Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Robiņi teica ka nē,var būt kāds zina kā to busiņu vasarā dabūt krastā un cik tas piķo.
25.marts 2012, 08:01 | links

un cik esmu dzirdeejis, Estinji veel piestaada reekjinu par kaiteejuma nodariishanu dabai......
24.marts 2012, 23:12 | links

godiigi sakot es pa savaam piecaam reizeem labaak 50 eirikus samaksaaju nekaa beedeejaa reizee noskatos kaa paaris shtukas nosliikst.... :)))
24.marts 2012, 23:11 | links

Tas man liekas , ka vairs nav ārstējams!
24.marts 2012, 22:49 | links

Nu traki
24.marts 2012, 22:47 | links

Tas ka nebija mājās prātiņš tas tak normāli, bet tas ka neuztver informāciju par ledus stāvokli tā jau ir slimība. Var jau gadities, ka viņiem vajag tik zivteles.
24.marts 2012, 22:39 | links

Šodien laikam uz ļadus vai zem būs daudz auto kas paliks ???????? kur viņiem ar prātiņu...laikam nebij mājās kad vecāki dalīja....DDDDD
24.marts 2012, 22:25 | links

Tiko no ņinas, cope forša, pietiek pašam i vēl kādam, tak domajiet ko darat- ar autiņiem nav ko darīt uz ezera....lietus lija...ledus sliktā stāvoklī...veiksmi un piesardzību, visiem kas dodas vēl kādu reizi :) Es sezonu noslēdzu!!...PALDIES!!!!
24.marts 2012, 22:20 | links

Tiko no ņinas copēja līdz pus-12,pēctam kā ar nazi nogrieza jo sākās lietus un vējš,takā sezona noslēgta pa pirmo,un tie kas brauca ar autiņu pa ezeru laikam nedraudzējas ar galvu:(( Ledus nav drošs,pat ar kājām.
24.marts 2012, 22:13 | links

Braucēji jau bija diezgan, bet vismaz pusprātīgākie notinās jau ap 14iem pēc tam jau sāka līt un ledus čuš vien bija. Pašam jau bija jāskatas lai kāpjot krastā kājas nesaslapina.
Starp citu tur vēl viens balts vw buss bija palicis ar priekšējo ratu ielūzušu(bet to nebūtu tik žēl nogremdēt):D. Karataktiem gan tāds glābēja darbiņš tur notiekas vai jau notikās..
24.marts 2012, 22:07 | links

Vai tad šodien ar vēl ar auto vālēja pa ledu....to var tikai galīgi slimi......
24.marts 2012, 21:58 | links

Nez vai to melno VW pie krasta Varjnā dabūja ārā? Izskatījās jau labi uzsēdies, ka tas iekšā vedējs knapi tikai pakustinaja + vēl pie kustināšanas būs sasvēras uz vieniem sāniem diezgan, labi jau kad pie krasta, daudz maz seklumā, tomēr jauns, glauns buss, zēl būtu pa nakti to ezerā atstāt.
Es nezinu cik man vajadzētu piemaksāt lai es ar auto šodien līstu uz ledus..
24.marts 2012, 21:51 | links

Nakts ceļš uz Peipi!
24.marts 2012, 21:31 | links

Sprintera bojāeja:

24.marts 2012, 21:29 | links

Vēl pāris dienas un ne tikai papēdis bet pats copmanis ies cauri rūkdams....DDDDD
24.marts 2012, 20:54 | links

Tajās mīkstajās granulās visi naži iet-papēdis arī!!DD
24.marts 2012, 20:47 | links

arsiks
Nez kur tai ģerevņā visiem auto vietas pietika....vakarā rindā uz izbraukšanu nebij jāgaida....DDDDD
24.marts 2012, 20:31 | links

Tiko no Varnjas,raudas aptuveni 40 kg,bet baigi lielas negadījās.Bonusā viens mazais 1,5 kg portfelītis.Copmaņu uz ledus tūkstotis,ļoti daudz tie kas maizīti par hļebu sauc.
24.marts 2012, 20:27 | links

letinsh
Tā jau ir patiesa info......un skaidra ....nevis kā daži raksta ka ledus vēl ir ļoti labs un biezs....
Tādi kā zipcs ....var nezināt situācijas nopitnību un paļauties uz citu ieteikumiem...kā piemēram busiņa braucēji ....vietējais esot teicis ka vis štokos un tik vālē tai vietā lai novērtētu situāciju paši....bet karstgalvjiem jau vis PO....
24.marts 2012, 20:27 | links

Valdiszarins

Cilveeks tak jautaaja biezumu. Bet ja mees runaajam par kondiiciju, tad uz deinas otro pusi (vakar)vispaar kluva miiksts. Man boris biku neass un braucos uz cop idomaaju, nez kaa buus izraut caurumu, bet iizii... un skaida vairs nav skaida, bet ir graudains.... taa kaa nekas labs nav
24.marts 2012, 20:14 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager