Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Tikko zvanīju vienai kompānijai, kas pašlaik operē Ninā.

Esot katram pa breksēnam uz 1/2 kg. Rauda pamatā sīkā, pa retam gadoties arī kāda rupjāka. Asars, kā jau šogad pierasts, kriminālais.
7.marts 2012, 10:40 | links

Kallaste esmu paris reizes bijis, ir tur labi akmenji apaksa, tur ari asari gandriz vienmer ir ka bankaa.
7.marts 2012, 10:38 | links

bond2012, bildes prasīties prasās... Citādi pagaidām viss pēc tāda fleitējiena izskatās. Vietējie aborigēni nekādi to ašuku nevar uziet, bet jūs kā braucat tā ir... :) Pie tam cik esmu dzirdējis no večiem, nekad neviens uz tām pašām koordinātēm neko nav dabūjis. Zivis visu laiku kustās un tak nav mājlops ko ķēdē pie koordinātes piesiesi... :) Vārdu sakot, nākamreiz pie šadas atskaites liec bildes, citādi zūd jelkāds ticamības moments.
7.marts 2012, 10:29 | links

kad man parsutis bildes ieliksu lai nedoma ka es lieku pagajusa gada atskaites.
7.marts 2012, 09:50 | links

Bond,vismaz bildi ieliec par veiksmes stāstu:)
7.marts 2012, 09:43 | links

bond2012, ja atbildi par vardiem, tad esi atbildigs un iedod lauzhiem koordinates asariem ja svars bija virs 250g vairāk nekā 5 kg nevis 5 gab :)
7.marts 2012, 09:34 | links

bijam 06.03 kalaste 3 km musu labais punks pec gps jau trešo reizi nepievila loti labi atkal savilkam asukus ka peipusa pienakas ne mazaki par 250g
7.marts 2012, 09:20 | links

Bijām 5.03 varņas apkartnē,pa kreisi no baznīcas ,gajām no pļavas ikšā [var mierīgi ar auto arī ,ceļš ļoti labs salīdzinot ar ceļu pie torņa] bijam starp trešo un ceturto km . Cope švaka mazais asariņš visu dienu un visur , pa vidam kāds panninieks jau arī trāpās ,rauda reti kaāda lai gan apakšā stav ,ja trāpi ar murmuli pa galvi tad ar lielu tincināšanu var dabūt uz āķa .mana doma laiks par aukstu bija vajag tuvāk nulei. makšķernieku nebija daudz un tie paši mētājās varēja redžēt ka nebija labaka copes diena. Bet tas jau nenozīmē ka tādēļ vairāk nebraukšu.Mana zivs šogad vēl nau noķerta.
7.marts 2012, 08:45 | links

stiiv_lee mēs tieši uz Varnju brauksim, azarts jau tagad parādās un nevaru sagaidīt braucienu :)
6.marts 2012, 23:25 | links

Varnja 5,5km
6.marts 2012, 23:18 | links

Tad jau labi Rēzeknieši vietējiem voblai salasīs Vobļa būs :DDD
6.marts 2012, 23:06 | links

stiiv_lee paldies par info, kurā vietā šitas loms?
skan jau baigi, daudzums ar pamatīgs, ceru mūsu div vai ka redzes trīsdienniekā ar būs daudz kg un azarts ar smaidu līdz ausīm !!! :)
6.marts 2012, 22:57 | links

Cik tālu no krasta ???
6.marts 2012, 22:57 | links

cipilka- vakar un šodiena 50kg raudas, asaris tikai atpakaļ laižamais. pa divām dienām 8 asari virs 200g
6.marts 2012, 22:50 | links

Paldies!
6.marts 2012, 22:25 | links

Paskaties dažas lapas atpakaļ , tur viss sīki un smalki izstāstīts .
6.marts 2012, 22:10 | links

Sveiciens visiem!

Tāds naivs jautājums, kā un kur (varbūt internetā) var nopirkt atļauju copei Peipusā? Un vai var nopirkt uz vienu dienu? Paldies!
6.marts 2012, 22:06 | links

Kāds var pateikt, kas notiek "perešeikā"?
6.marts 2012, 21:49 | links

Borda, kādi braukšanas apstākļi Meerapalu? :)
Laksārē esot ceļš uz salu aizlikts ciet, jo pie krasta esot ar ņivu iepēruši iekšā.
6.marts 2012, 21:43 | links

Par balansieri,
strādā labi, ... jautājums ir tikai vai mērķtiecīgi darbojies ar to vai tikai ziņkārei !!!! :)
Man tas aizvieto eholotu ! :)
6.marts 2012, 20:57 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager