Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
eriks41 ticami, kalvio nereali. 55kg 7 stundas- sanak viena stunda 7,8kg. 10 minutes - 1,3 kg NEREALI shogad Peipusa...
Ja sadaliisi visu to svaru uz 5, tad vel bus kaut cik ticami.
27.marts 2012, 21:33 | links

hello
27.marts 2012, 21:22 | links

Sveiki Peipusnieki! :)
Nolēmu piebiedroties tiem, kuri raksta atskaites par copi nevis tikai lūr ko citi raksta.
Piektdien bijām četratā Kallastē. Lomi 9, 12, 14, 17. Uz četriem viens bonuss - breksis -2,300kg.
Sestdien nolēmām uz Kodaveri uz 3,8km pagājuša gada vietu. 8.00 bijām uz vietas. Divi no mums devās atpakaļ - bārā iekšā uz 1,5km, jo tās divas noķertās raudas līdz 10.00 viņus galīgi neapmierināja. Mēs ar brāli nolēmām gaidīt līdz pēdējam, gan jau cope ieslēgsies. Kad sākās lietus ap pusdienlaiku lēnām, bet sāka copēt. Pārskrēja arī pa kādam 300g asarim. Nano-asaru nebija daudz. Nekādi dižie lomi mums nesanāca, bet atnākot uz krastu bijām gandarīti, jo vienam no mūsējiem bija 9 raudas un otram 2,5kg. Man 11kg un brālim 12kg. Intuīcija nepievīla paliekot dziļumā.
Pavisam šogad Peipusā bijām 4 reizes.
Atpūtāmies labi, paldies Peipusam.
Nu tad līdz nākošai sezonai.
Ne asakas! :)
27.marts 2012, 21:19 | links

Vispār ne pa tēmu.

Gaidu atbildes par Peipusā ietekošajām upēm pavasarī:-)
27.marts 2012, 20:20 | links

Nu vispār jau forumā vai portālā reģistrējušies 10362 lietotāji. Cik no tiem ir aktīvi? Cik lasītāji? cik dirsēji? Cik kašķa meklētāji (es viens no tiem):-)?
27.marts 2012, 20:20 | links

Nez vai kādam būs interesanti, ja piemēram es un vēl daudzi, kuri dažādu iemeslu pēc nu uz Peipusu netiek, sāksim par to arī rakstīt. Un kas tur slikts kādam no tā ka es ļoti regulāri šo lapu skatos???
Paldies Jums kolēģi ka rakstat un lai Dievs Jūs svētī, un ne asakas! Lasot priecājos līdz ar Jums par veiksmīgiem un labiem lomiem. Bet vai tāpēc es esmu slinks un nenovīdīgs??? ..........
27.marts 2012, 20:14 | links

Labāk 2500 paskatījušies un paklusējuši, ne tā kā ziņu portālos - 300 ar samazgām pied...suši.
27.marts 2012, 20:06 | links

Valdi.... "ĻOTI interesants fakts ...... par šo lapu ir ļoti liela interese jo kopš piekdienas vēla vakara šī lapa skatīta 25 000 reižu bet ieraksti par copi vai kāda cita atziņa par PEIPI ir pāris desmit....
Ļoti ziņkārīga bet slinka vai nenovīdīga publika šeit grozās....DDDDDDD"

Viens no tiem esmu es, vismaz pāris reizes dienā! Bet ziemā necopēju vispār, kur nu vēl copes pēc nesties tos simtus kilometru! Tā tā auditorija arī rodas, nu vismaz lielā daļā!
Nu varētu jau iekomentēt, bet jēga? Ja nu pazirgoties un humoram....
Nekā personīga! Kādreiz par citām tēmām man arī piegriežas!

27.marts 2012, 19:53 | links

Jā par tām upēm...
Varbūt ir kādam pieredze, kad tur var kaut ko (vienmēr var kaut ko) noķert. Interesē rauda kas iet uz nārstu.
Leģendās esmu dzirdējis, ka 3l burka ar sliekām vajadzīga:-) kad viņas iet upēs iekšā.:-)
Padālās ar pierezdi...
Ja baigi negribat ar vietām varat profilā....vienkārši interesē. Netaisamies uz nedēļām, bet gan uz vienu dienu, tā kā neapdraudam vietu aizsišanu:-)
27.marts 2012, 19:41 | links

Vienugad divataa aizbraucaam uz Peipi kad Rannaa vairs virsuu netika....ko nu!Braucaam aiz Mustvi kilometrus 25,30.Tur ledus kaa ziemaa,veel sniegamocci vaaleeja.Nocopeejaam tur triis dienas,bet tikai raudas gan.Tur krastaa kautkaadu atpuutas baazi ceela.Vietas nosaukumu gan neiegaumeeju.
27.marts 2012, 19:20 | links

Tā kā mīnussus sola, tad man vēl naiva cerība uz Lielo piegdienu:-)
Ja ne tad mēģināšu kādu pielaust un ņemsim Mačkātus un aizbrauksim uz kādu Peipusā ietekošo upi (omedu), luni padzenāt:-)
27.marts 2012, 19:05 | links

Modrais13: Pazvani Кордон Мехикоорма louna@politsei.ee +372 7 861 790. Sapratu, ka no Mehikormas uz šaurumu sezona beigusies. Tuvākais drīkst Meripalu.
27.marts 2012, 19:03 | links

modrais13 Neiesaku Svētdien jau veči uz ledus gabaliem vizinājās Ja Varnjā tad nav problēmu -bikses nost un čāpo 0.5 km līdz orīņiem aukcā ūdentiņā ;DD
27.marts 2012, 18:13 | links

Varbūt kāds speciālists varētu iedod savu viedokli par ledu, ir doma piektdien pamēģināt pēdējās raudas pavilkt. Interesē arī šaurums.
27.marts 2012, 17:44 | links

jefimijs....Es parasti nnemu no paziistamiem igaunniem,bet domaaju ka sarunaat var visur.
27.marts 2012, 11:43 | links

jefimijs, http://peipsirent.com/
27.marts 2012, 11:21 | links

Labāk teikt ardievas Peipim līdz nākošajam ledum;)
27.marts 2012, 10:31 | links

Vechi a laivinju Peipī vasaraa var k kur iziireet???:)
27.marts 2012, 09:56 | links

Man pazīstamie copmaņi arī tikko atgriezās-pasīka rauda, ar moci vēl droši,bet nu ļedus tā...
26.marts 2012, 22:23 | links

visi braalji,kanibaalji
26.marts 2012, 22:15 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager