Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Un ja kas - rītdien tiekamies uz Peipusā! Ne asakas visiem! :)
5.aprīlis 2013, 22:50 | links

0,12 un uz augšu! Ja aiziet cope tad nu i naf ar tiem diegiem tur arties! Ja cimperlīga cope - tad var ekperimentēt ar smalkāku! Peipuss ezers liels, lai zive izdzīvotu spēku vajag daudz! Te uz vietas var ar 0,09 - 0,1 pie necopes darboties!
5.aprīlis 2013, 22:44 | links

Sveiki! A kādu auklu ņemt labāk pietiks ar 0.12 vai vajag 0.14...... mormiška arī paliela jāliek?
Paldies

litrabols, 5.aprīlis 2013, 22:33

es personigi ar 0,10 copēju, bet ja ir normāla aukla tad ar 0,12 pilnigi pietiek! Mormiškas videja lieluma!
5.aprīlis 2013, 22:36 | links

Sveiki! A kādu auklu ņemt labāk pietiks ar 0.12 vai vajag 0.14...... mormiška arī paliela jāliek?
Paldies
5.aprīlis 2013, 22:33 | links

Voblu mīļi savākušies! Uztaisiet Voblu topiku ! Un apsriežat šo tēmu tur! :D Veiksmi jums , taisos uz copi!
5.aprīlis 2013, 22:27 | links

mees voblosimies puisit,bet tu vari siekaloties,un ganjau driz arii asarosies:)
5.aprīlis 2013, 22:19 | links

Deeg!
Asarīti,kāds pašlaik ķeras Brīnumezerā,Tu vari iebāzt tur kur saule neiespīd,bet es ķeršu voblu un daudz.

arsiks, 5.aprīlis 2013, 21:43

Mani apmierina asaris 100-250gr...Kas māk atrast , tas atrod.. tāka ej voblojies!
5.aprīlis 2013, 22:16 | links

Man patīk termins gaļinieks /it kā tiek izrunāts ar nosodījumu/ bet bilnīgā bezjēdzībā Es uzskatu ka ir cilvēki kuri nezin ko ar zivi iesākt -atdot kaimiņam vai sapūdēt Tad neņemiet viņu ,keriet ar vizuļiem kuriem nav āķu u.t.t Cilvēki kuri zin un prot sagatavot zivis nekādi nebūtu nosaucami par gaļiniekiem ,bet ziviniekiem ,jo viņi māk visu ,gan noķert gan sagatavot Pļūtīt te forumā daudzi māk ,bet dzīvē pie ekstra copes visi viņu principiņi aizskrien smadzeņu slēptākajās zonās ;DD esmu liecinieks tādiem gadījumiem Vienkārši bez famīlijām ....:DDDD
Es braucu uz Peipi pēc raudas aprīlī un braucu 2 reizes un man ar to pietiek Rudas tiek sagatavotas ļoti garšigas /tā ir viena no Peipusa bagātībām/jo reti kur var noķert ,lai vasarai sagatavotu tik exselentu zivi.Viena no veselīgākajām zivju sagatavošanas receptēm tā ir vītināšana-tās rezultātā zivī saglabājas tās galvenais komponents taukskābe Omega B kuras viņās ir vairāk nekā lašveidīgajās zivīs .Deeg tev puis tā omega būtu dikti vajadzīga savādāk tād nošļucis veries ...:DD
5.aprīlis 2013, 22:13 | links

vai ir kāds kas brauc uz peipi no siguldas,un ir kāda vieta brīva.
5.aprīlis 2013, 22:05 | links

Deeg - tad jau sanāk, ka Tu pieskaldīsi 30kg asarus un sevi par gaļinieku nesauksi, bet ja tev blakus puika pieskaldīs 30 kg raudu viņš būs gaļinieks? Tā sanāk no tava teksta! Tā ka iemācies aizstāvēt savu viedokli - man rauda negaršo, ņemu tikai 1 kg zivis, nēēdu vispār, ķeru tikai asarus svarā virs 3 kg, ķeru ar mormiškām bez āķiem! Tie tikai tādi piemēri, jokam pa virsu! :D :D :D
5.aprīlis 2013, 21:45 | links

deeg: asarus 3 pannam es seit maku nokjert,un tici man lielakus neka pedejos 2 gadus peipi,vienkarsi tas ezers ir labsss
5.aprīlis 2013, 21:43 | links

Deeg!
Asarīti,kāds pašlaik ķeras Brīnumezerā,Tu vari iebāzt tur kur saule neiespīd,bet es ķeršu voblu un daudz.
5.aprīlis 2013, 21:43 | links

arsiks: es tev pievienojos,ja es varetu nokjert diena 100kg,savaktu visu,voblu dievinu ar alu.1 bauskas alus-viena vobla uz 300gr.,kas var but labaks:)
5.aprīlis 2013, 21:41 | links

Deeg!
Tu visticamāk esi no tiem kas katru raudiņu bučojot nosiekalo līdz ānusam un tad laid vaļā.Nu lai Tev veicas ar to raudu mīlestību,bet es gribu saķert labi daudz voblu,jo raugi ar Piebalgas alu vītināta raudiņa ir vienkārši lieliska un apēdas visnotaļ mudīgi.

arsiks, 5.aprīlis 2013, 21:35

Nu tu gan maldies vecīt! Nuu tad brauc un ķer, kas tev liedz? Komentāri pilns kur var saskaldit raudas! Es dodu priekšroku asarim , tapēc man voblu tēma neinteresē!
5.aprīlis 2013, 21:39 | links

Deeg!
Tu visticamāk esi no tiem kas katru raudiņu bučojot nosiekalo līdz ānusam un tad laid vaļā.Nu lai Tev veicas ar to raudu mīlestību,bet es gribu saķert labi daudz voblu,jo raugi ar Piebalgas alu vītināta raudiņa ir vienkārši lieliska un apēdas visnotaļ mudīgi.
5.aprīlis 2013, 21:35 | links

kas notiek šaurumaa labs?? šonakt laižam! gribētu kādu info tik!

ritvars, 5.aprīlis 2013, 21:14

Šaurumā viss notiek , tikai jameklē! Veiksmi , mēs ar šonakt laižam! :)
5.aprīlis 2013, 21:33 | links

kas notiek šaurumaa labs?? šonakt laižam! gribētu kādu info tik!
5.aprīlis 2013, 21:14 | links

Nu vai tad Varņjā vobla sāk ķerties pa nopietno ,jeb vēl ar gariem zobiem?Nu vismaz 30 kg pa dienu var piesist?

arsiks, 5.aprīlis 2013, 15:10

Gaļinieks ierunājies!
5.aprīlis 2013, 15:22 | links

Nu vai tad Varņjā vobla sāk ķerties pa nopietno ,jeb vēl ar gariem zobiem?Nu vismaz 30 kg pa dienu var piesist?
5.aprīlis 2013, 15:10 | links

Ne asakas,sestdien braucam ar manu 2litru benzīna Galaksi un neviens nečīkst,un man vienalga cik dos,jo es braucu un braucu ar draugiem un tas ir galvenais.P.S.Jāizvēlas laba kompānija.

aric56, 4.aprīlis 2013, 19:26

Nu, lūk, man tāpat. :-)))
Sestdien braucam ar manu 2 litru benzīna Sharan un arī neviens nečīkst par latiem. Ne asakas!
5.aprīlis 2013, 13:39 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager