Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
sienaazi..aizbrauc vasaraa,tad redzeesi zaali.Pat tressaa kilometraa veel ir zaale.
26.marts 2012, 22:15 | links

Ezers milzīgs, zivju da....ja. Es saprotu ko tur ēd plēsēji, bet ko tur ēd raudas, brekšī līņi karpas, to es nesaprotu, tur tak nevienas zālītes nav.
26.marts 2012, 22:11 | links

shonakt peedeejo reiz uz Peipusu,plaana Varnja.Riitaa ar atskaite,lai nedomaa ka es viens no luureetaajiem:))
26.marts 2012, 22:07 | links

Nedzer tikai jazveņņiki....
26.marts 2012, 21:59 | links

Tad jaataisa atsevissks forums kaa karpiniekiem.Valdi par galveno Peipusnieku,un kas nav ar Valdi sadzeeris,to na..ui!Aizmirsu ka Valdis nedzer,bet to var labot!
26.marts 2012, 21:58 | links

jez_ups.100% taisnības pateiks.
26.marts 2012, 21:51 | links

Valdi!Arī uz ezera ir kolēģi - kuri pa kapuces apakšu lūr ar baltu aci,- kā citiem veicas.Tad lēni, bet noteikti apurbj tos kuriem veicas.Tos sauc par sāņglūņām(mūsu pusē).Šķiet, ka forumā
informācijai ir arī vājā puse- ļoti daudz lietderīgas informācijas par lomiem, rīkiem, veidiem,uttt,- pilnīgi par velti - neko nedodot pretīm.Ir divi piedāvājumi- pārāk neplātīties ar lomiem, vietām(kā jau to gudri veči dara - piem. - upe vidzemē), piekļuvi tieši šāda veida sadaļām piedāvāt par samaksu.Domāju , ka katram censonim pašam jāpārvar ceļš no bambusa kāta līdz super kātam , super spolei un citām gudrībām.Tas ir skaists piedzīvojums.
26.marts 2012, 21:49 | links

Šodien uz Vīķu ezera (Sēlijā) vēl sēdēja. Tā kā kādam sezona vēl nav galā.
Mēs jau sestdien noslēdzām Peipī. Sezona tika atklāta ar -35, noslēgta ar +5 un lietu. Pa vidu bija skaisti. Ja atrod zivi, cope jestra un loms arī nav no sērkociņkastītes izbēdzis.
Paldies un līdz nākamam gadam!
26.marts 2012, 20:00 | links

Lielāks Dziļums. He he he!

:)
26.marts 2012, 19:59 | links

Bums...
Manuprāt tiem piedzīvojum meklētājiem ir jāstājas citā pulciņā.....pie tiem kas pa bezceļiem un purviem brauc....4*4 ar džipim un kvadrām tur līdz kaklam pa dūņām.....viņiem tur būtu interesanti....
Bet nu hren viņ zin varbūt Peipī lielāks adrelanīns.... DDDDDDD
26.marts 2012, 19:56 | links

Valdi,fakts ir tāds,ka daudziem Peipus vairs nav ezezers nummur Viens ziemā un arī vasarā.Vienkārši aiz zinkārības skatās vai tā arī ir nostaļģija.Pats šogad tur neesu bijis,un laikam uz ledus nesanāks šo sezon pacopēt.Varbūt aizbraukšu vasarā!
26.marts 2012, 19:20 | links

Nu man jau liekas ka ar KĀ2 tupeļmotoru vēl vismaz nedēļu varēs, jo mīnusiņus sola.
Man jau vispār tāda naiva cerība vēl Lielajā piegdienā ar tupelēm uzšļūkt:-)
Tie kas tehniku slīcina ir bagāti....garažās stāv nākamie kumeļi:-)
26.marts 2012, 19:15 | links

VNK man ir dīvaina sajūta! Gribu vēl pēdējo reizīti uz ledu. BET saprāts saka , ka Peipī viss beidzies. Tak vot Valdi es ienāku un pačekoju infu par lielo ezeru. ;)

Kā gribās uzzināt vai vēl ir iespēja neatklāt peldēšanas sezonu. He he he!!!

Visiem copmaņiem novēlu : sausas kājas un skaidru galvu!!!
26.marts 2012, 19:11 | links

šodien saņēmu laikam pēdējos borus kurus atveda pēdējie peipusa sīrotāji pats šo sarunu nedzirdēju ,bet atreferējums bija šāds...:DDD
Kompānija kura savu Peipusa ledus epopeju beidz tikai tad ,kad robioņi pasaka šlus ... Tātad svētdienas piedzīvojums bijis sekojošs
Tā kā ar peškom šīe puiši saka kategorisku ņea Tika braukts ar sniega moci Loģiski ,ka tas aizgāja pa burbuli /daļēji/ Tika zvanīts paziņām un tie ar otru sniega moci centušies slīkonīti glābt Rezultātā abi moči noburbuļoja Tad nāca kvadrocikls kurš arī āliņģi palika pusslīcis Rezultātā visas 3 tehnikas tika izpestītas ,bet tas joks nostājās apaļus 800 eur ;DDDDDDD
Patīkamu copi Ezeru laikam taisīs ciet tikai piektdien ...:DDD
p.s Ja esmu aprakstā kļudījies iepriekš atvainojos Klāt nebiju Tas viss no atstāstītā :DDDD
26.marts 2012, 19:11 | links

ĻOTI interesants fakts ...... par šo lapu ir ļoti liela interese jo kopš piekdienas vēla vakara šī lapa skatīta 25 000 reižu bet ieraksti par copi vai kāda cita atziņa par PEIPI ir pāris desmit....
Ļoti ziņkārīga bet slinka vai nenovīdīga publika šeit grozās....DDDDDDD

Tas tā tikai pārdomām.....
26.marts 2012, 19:00 | links

nu kat kā tā! :D
nu bet Bumam "cepums" tā pat! :)
26.marts 2012, 16:08 | links

PS un vēl fāteris teica, a nuka dēls man vienu caurumiņu šeit, otru šeit un trešo tā patālāk... :)
26.marts 2012, 16:06 | links

mājiens skaidrs, ka "lunkas" bija tik tālu, ka aiziet varēja, bet tur arī spēki beidzās... :))
26.marts 2012, 16:05 | links

nu bet naiva cerība taču bija, ka nebūs pašam jāurbj! :D:D
26.marts 2012, 15:59 | links

ritīgi labs teksts - "tikām līdz Bumša lunkām-a tur tukšums..... bet metrus 30 blakus-razdača"...
26.marts 2012, 15:52 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager