Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
STEIDZAMI! Vel vajag vienu līdzbraucēju!!!Izbraucam no Jelgavas naktī no 5.uz 6.aprīli.Ar busu 7.vietas-brauc arī Zans...Braucam uz divām dienām.Viss ir rezervēts-16.Ls.par busu (no cilvēka) nakšņojam Ninā pie Igauņa (komfortablas mājiņas) sanāk 14.Euro.no cilvēka + 10.Euro.karakats.Tajā summā ievešana un izvešana no ezera.
Zvanīt.29255085. Zigis Jelgava.
3.aprīlis 2013, 15:50 | links

to Copmanns

Kāda būs programma ezera apmeklējumam par tādu fantastisku dalības maksu?
3.aprīlis 2013, 15:34 | links

Kāda laika prognoze sestdienai Peipusā, pie mums jau sola slapju sniegu ar lietu.
3.aprīlis 2013, 13:52 | links

31.03.-01.04., Kallaste, 2,5-3 km., 23 kg., 99% raudas 200-300 gr.
2.aprīlis 2013, 22:02 | links

Meklēju interesentus startam no Jelgavas uz Peipusu no 6-7.04 var arī uz viendiennieku, kā kvorums nolems. Varu braukt ar savu autiņu, vēl 3 vietas brīvas vai uzsēsties kādam uz astes. Ir kontakti ievešanai. Pieteikumus un piedāvājumus gaidu līdz 4.04 vakarpusei. Sīkāk pa telefonu 29847056.
2.aprīlis 2013, 15:53 | links

P.S. Kontakti - jazzz07@inbox.lv
2.aprīlis 2013, 15:25 | links

Ir vēlme un iespēja apmeklēt Peipsi Jahrv. Ir liels un ērts buss (Renault Master). Ja ir gartava copmaņu zonderkomanda, varam laist kaut rīt. Dalības maksa 20 Ls/gab.
2.aprīlis 2013, 15:24 | links

Sveiki, Vīri.
Ir vēlēšanās apciemot PEIPSI JAHRV !!!
Nu tad jautājums, varbūt kāds var paķert līdzi uz 2 dienām no 6.-7. aprīlim. Brauktu viens. Dzīvoju Rīgā. Mans tel. 20084538.

Paldies!!
2.aprīlis 2013, 13:51 | links

Tā nemaz nav,ka nevar.Var! Kad vīriem pamet ēsmu,tad labi rakstās(tas tāpat kā ar zivīm).Lai tinte stroķos neiežūst! Tiksimies Peipī!
2.aprīlis 2013, 13:07 | links

oo,labs stāstiņš! jasna djela,kapēc plaužus tik deva- lai aizrītos ātrāk
2.aprīlis 2013, 13:00 | links

Braucam uz Peipi.
Izbraucam 01.04 plkst. 3.00. Ceļš ir super, ceram ieraudzīt ziemeļblāzmu, bet tās kā nav, tā nav. Apnīk skatīties zvaignēs, tad nolemjam skatīties uz zvaignēm, kas ir etiķetes. Valka pienāk nemanot, pirmā pietura kafija un kaut kas zvaigņots, kas iesilda un uztur jautrību. Tiek stāstīti copes stāsti, ja Valkā asari bija 250-350 gr., tad Tartu tie pieaug līdz 500 gr. proporcionāli pieaug arī izvilkto kg. dauzums, kā arī attālums, kas veikts ejot pa peipusu. Aiz Tartu pīppauze, kur nolemjam nebraukt uz peipi, bet nolemjam brauk ķert uz Vortsjarv ezeru. Braucam atpakaļ, ap plkst 7. tiekam pie ezera, baigais tukšums, bet tad kamēr spriežam kur iet un ko darīt uzrodas iegauņi, mūs ieraugot ir neapmierināti un saka lai lasoties uz peipusu, jo šeit arī neķeroties. Prasam ko paši šeit ir atbraukuši, tie atbild ka svinēšot kaut kādu jubileju, ja jubileja , tad jubileja - uzcienājām igauņus no zvaigžnotās pudeles, sāka pamazām raisīties sarunas, sapratām ka kaut kas nav kārtībā.
Ja nav copes,tad nav zivju. Izvilkām grilu, lai ceptu desiņas un kārtīgi pabrokostu. Igauņi sapratuši, ka mēs nekur netaisāmies braukt, saka ka viņiem ir salikti tīkli un gaidod zvanu par inspektoriem, laikam savs džeks. Tā pamazām tiek tukšotas zvaigžnotā, tad parādās Viru valge, nobaudam arī to. Pienāk zvans ka inspektoru nebūs. Esam tik tālu iepazinušies ar igauņiem, ka aicina līdz. Brienam pa ezeru kādas 30 min. - Velkam tīklus un esam mēmi- brekši tādi ka cukurā maisā nevar iebāzt, līdakas no 2-8kg.asari ap 1 kg. Beidzot tīklu vilkšanu, 4 cukura maisi ar zivīm, tīklu garumu nezinu. Krastā turpinām cept desiņas un ....... -pļapāt ar iegauņiem par copi un dzīvi gan Latvijā un Igaunijā secinājums -visur ir labāk tur kur nav mūsu, var arī nepiekrist. Vakars pienāk nemanot jābrauc mājā, tā ari netika izurbts neviens caurums, jo nogurums bija. Igauņi par starptautisku draudzību piešķīra maisu ar lielajiem brekšiem, līdakas un asarus gan nedeva, nezinu kādēļ. Braucam mājās, jo laiks ir pavadīts super un zivju arī pietiek.

p.s Vakar 1. aprīlis
2.aprīlis 2013, 11:55 | links

Vakar netālu no Mehikoormas,trīs vīru sastāvā,trešajā kilometrā savilkām katrs ap 15 kg,rauda apmēram 60%,asars 40%,bat laiks super sūdīgs,tiekamies Peipī.
2.aprīlis 2013, 07:41 | links

fuksafons, kur ķērāt tās glumās?
1.aprīlis 2013, 22:16 | links

Garins
Īsā stāsta (copmaņu) meistardarbs!:DDD
1.aprīlis 2013, 20:19 | links

Garin, labs!
1.aprīlis 2013, 20:03 | links

Šodien,Peipis.15.00 esmu galā.Brienu uz ledus, apmēram 300m no krasta sēž vientuļš igauņu vīrs.Eju klāt,tere!Kak kļujot!Tere,tere,ploho.Segodņa Pasha,1.aprelja! Da,saku es.Viņš man -jaica estj.Ei jole,es viņam atbildu igauniski,vajag taču rast kādu kontaktu.U meņja estj! Izvelk 2 olas,cepumu,nelielu Igaunijas karodziņu un saka prisaživai,dod man olu, iesprauž karodziņu sniegā un saka budjem bitsja.Es nedaudz pārsteigts,bet ņemu kasti un piesēžu.Ņēmu motiļus un baltos,sniegā blakus igauņu simbolam izlieku Latvijas karodziņu.Sitamies ar olām,igaunis uzvarēja.Pasēdējām,iekodāmies cepumā, beigās viņš man uzdāvināja ķisi un es laidu mājās.Pašlaik sēžu un domāju, ko ar to darīt,tīrīt vai voblā.
1.aprīlis 2013, 19:42 | links

30.31 Peipiitis :)) Cope super !! 6dien slakteeju kiishus ko likt uz nakts auklinju . Comam pa dienu jau piecas glumaas man viina. 7dien riits ir OK man kopumaaa 11gb comam 13 gb. Man vareeetu buut divas zemmeera bet tik traki ierijushas kad negribeejaaas ar visu lielo gigu laist valjaa. 7dien pabiskam pavilku arii raudu. Rauda liela smuka bet nepaaraak aktiiva veel. Taakaa braucam un brauksim veel. Zivis ir !!! Visiem ne asakas !!! CIV CIV !!!
1.aprīlis 2013, 19:06 | links

Vakar Ninā, laiks ideāls, saulīte pa zemes(ezera) virsu staigā, bezvējš. Bijām četri copmaņi, loms visiem +/- vienāds ap 10 kg. 99% rauda, vidēji ap 100 gr. Lielākās ap 200. Vispār lielo un mazo raudu maz, visas daudz maz vienāda kā nomērītas, ašuki, cik jau nu bija - amnestējamie, paturēju 6 panneniekus. Priecē, ka "Pleskavas zanders" gavēja, pa visu dienu 3 gab. Kopumā, cope ne pārāk intensīva, bet relaksējoša un ja vēl Moldāvu cepums klāt.. :D Uz ezera braucām ar auto , smagi, domāju bez 4x4 nav vispār ko darīt!
Paldies Daugavpils vīriem par iepriekšējās dienās "iesildīto" pleķīti!
PS
Pēdējās ziņas no Ninas - šodien vējš ar sniegputeni un cope nedaudz sliktāka par laika apstākļiem :(
1.aprīlis 2013, 16:21 | links

Atbraucu tikko no ņinas! nodedzis tākā nēģers laiks ideāls bet nu cope varēja būt krietni labāka! 4-5 kg raudas savilku smukas 3šajā kilometrā!

ritvars, 1.aprīlis 2013, 00:06

Ar kājām gāji iekšā? Kā ar iebraukšanu? Pagājušajā piektdienā nevarēja ar mašīnu iebraukt braucām atpakal uz Varnju.

DavisSe, 1.aprīlis 2013, 00:21

Ar kājām gan jā! nu ja ir džips tad var uzbraukt stabiļna! bet ar vieglo tā ir kā ir!
1.aprīlis 2013, 12:06 | links

Ja marta apkures rēķins lielāks par februāra, tad nav brīnums, ka arī zivīm ziema ievilkusies un ķeras sliktāk kā janvārī.
Jācer, ka pavasaris neuznāks pirmdienā ar +20, tad uz pavasara kļovu neviens strādājošais nepaspēs :-)
Šorīt veikalā dzirdēju, ka 10.aprīlī zirņi jāsēj...
1.aprīlis 2013, 12:03 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager