Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
alaukstnieks kaads izmeers raudai?
9.aprīlis 2013, 19:06 | links

Vakar triju cilvēku kompānijā bijām Varņā,ar K-2 iegājām 3-4 km cope gandrīz laba,no rīta cope pašvaka,bet ap deviņiem sāka ķerties, iebarošanai lielas nozīmes nebija,jo lielāka loma īpašnieks nebaroja,bet savilka 20 kg mums ar barošānu švakāk,attiecīgi 15 un 16 kg.laiks bija ideāls,tik ar iešanu bij kā bij,ar vieglo auto iebraukt vēl nereāli.Pārsvarā rauda,asari tik kādi pāris kg. no 36 kg. raudas.
9.aprīlis 2013, 18:29 | links

Snipiens- vobla tika garšota pie skaidra prāta :))..

mjuniors, 9.aprīlis 2013, 17:59

Da labi netaisnojies!!!:)))Te tak savi čaļi!!!:)))
Un pie viena pa nopietnam...par tiem ķīšiem...pieņemsim,ka mēs viņus ņemam un izķeram,jo besī jau citreiz ne pa jokam...un kas notiek tālāk...a to mēs uzzinātu pēc gadiem,jo iespējams viņi ir neatliekams ķēdes posms un beigās iespējams cilvēkam iejaucoties sanāktu ,,ziepes", ka maz neliktos!:)Vecais teiciens:,,kur ķīši,tur brekši!"Tā kā centīsimies dzīvot saskaņā ar dabu,jo tie apgalvojuma formā rakstītie teksti no cilvēka puses,ka ir tā un tā, ne vienmēr saskan ar to kas dabā notiek...!!!Visiem veiksmi!!!
9.aprīlis 2013, 18:17 | links

Sveiki, Varbut kads varetu pastastit par brekšiem peipusā, kur tos varētu meklēt? Pats makškerēju pirmo ziemu un vienmēr braucu uz Varnu.Svetdien 2.5 km no krasta dabuju aptuveni 4kg raudu un nedaudz asarīšus, koleģis 10kg raudu, ķisi tikai divi pa visu dienu. Man ar to pilnībā pietiek, jo galvenais ir tas process neviss tie nenormālie zivju kilogrami. Tomer gribas ari kadu breksi vai lidaku ziemā noķert, bet tos laikam jameklē kautkur citur, vai varbūt vienkarši nemāku noķert?
9.aprīlis 2013, 18:03 | links

Snipiens- vobla tika garšota pie skaidra prāta :))..
9.aprīlis 2013, 17:59 | links

oi nevajag, man arī peipusa zivis garšo (ar tosmātres dīzeļasariem i salīdzināt nevar) :))

brekšus jau noēdu, asarīši iesaldēti nebaltām dienām :))
9.aprīlis 2013, 14:37 | links

Nav ko ķert kreņķi ka neķeras mēs taču braucam makšķerēt nevis zivīm pakaļ ;))) Es braucu ceturtdien uz divdienieku ta jau redzēs būs vobla vai nebūs ,pagaidām vel ir gan Peipusa asarīši gan Ventas lielie asari...
9.aprīlis 2013, 14:24 | links

Protams - šutka, hm!!
9.aprīlis 2013, 14:14 | links

Tikai nesāciet cepties...es tik vellu dzenu!!!:)))
9.aprīlis 2013, 14:01 | links

Snipiens - labs, kā jautāja, tā atbild!!! :-))))))
9.aprīlis 2013, 14:00 | links

Gatavu voblu piedāvāja par 4 euro.. Jocīgi, kad sāli vispār nesagaršoju

mjuniors, 9.aprīlis 2013, 11:25

labi kad bij kompanjos ar Jim Bim, tad diena izvērtās visādos figoriņos..

Tā kā nekā jocīga...pats taču rakstīji...!!!:)))
9.aprīlis 2013, 13:59 | links

Es arī labprāt nopirktu par 0.70 sant Peipusa raudu
9.aprīlis 2013, 11:13 | citēt | links To Bums!!!

Man kā reiz viena aizķērusies...ņemsi?Varu ievest pie Ginta...!!!:)))
9.aprīlis 2013, 13:55 | links

Peipusa kjiisis nav sliktaaks par shodienas ashuka izmeeru Peipii.Gluzhi preteeji tas ir pat garshiigaaks.
9.aprīlis 2013, 12:20 | links

skaidra lieta. Tāpēc vajag izdomāt ko darīt ar ķīšiem (piem buljona kubiņus taisīt) un tādā veidā mēs no tās draņķības pāris gados atbrīvotos :DD
9.aprīlis 2013, 12:01 | links

Tāpat jau sākās ar asariem.Kā sākās bizness tā asari pazuda.Tagad taspats būs ar raudām.
9.aprīlis 2013, 11:57 | links

Gatavu voblu piedāvāja par 4 euro.. Jocīgi, kad sāli vispār nesagaršoju
9.aprīlis 2013, 11:25 | links

Man vakar viens stāstija ka pie ezera pieņem raudas par 1eiro kilogramā.Ja tā ir taisnība tad drīz varēsim braukt uz Peipi pēc ķīšiem.

orests, 9.aprīlis 2013, 09:57

Orest visu laiku jau tas ir noticis :DD Rēzeknes blice uz turieni kā uz darbu :)) Vēl viena lieta -zvejniekiem ir vieglāk voblas gatavošānā 1 eur dzīvsvarā 5-8 eur gatavā veidā .Es arī labprāt nopirktu par 0.70 sant Peipusa raudu
9.aprīlis 2013, 11:13 | links

Sveiki veči.Nu ko jūs te kreņķējaties.Tikko no Koļkjas.Šogad 4-to reizi un rezultātā švakākās copes pēdejos 10-t gadus vēl nebija.Pirmo dienu 1.5-2.0 kg katram no mums,otro dienu 4-6kg un visi priecīgi,atpūtušies un gatavi vēl tālajā ceļā uz Brīnumezeru.Un nekādas nožēlas un dusmu uz ezeru un apkārtējiem par neveiksmi.Viss ir labi un divas dienas pavadītas tur,kompensē visu necopi vairākas reizes.Visu labu tālajos plašumos.
9.aprīlis 2013, 11:06 | links

to copmanns

Ko tu .lielībniek, atļaujies savos prāta augstumos! Kas tev devis tiesības te apsaukāties par kaut kādiem samtīmu pisējiem?Ir cilvēki ar dažādiem materiāliem apstākļiem(lielākoties,ne no paša atkarīgiem) ,pirmkārt, tu pats esi tāds-ka tik varētu vairāk "uzvārīties"."atsist ar uzviju". Kas tev tajā luxsus busiņā- tualete,video,bāriņš,internets,horizontāli nolaižami atzveltņi?Pārāk "biezo" tēlo,nolaidies uz zemes atpakaļ!
9.aprīlis 2013, 10:32 | links

Man vakar viens stāstija ka pie ezera pieņem raudas par 1eiro kilogramā.Ja tā ir taisnība tad drīz varēsim braukt uz Peipi pēc ķīšiem.
9.aprīlis 2013, 09:57 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager