Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Vai ar parasto autiņu var pārvietoties pa ezeru,negribas ar k2 čāpot.
5.aprīlis 2013, 11:53 | links

Vakar pabiju Peipī.Kā parasti mērķis asarēns Rannā. Viss liecināja,ka vajag būt labi,bet vidējs rezultāts mūs apmierināja: man 2,5;kolēģim -3,5.Tikai asarēni,katram bija 5-6 150-200gr. Bonusu nebija. Mājās laicīgi, pirms 19; Jau vakar tas viss tika sagatavots cepšanai.Interesanti, ka pārsvarā asaru puikas,mamas snauž. 3 caurumos neatradu ūdens līmeni,mans boris bija par īsu.Veicu 17 urbumus ar urbšanas iekārtu Hand-Barnaul,vairāk nebija patikas.Cope pa porcijām,asarim bija arī pusdienas pārtraukumu.Man likās ,ka zivs bija jālūdzas,jāpierunā. Kustība zivtiņai pagaidām vāja, tā stāv,daudziem asarēniem dēlītes pēc izvilkšanas krita uz ledus.Laiks foršs,iešana pagaidām līdz 1,5km apmierinoša.Tur vēl pamatīga ziema,tā kā jābrauc vēl.
5.aprīlis 2013, 10:46 | links

Par naudu jau protams visu var nopirkt. Pats arī esu izlaidies nejēgā uz vecumu. Bet kaut kā tiešām labākās atmiņas ir par vecajiem laikiem. Guļvieta 1 Ls pie Igauņu pensionāriem. Par to saņem guļvietu un vakaru vari pavadīt saimnieku virtuvē. Tualete sausā ārā. Eh bet kā tur garšoja šņabītis un vakara spriediens šaurā virtuvē ar malkas apkuri. A tagad biju Mustves viesnīcā-viss jau labi-ērti-komforts, bet kaut kā tomēr nav tas.

Agris1973, 4.aprīlis 2013, 21:02

Mazaas "ne"-eertiibaas sleepjas sava romantika;)
4.aprīlis 2013, 23:25 | links

Zviedrijā letiņi servisu piedāvā uz urrā (cik te esmu lasījis)...ko Igauņos kāds nevar uztaisīt latviešu vēlmēm atbilstošu ,,RŪMI"!!!:)))
4.aprīlis 2013, 21:20 | links

Par naudu jau protams visu var nopirkt. Pats arī esu izlaidies nejēgā uz vecumu. Bet kaut kā tiešām labākās atmiņas ir par vecajiem laikiem. Guļvieta 1 Ls pie Igauņu pensionāriem. Par to saņem guļvietu un vakaru vari pavadīt saimnieku virtuvē. Tualete sausā ārā. Eh bet kā tur garšoja šņabītis un vakara spriediens šaurā virtuvē ar malkas apkuri. A tagad biju Mustves viesnīcā-viss jau labi-ērti-komforts, bet kaut kā tomēr nav tas.
4.aprīlis 2013, 21:02 | links

Un tā ka cepumu gandrīz nekad negraužu copējot (pāris reizes mazliet vai vasarā kādu alu pie ezera sēžot), arī tas mani neuztrauc, tiešām var braukt viens pats!
4.aprīlis 2013, 20:39 | links

Esmu braucis pāris reizes arī viens pats! Mazliet garlaicīgi to garo ceļu kratīties, bet tā nav ne vainas! Jo copēt bieži vien braucu viens pats, tā ka kāda starpība Peipis vai vietējais ezers!
4.aprīlis 2013, 20:35 | links

Ir braukts pat 2-ata dalot celu.
Tik reti sanak izrauties, ka pie kajas, cik tas brauciens izmaksa.
4.aprīlis 2013, 20:30 | links

Kas labs notiek saaritsa? vai esat kāds bijis un kādi lomi, kādos kilometros?
4.aprīlis 2013, 20:27 | links

1.04.2013 bijām 4 vīru kompānijā,lomi- 12,6 15,6 18,4 14,7 plus man vēdzele bonusā 1.95 kg bijām varņā ap 9km,sākām ķert ap 12 jo no rita tika parbaudits šaurums,ja uzreiz butu varņā būtu ap kg 30
4.aprīlis 2013, 19:48 | links

Jā,nu jā...Bija zivs neņem,nevar noķert,lai atsist,tagad jau 15-20Ls ceļa izdevumi par dārgiem,veči kas jums vēl nav tas.Pareizi uzrakstīja"flipers"par latu aidā.Kādā laikā jūs dzīvojat,man liekas labs,komfortabls ceļš,labas naktsmājas,ievešana tas naudu maksā,bet kājām ar telti un nakšņošana ezerā tas 0Ls tas ir super,aidā.Ar tādām domām jāsēž mājās.Ne asakas,sestdien braucam ar manu 2litru benzīna Galaksi un neviens nečīkst,un man vienalga cik dos,jo es braucu un braucu ar draugiem un tas ir galvenais.P.S.Jāizvēlas laba kompānija.
4.aprīlis 2013, 19:26 | links

20ls.var pats braukt.kaut kads duraks var but brauks

davinchi, 4.aprīlis 2013, 17:10

Nu ja,nu ja...zem ,,polķiņņika" nemaz nekust...!!!:)))
4.aprīlis 2013, 18:23 | links

Piedāvāju braucienu uz Peipusu!Ceļa izdevumi 1.ls,nakšņošana 1Eur!Līdzi jāņem telts un guļammaiss!Izbraucam šonakt-Ar skrituļriteņiem!Makšķeres var neņemt!!!
4.aprīlis 2013, 18:12 | links

20ls.var pats braukt.kaut kads duraks var but brauks
4.aprīlis 2013, 17:10 | links

O, bezfeisainais dubultnieks uzpeld:D
4.aprīlis 2013, 16:18 | links

-> Elmars
Programmā būs ērts buss, šoferis un degviela.
Protams, vari braukt ar transportieri par 16 Ls un sēdēt viens otram uz galvas, vai kauties ar krieviem visu nakti lielajā autobusā par 10 Ls. Tas domāts tiem, kas ciena ērtības. Kapeiku pi..ējiem piedāvājums nav aktuāls.
4.aprīlis 2013, 16:12 | links

Un vispār- kāpēc tik maz atskaites par lieldienu copi? Jau piektdien latviešu valoda uz Peipusa skanēja kā gadatirgū, pārējās dienās vajadzēja būt vēl lielākam kolhozam!
4.aprīlis 2013, 14:01 | links

Un tāpēc ieliki tādu profila bildi? :) Būtu es neprecējies, aizbrauktu Tevi latgalē speciāli savāktu! Joks! :) Lai veicas atrast sakarīgu transportu un kompāniju!
4.aprīlis 2013, 13:57 | links

meklēju kādu, kas no LATGALES puses brauc uz Peipi un ir 2 brīvas vietiņas :)
4.aprīlis 2013, 12:41 | links

STEIDZAMI! Vel vajag vienu līdzbraucēju!!!Izbraucam no Jelgavas naktī no 5.uz 6.aprīli.Ar busu 7.vietas-brauc arī Zans...Braucam uz divām dienām.Viss ir rezervēts-16.Ls.par busu (no cilvēka) nakšņojam Ninā pie Igauņa (komfortablas mājiņas) sanāk 14.Euro.no cilvēka + 10.Euro.karakats.Tajā summā ievešana un izvešana no ezera.
Zvanīt.29255085. Zigis Jelgava.
Kompānīja novākta-tā kā braucam!
Zigis60, 3.aprīlis 2013, 15:50
4.aprīlis 2013, 10:59 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager