Zivju sargi brīnīsies, kad gribēs pārbaudīt atļauju, ekrāns būs par mazu lai apskatītos visas vienlaivīgi!
13.janvāris 2016, 13:03 | links
Nepieciešama konsultācija, vai kāds pēdējā laikā ir mēģinājis nopirkt makšķerēšanas atļauju pilet.ee lapā maksājot ar kredītkarti. Mēģinu jau vairākas dienas visus soļus izpildu bet pašās beigās kļūdu izmet un neapmaksā.
Biežāk pieļautās kļūdas: kartes aktivizēšana pirkumiem internetbankā un reģistrāšanās pilet.ee mājas lapā novērstas!
zans, 13.janvāris 2016, 11:23
No kura laika tad zandartiem liegums???
BrunoL, 13.janvāris 2016, 11:03
No kura laika tad zandartiem liegums???
BrunoL, 13.janvāris 2016, 11:03
Peipus mani jau gadus sešus neuzrunā. Ir zivīgākas vietas.
urmaas, 13.janvāris 2016, 10:40
Peipusā bez asariem un raudām mīt ari citas zivis. Izvēlaties pareizās vietas un mānukļus-loms tikai priecēs. :)
urmaas, 13.janvāris 2016, 10:12
sweiki wisiem.
peipusa ir jega meginat ar salmo otro nr blitku?
bba, 12.janvāris 2016, 20:44
Ne tikai otro,bet ceturto.
BrunoL, 12.janvāris 2016, 21:58
sweiki wisiem.
peipusa ir jega meginat ar salmo otro nr blitku?
bba, 12.janvāris 2016, 20:44
Šis ir labs :D veru saderēt!!! Braucau uz peipusu kādus gadus 12:) Piemērs pirmais (1) ejot iekšā slapjas pieres ar kolēģiem saskatāmies un spriežam, ka esam iegājuši kādus 4 km, jo kule putās, bet paskatoties modernajā navigācijā tā rāda noietus tikai 1,7 km:) Piemērs (2) iznākot malā visi tausta savus maisus un saka tev brāl kādi 9 kg, man kādi 12 kg utt... aizbraucot mājās uz svariem nosverot izrādās ka brālim 5 kg un man 7 kg. Stāsta morāle - lielākās zivis aiziet vienmēr tad, kad neviens nav klāt :D Bet katrs jau liekās tik liels cik liela ir viņa uzceltā sapņu sēta apkārt :D Stāsts neattiecas uz vīriem, kas nosver un nomēra precīzi nevis ceļ neesošas akcijas citu acīs!
Jā,tas attiecināms arī uz tiem lielajiem bļāvējiem pavasara pusē,kuri skalda 400 gramīgās raudas šaurumā uz nebēdu un liek šeit atskaites!Ja nosvērsiet,izrādīsies 200g.,labi vēl ja būs!
legionars, 11.janvāris 2016, 20:43