Kāda ir pieredze ar copi vasarā? Ir doma jūnija sākumā ar savu laivu aizbraukt pameklēt asari uz jig vai vobleriem..
2.aprīlis 2018, 00:25 | links
janeks.d [01.04.18]: svens76 [29m]: janeks.d [30m]: svens76 [10m]: Skrabars [13m]: Minūtē desmit? Izgulies!Bez motili, 2 āķi. 12 sek- 2zivis.Nu oki,par sek pierunājiPēdējās dienās daudzi ļoti labi savilkuši. Gan jau ir savi noslēpumi:)
Bet kas tad jāsadara lai tās zivis tik traki ķertos?Pāris gadus atpakaļ piedzīvojām labu raudas copi. Kad bars apakšā ēsma nespēj grimtBet tagad mēs runājam par šo dienu copi
svens76 [01.04.18]: janeks.d [30m]: svens76 [10m]: Skrabars [13m]: Minūtē desmit? Izgulies!Bez motili, 2 āķi. 12 sek- 2zivis.Nu oki,par sek pierunājiBet tagad mēs runājam par šo dienu copi
Bet kas tad jāsadara lai tās zivis tik traki ķertos?Pāris gadus atpakaļ piedzīvojām labu raudas copi. Kad bars apakšā ēsma nespēj grimt
janeks.d [01.04.18]: svens76 [10m]: Skrabars [13m]: Minūtē desmit? Izgulies!Bez motili, 2 āķi. 12 sek- 2zivis.Nu oki,par sek pierunājiPāris gadus atpakaļ piedzīvojām labu raudas copi. Kad bars apakšā ēsma nespēj grimt
Bet kas tad jāsadara lai tās zivis tik traki ķertos?
svens76 [01.04.18]: Skrabars [13m]: Minūtē desmit? Izgulies!Bez motili, 2 āķi. 12 sek- 2zivis.Nu oki,par sek pierunāji
Skrabars [01.04.18]: Minūtē desmit? Izgulies!Bez motili, 2 āķi. 12 sek- 2zivis.
skutans [01.04.18]: Ja man kāds parādīs, ka minūtes laikā var 10 raudas kaut no 5m dziļuma izvilkt, es apēdīšu makšķernieku kasti. Var jau dirst, bet ar mēru. 1 zivs 6 sek???? Laikam supermani esat, un visu dienu tā šancēt?! Pasakas stāstiet mazbērniem.A vai tad tik grūti ielikt šeit bildi ar tiem 70 vai cik tur kilogramiem zivju
Ronijs, 1.aprīlis 2018, 21:29
Tur tak večiem sava tehnika, ar motili šķiet nekrāmējās, zarnu , papildus āķīti un strādā:)
Ja man kāds parādīs, ka minūtes laikā var 10 raudas kaut no 5m dziļuma izvilkt, es apēdīšu makšķernieku kasti. Var jau dirst, bet ar mēru. 1 zivs 6 sek???? Laikam supermani esat, un visu dienu tā šancēt?! Pasakas stāstiet mazbērniem.
Ronijs, 1.aprīlis 2018, 21:29
Ronijs [01.04.18]: Ja man kāds parādīs, ka minūtes laikā var 10 raudas kaut no 5m dziļuma izvilkt, es apēdīšu makšķernieku kasti. Var jau dirst, bet ar mēru. 1 zivs 6 sek???? Laikam supermani esat, un visu dienu tā šancēt?! Pasakas stāstiet mazbērniem.Viņas zem paša ledus...!
Tad rīt laksāre ir vel vaļā vai nav?
Rauda123, 1.aprīlis 2018, 19:48
klesis [01.04.18]: andzus69 [15:44]: Ja prot, minute 10 var izsist. Stunda 100 zivis ir normals vilksanas temps pie labas nemsanas.Zini ko? Ej tac galigi. Man nevienam nekas nav japierada. Ja, copmani mes esam loti labi. Es teicu to, jo robezsargi teica.
Negribi netici. Sogad ir vilkusi ari 100 kg.
Protams, svetdienas makskerniekiem ari 20 kg liekas peterloms. Peipusa 20 kg raudu loms pavasari nav nekas dizs. Principa necope.Nu tad jau Jūs esat super puper copmaņi,ka minūtē 10gb.Mormeni noteikti nav jàliek ēsma.Tu jau arī teici ka ar 1 aprīli šaurums ciet,un ledus 7cm.Ha ha.