Nākošās nedēļas sākumā Ņina vai Koļka ,
Krāslava , Rēzekne varu paņemt , būs vietas
26419686
Krāslava , Rēzekne varu paņemt , būs vietas
26419686
8.februāris 2019, 02:53 | links
Glupā maile,helīts virs galvas bija Kuršu jomā...
Tonis, 5.februāris 2019, 21:00
Man vienreiz ar autiņu pa miglu krievijas pusē gadījās iemaukt,Tas perešikā.Attapos tik tad ,kad sāku uz ledus moskvičus un zapīšus atpazīt.Knapi paspēju atpakaļ pārmaukt,jau burāni no otrās puses brauca mani sašņorēt.Paspēju...:)
Tonis, 4.februāris 2019, 21:59
ass [05.02.19]: Laikam pie alus nemsu grauzdinus,nevis tarpainas zivis un rokas ar ta nesmirdPersonīgi es no voblām pārgāju uz vītinātu gaļu. Un kā minēji rokas nesmird un sieva ar nesūdzas. Sāls devu var uzņemt arī šādi.
ass [05.02.19]: Laikam pie alus nemsu grauzdinus,nevis tarpainas zivis un rokas ar ta nesmirdTieši tā! :)
Virzulis320 [27m]: Sveiki! Biju uz copi Laagsaaree ņēma smuka rauda. Nepatīkams pārsteigums bija tās tīrot mājās, jo diezgan daudz raudās bija Lenteņi ;(
Palasot informāciju šeit( http://laukos.la.lv/tarps-vedera-no-peipusa )nav diezko forši.Rauda pie krasta un līdz 5 metri pārsvarā ar lenteni 7,8,9,10 pikstedamas nāk ārā un tas ir bez lenteni..jo tādā dziļumā ar pilnu gūžu spiediens nelaiž tādai zivij peldēt
Jurasasaris, 4.februāris 2019, 18:37
Nipiga, asariem piezvejā bija kādas padsmit raudas, aptuveni no 7-8 m dziļuma un arī tur bija parazīti, kas nav forši. Pirmo reizi tādas zivis, agrāk ķerts daudz to raudu bet itkā viss tīrs bija. Labi vēl ka asaros nav to mošķu, vismaz nav redzēts.
snitraM, 4.februāris 2019, 19:01