Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
ta jau ideāli, ka valkā var uzpildīties..... :))
11.marts 2012, 06:41 | links

šodien varna no3-5 km no paša rīta stundu ideāla pēc tam sāka piklust līdz apstājās vispār sākam skraidit labuma nekāda līdz secinājāmka jāsēž un jābaro .Atradam caurumu kur ir kāda dzīvība un pamazām iekustinājām daudz sīko asaru pa vidam arī kas ņemams un tomēr vairak nekā tiem kas borējās . Gribētos usteikt mūsu ,,pilsoņu,,uzbāzību.No rīta visi spicie plesa iekšā uz tālo galu ,bet kad uznāca putens metās atpakaļ redzot ka mes tur kautko ķerm pa pusstundu bijam aplipināti ar kādām 10 mašīnām . Es jau saprotu ka ezrs nau mans ,bet vieta tak ir diezgan lai nevajadzētu boret man pie kastes vajadzētu tak būt kadai kaun sajūtai galu gala mēs tak braucam atpūsties nevis laI noceltu to nieka ašuku otram no degun gala man jau nau žēl lai jau ņem ,bet ir tāda neptīkama saūta ka tu kadam traucē
11.marts 2012, 00:26 | links

kurmi ja Tu iepildīsi Valkā gāzi tad lidz Peipim turp un atpakļ tiksi :DDD Vienīgais būs problēmas ja Tev ir 20 l balons un Hummer uz gāzi :DDD
10.marts 2012, 22:20 | links

Cope pie Varnjas
biju 4km; 7km 10km visur līdzīgi mazi asari , rauda smuka un pa retam smuks asaris
Šodien divi asari virs 500gr aplipuši ar dēlēm
Ledus brakšķēja, braukšana ideāla,
Mans iespaids cope pasīva
10.marts 2012, 22:16 | links

Bet tur nav Igaunijas gāzes !!!
10.marts 2012, 21:22 | links

epox59 - Paldies un ne asakas :)
10.marts 2012, 21:19 | links

Trakas lietas!Vienam kllovs beidzaas,otram tikai saakas!
10.marts 2012, 20:50 | links

Kallaste. Skaita rauda, nesmuks asaris :) Kādi 8 kg. Aktīva cope sākās no 13:30 līdz 15:00 bija jau skaidrs, ka šodienai pietiks. :)
10.marts 2012, 20:43 | links

Šeit būs precīzāk .
10.marts 2012, 20:27 | links

Šodien tuvajā krajā- Meerapalu no rīta pa kādai raudai, tad vēlāk pavērās kādu stundu puslīdz intensīva cope, un 11-tos- kā ar nazi!! Vairs nekā.. Gaidījām vakarpuses kļovu, nesagaidījām.. Pa dienu lija lietus, braukšana ar auto pa ezeru ideāla.
10.marts 2012, 20:02 | links

Kurmus mani ar interesē! :))
10.marts 2012, 19:57 | links

Čau Copmaņi! Lūdzu iemetiet info par gāzes uzpildes stacijām ceļā uz Peipi! Zinu, ka bija, bet nevaru te vairs atrast! Iepriekš pateicos.
10.marts 2012, 19:51 | links

Ja ir kāda cerīga vieta tad tur noteikti ir abas Mustave karavānas...vismaz tā visu laiku notiek...laikam no robiņiem sūc info kur pāsris dienas vienā vietā sēž copmaņi jau trešajā ir karavāna...
10.marts 2012, 18:36 | links

Labs vakars copmaņiem!
Šonakt braucu uz peipusu, Gala mērķis Mustve
Varbūt kāds var padalīties ar savējajām kordinātam par vietām kur ir zivtiņa?
10.marts 2012, 18:24 | links

Dubults, šajā sadaļā atradīsi visu, kas tevi interesē! roc tik!
10.marts 2012, 15:14 | links

Rīt brauksim pirmo reizi uz Peipusu gribētu zināt kur ir kāda vieta kur var palikt pa nakti,uz ko vajadzētu mēģināt ķert-uz bļitku,šķērseni,vai mormišku un galvenokārt kas tiem asariem patīk vis vairāk!?
10.marts 2012, 15:02 | links

pelekajs22, pērc internetā. palasi šo sadaļu kādas lapas atpakaļ-tur viss ir sīki un smalki uzrakstīts
10.marts 2012, 12:46 | links

Gribam rita braukt bet nevaram licenzi dabut agrak vareji Unibanka nopirkt tagad no ceturdienas vairak netirgo.vaj kadam ir kada informacija?
10.marts 2012, 12:37 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager