķeres
21.februāris 2019, 22:48 | links

edvinss [21.02.19]: Sveiki,varbūt kads var pateikt vai Peipusā var likt karodziņ makšķeri ar dzīvo zivtiņu un ja var tad vienu vai divas var uz dzīvo izmantot.Paldies jau iepriekš.tr
Trīs
21.februāris 2019, 22:47 | links

Ar ko labāk Peipusā iebarot raudas.
21.februāris 2019, 20:53 | links

Sveiki,varbūt kads var pateikt vai Peipusā var likt karodziņ makšķeri ar dzīvo zivtiņu un ja var tad vienu vai divas var uz dzīvo izmantot.Paldies jau iepriekš.
21.februāris 2019, 20:25 | links

Aivar, tā jau man likās, ka pie tiem tesmeņiem Tu tas vainīgais! :D
P.S. Rīt aizskriešu līdz veikalam pēc spolēm, vakar pat veikala darbinieki uzzvanīja, kaut arī Tev uzreiz teicu ka būšu pakaļ tikai ceturtdien... Patīkami tik un tā.
P.S.1. Darbinieka Māra zvanu, no Eboat, par Exceller spoli, gaidu jau seši mēnešus...
Tas tā, salīdzināšanai! Jo Aivaram spoles iedevu 2,5 nedēļas atpakaļ. Pie tam, teicu lai nesteidzas,tā kā līdz sezonas atklāšanai vēl ir neliels laiciņš.

mezkalns, 20.februāris 2019, 17:11

Man par dažiem vizuļiem jau pāris gadus zvana :D

Dzabars, 20.februāris 2019, 17:36
Dzebar sory kaut kur pierakstos esi noklīdis Uzraksti PM tad jau visu sakārtosim a:)

bums, 20.februāris 2019, 18:31

Bumsi tas nebija par Tevi, maz ar Tevi bijusi darīšana, bet cik bijusi tik vienmēr pa pirmo zorti. Es no Eboat zvanu jau pāris gadus gaidu.
21.februāris 2019, 10:14 | links

P.S. Rīt aizskriešu līdz veikalam pēc spolēm, vakar pat veikala darbinieki uzzvanīja, kaut arī Tev uzreiz teicu ka būšu pakaļ tikai ceturtdien... Patīkami tik un tā.
P.S.1. Darbinieka Māra zvanu, no Eboat, par Exceller spoli, gaidu jau seši mēnešus...
Tas tā, salīdzināšanai! Jo Aivaram spoles iedevu 2,5 nedēļas atpakaļ. Pie tam, teicu lai nesteidzas,tā kā līdz sezonas atklāšanai vēl ir neliels laiciņš.

Dzabars, 20.februāris 2019, 17:36

Dzebar sory kaut kur pierakstos esi noklīdis Uzraksti PM tad jau visu sakārtosim a:)
20.februāris 2019, 18:31 | links

20.februāris 2019, 17:36 | links

Vīri, sorry. Šito gribēju Buma lapā ielikt...
20.februāris 2019, 17:13 | links

20.februāris 2019, 17:11 | links

Valdeķu iela 1 Vakar ievedu rīt vēl ievedīšu
20.februāris 2019, 16:28 | links

Govju tesmeņi, laikam no Buma,Vaiņodes iela 1. Iela pareizā, bet precīzu adresi neatceros. Tur kur Prizmas veikals....
20.februāris 2019, 16:14 | links

Kurā bodē uz pārdošanu ir pieejams jau gatavs tesmenis?

kaut kur manīju ka pārdod, bet vairs neatceros kur...
20.februāris 2019, 13:41 | links

Braucam naktī no ceturtdienas 21. febr.uz piektdienu 22. febr uz Peipusu, cope divas dienas, naktsmājas Rannā pie Hilara, divas vietas brīvas, braucam no Madonas. T. 26438912.
19.februāris 2019, 16:47 | links

16. 17. Feb. Varnja
19.februāris 2019, 10:27 | links

Smuks mocis.
18.februāris 2019, 21:00 | links

Vo blin,rakoms stal!
18.februāris 2019, 18:14 | links

Šodien
18.februāris 2019, 18:12 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager